maritbet girişmaritbet
Koruflorya’ya iç mimar Selim Cengiç dokunuşu! 23 Aralık Pazar günü dekorasyon önerileri!

Koruflorya’ya iç mimar Selim Cengiç dokunuşu! 23 Aralık Pazar günü dekorasyon önerileri!

Florya’nın son büyük konut projesi KoruFlorya’dan ev alanlar, Kreatif Mimarlık tarafından hazırlanan iç mimari konseptlerden kendi zevk ve konforlarına uyanı seçip hayallerindeki evi şekillendirecekler

 

Ev sahipleri 23 Aralık Pazar gününe özel olarak KoruFlorya satış ofisinde verilecek kahvaltı sonrası iç mimar Selim Cengiç'in önerilerinden de yararlanabilecek.
 
Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Florya'nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan KoruFlorya projesinde ev sahipleri, proje için hazırlanan teşhir salonunda kendilerine sunulan iç mimari konseptleri görüp seçmeye başlayacak. 23 Aralık Pazar günü KoruFlorya satış ofisinde yeni yılı önden kutlamak için düzenlenecek kahvaltı sonrası ev sahipleri, Kreatif Mimarlık tarafından hazırlanan elegant ve modern iç mimari konseptler arasından kendi zevk ve konforlarına uygun olanları seçerek hayallerindeki evleri şekillendirecekler.
 
Ev sahipleri, 23 Aralık Pazar gününe özel olarak Kreatif Mimarlık'ın kurucu ortaklarından iç mimar Selim Cengiç'in dekorasyonla ilgili önerilerinden de yararlanabilecek. Cengiç, ev sahiplerinin yaşam biçimlerine ve aile yapısına uygun olarak hazırladıkları elegant ve dinamik konseptlerin farkı,  bu 2 konseptin dairelere nasıl uygulanabileceği noktasında da ev sahiplerinin sorularını yanıtlayıp, bilgi verecek.
 
 
KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, “Yeni yılı karşılama kahvaltımızla hem KoruFlorya'da ev sahibi olanları, hem de KoruFlorya'ya ilgi duyan tüm ziyaretçileri ağırlama fırsatı bulacağız. Ev sahipleri teşhir salonumuzu gezerek kendi dairelerinin dekorasyon alternatifleri konusunda da bilgi sahibi olacak” dedi.
 
Başından beri projenin şekillenmesinde bölge halkının düşüncelerinin etkili olduğunun altını çizen Özyurt, “Projeye başlamadan önce Florya bölgesinde oturan ailelerle focus grup çalışmaları yapmış, bu çalışmalardan aldığımız bilgiler doğrultusunda daire tiplerinden metrekarelere, yapıların dış görüntüsünden dekorasyon unsurlarına kadar pek çok detayı şekillendirmiştik. İç mimari konseptlerin seçiminde de ev sahiplerinin tercihleri bizim için çok önemli” dedi.
 
Koruflorya İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 8 252

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KoruFlorya inşaatını havadan gördünüz mü?
  • 16.04.2012 18:55

KoruFlorya inşaatını havadan gördünüz mü?

‘Aile rezidansı’ konseptiyle öne çıkan KoruFlorya projesinin inşaat görüntüleri. ...

KoruFlorya projesinde bilinmeyenler
  • 11.02.2012 11:23

KoruFlorya projesinde bilinmeyenler

Koru Florya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt proje hakkında bilgile ...

Koruflorya
  • 26.01.2012 18:07

Koruflorya

Koruflorya, satışlarda Aralık ayının en başarılı projesi olurken, 2011 yılı gene ...

KoruFlorya, aile sıcaklığını rezidans ayrıcalığı ile buluşturdu
  • 12.07.2014 14:47

KoruFlorya, aile sıcaklığını rezidans ayrıcalığı ile buluşturdu

İstanbul Florya’da konumlandırılan proje aile yaşantınızda ihtiyaç duyacağınız t ...

Koruflorya’da yaşam başladı
  • 09.07.2014 13:48

Koruflorya’da yaşam başladı

İstanbul’un en nezih semtlerinden Florya’da Atatürk Ormanı’na komşu konumu ile d ...

KoruFlorya’nın örnek daireleri görücüye çıktı
  • 19.03.2014 09:53

KoruFlorya’nın örnek daireleri görücüye çıktı

Florya’nın son büyük arazisi üzerinde yükselen lüks konut projesi KoruFlorya’nın ...