maritbet girişmaritbet
Konya Prestij Park projesinde satışlar başladı

Konya Prestij Park projesinde satışlar başladı

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Bakyapı’nın, Konya Selçuklu’da hayata geçireceği Konya Prestij Park'ta daire satışları başladı

Projenin satışa çıkması ile birlikte yoğun taleple karşılaştıklarını ve bu talebin de her geçen gün arttığını belirten Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, projeye bu kadar yoğun ilgi gösterilmesinden memnun olduklarını söyledi.

Projeden ilk konut alanların fiyat açısından çok avantajlı olacağını vurgulayan Bakgör sözlerine şöyle devam etti: “Konya Prestij Park; hem Selçuklu Üniversitesi'ne hem havaalanına hem de alışveriş merkezleri, hastane ve okullara yakınlığıyla Konyalıların cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. Bakyapı olarak bizler her zaman projeyi gerçekleştireceğimiz bölgenin ihtiyaçlarını ve müşterilerimizin beklentilerini inceliyor, elde ettiğimiz sonuçları piyasa koşullarını da dikkate alarak projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Konya Selçuklu'daki bu projemiz ile bölgeye artı bir değer katarken aynı zamanda bölgenin çehresini de değiştireceğiz. Şu anda %60-%70 kadarını tamamladığımız 23+3 blokta 642 konuttan oluşan projemiz bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak. Projemizde bildiğiniz üzere 2+1 ve 4 tip 3+1 daire seçeneğimiz var. 2+1 dairelerimiz 80 m2, 4 farklı seçenekten oluşan 3+1 dairelerimiz ise 100, 110, 120 ve 155 m2 aralığında değişiyor. Metrekaresi 1250 ile 1500 lira aralığında değişen projemizin 3 ay sonra %30, tamamlandığında ise en az %50 prim yapacağını düşünüyorum.”

konya prestij park blokları

Konya Prestij Park Projesi'nde Tapular Hemen Teslim!

2015 yılının haziran ayında teslim edilmesi planlanan ve Konya'nın çehresini değiştirecek proje olarak yorumlanan Konya Prestij Park, konut sahiplerinin geleceğini de dairelerini de güvence altına alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede, konut sahiplerine yeni yaşam alanlarında huzur dolu bir başlangıç yapmaları sağlanıyor. 

konya prestij park evleri

Spor, Sağlık, Lüks ve Konfor; Hepsi Konya Prestij Park'ta…

Konya Prestij Park; modern bir yaşamın vazgeçilmezleri olan ve şehir hayatında yokluğunu hissettiğiniz tüm aktiviteleri, 17000 m²'lik geniş yeşil alanı ve 1600 m²'lik sosyal tesisleriyle yanı başınıza getiriyor. Ailelerin ön planda tutulduğu sosyal tesislerde bayanların ayrı erkeklerin ayrı olarak girebileceği ısıtmalı kapalı havuzlardan bisiklet ve futbol sahalarına, saunalardan buhar odalarına, fitness ve pilates salonlarından çocuk parkına, langırt ve masa tenisinden tenis kortuna kadar spor,sağlık, lüks ve konforun düşünüldüğü Konya Prestij Park projesi yepyeni bir yaşamın kapılarını sizlere açıyor.

Evinizin her köşesi için en kaliteli malzemelerin seçildiği Konya Prestij Park'ta buzdolabından klimaya kadar tüm ankastre ürünler; alanında uzman dekoratörlerce evinize özenle yerleştiriliyor.

konya prestij park bahçesi

Konya Prestij Park'ta Geleceğiniz Güvence Altında...

Konya Prestij Park, sunduğu modern hayatta güveni ve huzuru en son çıkan deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen radye temeller ile garanti altına alıyor. Günün her saati takip edilen özel güvenlik sistemi ile hem çocuklarınızın hem de ailenizin her zaman güven altında olduğunu hissedebilme olanağı sağlıyor. Konya havaalanına 5 dakika, Selçuk Üniversitesi'ne sadece 2 km mesafede olan Konya Prestij Park,  alışveriş merkezi, hastane ve okullara olan yakınlığıyla sizlere muhteşem bir yaşam olanağı sunuyor.

Konya Prestij Park İletişim Bilgileri;

Web: http://www.bakyapi.com.tr/
Telefon: 444 16 99

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakyapı Konya Prestij Park’ta büyük fırsat!
  • 02.08.2016 12:45

Bakyapı Konya Prestij Park’ta büyük fırsat!

Konya Prestij Park projesinde GYODER kampanyasıyla ev almak mümkün. Daire bedeli ...

Prestij Park'ta jet satış başarısı
  • 12.11.2014 12:39

Prestij Park'ta jet satış başarısı

Bakyapı’nın Konya Selçuklu’da yükselen iddialı projesi Konya Prestij Park, satış ...

Konya Prestij Park projesinde satışlar başladı
  • 10.10.2014 14:11

Konya Prestij Park projesinde satışlar başladı

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Bakyapı’nın, Konya Selçuklu’da ...

Prestijli projeler ile dur durak bilmiyor
  • 08.10.2014 13:28

Prestijli projeler ile dur durak bilmiyor

51 dönüm arsa üzerine kurulan Konya Prestij Park, 23 + 3 blokta 2+1 ve 4 farklı ...

İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya’dan sonra Konya'da!
  • 25.09.2014 15:39

İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya’dan sonra Konya'da!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, inşa ettiği presti ...

Bakyapı Konya Prestij Park görücüye çıkıyor
  • 06.09.2014 11:40

Bakyapı Konya Prestij Park görücüye çıkıyor

Bakyapı'nın Konya Prestij Park projesi 25 Eylül'de tanıtılacak ...