maritbet girişmaritbet
Koru Florya’da fiyatlar açıklandı!

Koru Florya’da fiyatlar açıklandı!

24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan projede 162 ile 483 metrekare aralığındaki konutların fiyatları 893 bin lira ile 3 milyon 900 bin lira arasında değişiyor

Florya'nın son büyük projesi KoruFlorya, kamuoyuna tanıtıldı. Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığı adına konuşan KoruFlorya İcra Kurulu Başkanı ve Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, “KoruFlorya, İstanbul'da ayrıcalıklı yaşamın yeni markası olmaya geliyor. Projeyi, bölgeyi yakından tanıyan, iyi bilen yatırımcılar, TOKİ işbirliği ile hayata geçiriyor. KoruFlorya, Florya'yı güzelleştirecek, değer ve ayrıcalık katacak. Doğa harikası Florya Korusu'nun havasını, göl ve deniz manzarası eşliğinde soluma imkanı sunacak” dedi.

“298 konut için 1500 ön talep geldi”

298 konut ve bir alışveriş merkezinden oluşan projeye daha satışa çıkmadan 1500'e yakın ön talep aldıklarını kaydeden Kavurmacı, “Bu, beklentimizin üzerinde bir talep oldu. İnsanlar ne zaman satışa çıkacaksınız diye devamlı satış ofisimize uğruyorlar. Bu, çok sayıda kişinin, Florya'nın son büyük projesinde konut sahibi olmak istediğinin, sınırlı sayıdaki dairelerden birinin sahibi olmak için birbirleriyle yarıştığının göstergesi. Konutların tamamının kısa bir süre içinde satılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

“Florya'yı aile rezidans kavramıyla tanıştıracağız”

Florya'yı “aile rezidans” kavramıyla tanıştıracaklarını belirten Ömer Faruk Kavurmacı, “KoruFlorya, sakinlerine rezidans konforunda, müstakil ev kadar sıcak, çağdaş ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak. Yanı başınızda yaşayanları tanıdığınız geleneksel Türk mahalle hayatını Florya'ya geri getirecek. Florya bölgesi zaten geniş metrajlı yapıların tercih edildiği, kalabalık nüfuslu ailelerin yaşadığı bir bölge. Bizde de 7+2 dubleks daire tiplerine talep oldukça yoğun. KoruFlorya, oturuma yönelik ev satın alınan, geniş ailelerin yaşadığı bir aile rezidans olacak” dedi.

Daire tipleri ve diğer detayları Florya halkı belirledi

Lüks konut anlayışına yepyeni bir boyut getireceklerini dile getiren KoruFlorya Aile Rezidans Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, projenin 2 kat AVM, 4 kat otopark üzerinde konumlandırılmış 6 katlı konut bloklarından oluştuğunu anlattı. Projeye başlamadan önce Florya'da oturan ailelerle focus grup çalışmaları yaptıklarını ve daire tiplerinden diğer tüm beklentilere kadar pek çok şeyi bu çalışmaların sonuçlarına göre şekillendirdiklerini belirten Özyurt, şöyle konuştu: “Geniş alternatifli daire tiplerinde toplam 298 konutuyla KoruFlorya, rezidans konforunda ayrıcalıklı bir yaşam sunacak. KoruFlorya'da tek katlı ve dubleks olmak üzere iki farklı konut tipi bulunuyor. Tek katlı daireler 3+1 ile 5+1, dubleks daireler de 4+2 ile 7+2 arasında değişiyor. KoruFlorya'da çağdaş bir rezidansta bulabileceğiniz en ileri hizmetler, konut sahiplerini gündelik yaşamın rutin işlerinden kurtaracak. Konut sahipleriyle alışveriş merkezi arasında yalnızca bir asansörlük mesafe bulunacak.”

KoruFlorya'nın, şehrin merkezinde olup metropolden uzak, deniz ve ormanla iç içe benzersiz bir yaşam sunacağını kaydeden Belgin Özyurt, “KoruFlorya'dan E-5, TEM ve sahil yolu alternatifleriyle şehrin kalbine bağlanmak çok kolay. Atatürk Havaalanı, Bakırköy deniz otobüsü, metrobüs, banliyö tren hattı, Marmaray Tüp Geçişi'ne olan yakınlığıyla KoruFlorya, ulaşımda çok sayıda alternatif sunuyor” dedi.

KoruFlorya AVM, Florya'da moda ve eğlencenin yeni adresi olacak

Alışveriş merkeziyle ilgili bilgi veren Inside Danışmanlık Kurucu Ortağı Muzaffer Gülöz de KoruFlorya AVM'nin bulunduğu lokasyonda kiralanabilir alan olarak en büyük proje olduğunu söyledi. KoruFlorya AVM'nin mağaza karması, farklı konseptte restoran ve eğlence imkanlarıyla alışveriş ve eğlencenin yeni adresi olacağını dile getiren Gülöz, şöyle devam etti: “KoruFlorya AVM iki kattan oluşuyor. 50 bin metrekare kiralanabilir alanı ve toplam 200 mağazası var. İçini çok farklı tasarladığımız AVM'miz şık ve çağdaş bir mimariye sahip. Florya Atatürk Ormanı'ndan esinlenerek her yerde yeşili ve ağaç figürlerini kullandık. KoruFlorya AVM, alışık olduğumuz AVM'lerden farklı olarak 4 kat yerine 2 kat. Bu sayede rahat sirkülasyon ve kolay alışveriş imkânı sunuyor. Özel araçla veya toplu ulaşım araçlarıyla kolay ulaşım sağlayacak, E-5 ve metrobüs bağlantısı da mevcut.”

Genel özellikler

§ Proje alanı: 42.245 m2

§ Toplam inşaat alanı: 280.000 m2

§ Rezidans: 86.000 m2

§ Sosyal alan: 3.000 m2

§ Rezidans otopark: 850+70 (misafir) = 920 araç

§ AVM toplam kapalı alan: 77.500 m2

§ AVM toplam kiralanabilir alan: 50.000 m2

§ Mağaza sayısı: 200

§ AVM otopark: 1.500 araç

§ Toplam peyzaj: 20.000 m2

§ Toplam konut: 298

§ 52 adet farklı daire tipi

 

2 katlı alışveriş merkezi

Sosyal tesis

Otopark alanları

Yaya yolları, sert zemin ve yeşil peyzaj alanları

Yeşil alanlar için otomatik sulama sistemi

Her daire için tahsis edilmiş yeterli sayıda otopark alanı ve 1 adet depolama alanı

 

Sosyal donatılar

§ Lobby Cafe

§ Ortak aktivite ve toplantı salonları

§ Çocuk oyun alanları

§ KoruFlorya Health Center

• Fitness Center

• Çok amaçlı (pilates / yoga) stüdyolar

• Kapalı yüzme havuzları

• Hamam / sauna / buhar odaları

• Masaj odaları

 

Güvenlik

§ Yayalar ve araçlar için ayrı olmak üzere kontrollü noktalardan siteye giriş-çıkışlar

§ Site girişinde, müracaat ve güvenlik kulübeleri ile giriş-çıkış bariyerleri

§ Giriş güvenlik kulübesi ile bütün daireler arasında haberleşme sistemi (intercom)

§ Açık alanlarda aydınlatma elemanları

§Kameralı güvenlik sistemi

 

Yapı

§ Konvansiyonel kalıp

§ Radye temel

§ C35 beton sınıfı - ST III donatı çeliği

İletişim bilgileri 

Web  : www.kelesoglu.com

Mail   : [email protected]

Tel       : 0 (212) 541 90 03

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koru Florya'nın reklam filmi yayında
  • 28.10.2013 15:09

Koru Florya'nın reklam filmi yayında

Koru Florya projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Koru Florya projesinin inşaatı ne durumda?
  • 04.03.2013 16:01

Koru Florya projesinin inşaatı ne durumda?

E5 Karayolu'nun hemen yanında hayata geçirilen Koru Florya projesinin Mart 2013 ...

Belgin Özyurt Koru Florya projesinin detaylarını anlattı!
  • 13.02.2013 17:10

Belgin Özyurt Koru Florya projesinin detaylarını anlattı!

KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, emlaktasondakika.com e ...

Koru Florya'nın üçüncü reklam filmi yayında!
  • 18.12.2012 15:33

Koru Florya'nın üçüncü reklam filmi yayında!

Florya'da inşa edilen Koru Florya projesinin üç seriden oluşan reklam filmi yayı ...