maritbet girişmaritbet
Konya Hakim Konakları’nda yüzde 1'le!

Konya Hakim Konakları’nda yüzde 1'le!

Okkalar İnşaat tarafından en ileri akıllı ev teknolojisi ile yapımı devam eden Konya Hakim Konakları 1’inci yılını doldururken, peşinat tutarı teslimata ötelenerek alıcılara önemli bir fırsat daha sunuluyor

Okkalar İnşaat tarafından en ileri akıllı ev teknolojisi ile yapımı devam eden Konya Hakim Konakları 1'inci yılını doldururken, peşinat tutarı teslimata ötelenerek alıcılara önemli bir fırsat daha sunuluyor. Haziran 2013'de teslimlerine başlanacak 378 konutluk projede müşteri, ödeme gücüne göre kendi ödeme planını kendisi yapabiliyor.

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka: Hakim Konakları ile Türkiye'nin en akıllı evlerini yaptık. Hakim Konakları'nda kullanılan teknoloji, standart akıllı ev teknolojisinden çok farklı. Size yüzlerce senaryo oluşturabilme imkanı veriyor.

İnşaat sektöründe 35 yıllık geçmişi bulunan Okkalar İnşaat'ın, Konya Selçuklu'da lüks segmentte yapımını gerçekleştirdiği 378 konutluk Hakim Konakları projesi 1'inci yılını doldurdu. Haziran 2013'de teslimlerin gerçekleşeceği, yüzde 50'sinin satışı tamamlanmış olan Konya'nın bu en prestijli projesinde konut sahibi olmak isteyenler için iki yeni avantaj sunuluyor. Peşinatın teslim tarihine ötelendiği yeni ödeme fırsatıyla sadece yüzde 1 ödemeyle konut sahibi olmak mümkün.

Okkalar İnşaat ayrıca, kısa süreli ve faizsiz ödeme yapmak isteyenlere kendi bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapıyor. Hakim Konakları'nda ödeme imkanına göre taksit sayısını müşteri belirleyebiliyor veya ara ödemeli sistem ile taksit tutarları düşük tutulabiliyor.

29 bloktan oluşan Hakim Konakları'nda 64 dairesi 3+1 (172 m2), 314 dairesi 4+1 (200 m2) olmak üzere toplam 378 daire bulunuyor.

Bu evler bir tek çamaşır yıkamıyor!

Hakim Konakları, güvenliğiniz ve konforunuz için en son teknolojiyi hayatınıza taşıyan bir proje. Tüm daireler, akıllı daire olarak planlanmış durumda. Bu da birçok kolaylığı bir arada bulabileceğiniz anlamına geliyor.

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Hakim Konakları ile Türkiye'nin en akıllı evlerini yaptıklarını söyledi. Okka, “Hakim Konakları'nda kullanılan teknoloji, standart akıllı ev teknolojisinden çok farklı. Size yüzlerce senaryo oluşturabilme imkanı veriyor. Bir tek çamaşır yıkamıyor ama orda da makineyi sisteme bağlar, 8'de çalışmaya başlasın diye kodlarsanız onu da yapar” dedi. Güvenlikle bağlantı, komşularla görüşebilme, evini sürekli kontrol edebilme, iPhone ve iPad ile ulaşabilmenin artık markalı modern konutların standart kriterleri haline geldiğini belirten Mahmut Okka, projenin akıllı bina altyapısı ile ilgili şunları söyledi:

Sınırsız senaryo imkanı veriyor

“Hakim Konakları'nda istediğiniz kadar çok senaryo yapabiliyor ve bunları uygulayabiliyorsunuz. Örneğin akşam 8'de ışıklar yansın, 12'de kapansın. Işıklar yanınca odanın sıcaklığı 23 derece olsun. Sabah 8 olunca da sıcaklık 18 dereceye düşsün diyebilirsiniz. Ya da kapıya parmak izi okuyucusu koyuyorsunuz; kapıyı parmak iziyle çocuğunuz açıp içeri girdiğinde ışıklar gece saat 11.00'de sönsün, TV'lerde sadece belirlediğiniz kanallar, belirlediğiniz saatlerle sınırlı olmak üzere açılabilsin, mutfaktaki doğalgaz kapalı olsun, internette izin verdiğiniz haricindeki yerlere giremesin diyebiliyorsunuz. Siz neye müsaade ederseniz çocuk onu kullanabiliyor. Kendi alanında dünya lideri olan bir şirketle işbirliğiyle öyle bir teknolojik altyapı kurduk ki, neredeyse sınırı yok, istediğinizi yapıyorsunuz.

Başka bir örnek vermek gerekirse; iklim sensörü sayesinde hava durumuna göre evinize otomatik komutlar verebileceksiniz. Yani, ‘yağmur yağdığında ya da yoğun güneş ışığı vurduğunda panjurların kapanmasını, hava normale döndüğünde tekrar açılmasını' kodlayabileceksiniz. Tüm aydınlatmaları bireysel olarak ve dokunmatik panelden ayrı ayrı ya da birlikte kontrol edilebileceksiniz. Dairenizden çıkarken tek tuşa bastığınızda elektrik ve aydınlatmalarınızı kapatabileceksiniz. Görüntülü diyafon sistemi sayesinde güvenlik noktalarıyla bağlantı kurabileceksiniz. Ayrıca, daire içi ve site içi güvenlik sistemi ile kendinizi her an güvende hissedeceksiniz. Dijital termostat ile evin ısısını ayarlayabileceksiniz. Dokunmatik ekran ile site içi iletişim sağlayabileceksiniz. Örneğin, dijital panelden kuru temizlemecinize not bırakıp kıyafetlerinizi aldırabilecek ya da anlaşmalı mağazalardan/marketlerden siparişler verebileceksiniz. Kendisine özel OGS sistemi sayesinde kumanda, kart ya da bekleme olmadan otoparka girebileceksiniz. Üstelik KNX altyapısı sayesinde tüm bu sistemlere birçok ek yaparak geliştirebilmeniz mümkün.”

Hakim Konakları hakkında

Hakim Konakları, Konya'nın en kapsamlı ve en büyük yaşam alanlarından biri olarak ayrıcalıklı ve modern bir yaşam vaadiyle yükseliyor. Mağaza zincirleri, alışveriş, eğlence, kültür ve iş merkezleri ile Konya'nın her geçen gün gelişerek bir cazibe merkezi durumuna gelen, seçkin bölgelerinden Selçuklu'da kusursuz bir dünya yeni sahiplerini bekliyor.

İnsanlar artık yeşil ile iç içe, geniş ve daha güvenli kullanım alanları ile birlikte şehrin gürültüsünden ve stresli yaşam koşullarından uzakta, daha sakin doğayla baş başa kalabileceği mekanları tercih ediyor. Bu beklentiler doğrultusunda yapılan düzenlemelerle Hakim Konakları yepyeni bir yaşam konsepti oluşturuluyor. Yatay mimari konseptin rahatlığı ile beklentileri karşılayan tüm modern olanaklar bir araya geliyor.

Yüzde 80'i yeşil alan olarak projelendirilen Hakim Konakları, 5 yıldızlı otellerde ve tatil köylerinde görmeye alışık olduğunuz hizmet kalitesini daha fazlasıyla yaşam alanınıza taşıyor. Yüksek hizmet kalitesi ve akıllı daireleri ile sıra dışı bir yaşam alanı olarak hazırlanan Hakim Konakları projesi, farklı aktiviteleri bir arada bulabileceğiniz geniş olanakları ile de gözde tatil merkezlerini aratmıyor.

Site içerisinde tüm daire sahiplerinin kullanımına açık olacak şekilde açık spor alanları, çocuk parkları, yürüyüş parkurları, kamelyalar, şelale ve süs havuzu, kamelyalar bulunuyor. Bina lobi katlarında tüm daire sahiplerine ait sosyal alanlar oluşturuluyor; fitness center, oyun salonu, çocuk kulübü, hobi atölyesi, okuma salonu, dinlenme salonu, sinema salonu, bay ve bayanlar için mescid, yönetim ve site toplantı odaları bulunuyor. Site bahçesinde tüm daire sahiplerinin kullanımına açık olacak şekilde, kapalı yüzme havuzu, kadın ve erkekler için ayrı olmak üzere hamam, sauna ve buhar odası Hakim Konakları sakinlerini bekliyor olacak. Tüm bu özellikleriyle Hakim Konakları, Konyalılara 365 gün, 5 yıldızlı otel konforunun yanı sıra mahalle komşuluğu sıcaklığında bir yaşam imkanı vaat ediyor Konyalılara.

64 dairesi 3+1 (172 m2), 314 dairesi 4+1 (200 m2)olan projede toplam 378 daire bulunuyor. Çift cepheli olarak tasarlanması sayesinde her dairenin iç bölgeyi görmesi sağlanıyor. Blokların kat sayıları farklılık gösterip 5 ila 12 kat arasında değişiyor. Proje genelinde kolaj bir şehir silüeti oluşturmak hedeflendi. Birbirine yakın yüksek katlı bloklar yerine daha yatay etkiye sahip bloklar oluşturuldu. Sadece 5 blok 7 katın üzerinde yüksekliğe sahip. 10 bin metrekare konut taban alanının bulunduğu projenin sosyal tesis ve kafeteryası 600 metrekareden oluşuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Okkalar İnşaat Konya Hakim Konakları’nı 3 ay sonra teslim edecek!
  • 31.03.2013 14:53

Okkalar İnşaat Konya Hakim Konakları’nı 3 ay sonra teslim edecek!

İnşaat sektöründe 35 yıllık geçmişi bulunan Okkalar İnşaat'ın, Konya Selçuklu'da ...

Hakim Konakları, 30 Haziran'da teslim! 240 bin TL'ye 3+1!
  • 30.01.2013 12:59

Hakim Konakları, 30 Haziran'da teslim! 240 bin TL'ye 3+1!

Okkalar İnşaat tarafından en ileri akıllı ev teknolojisi ile yapımı devam eden K ...

Okkalar İnşaat Konya'da 3 yeni proje daha başladı!
  • 09.01.2013 12:37

Okkalar İnşaat Konya'da 3 yeni proje daha başladı!

İstanbul’da Arma Rezidans ve Konya’da Hakim Konakları projeleri ile markalı konu ...

Okkalar Hakim Konakları Konya'da 241 bin TL'ye 2+1!
  • 30.10.2012 17:01

Okkalar Hakim Konakları Konya'da 241 bin TL'ye 2+1!

Belirlenen sosyal ihtiyaçlar doğrultusunda tasarlanan ve aralarında denge kurula ...

Konya Hakim Konakları'nda peşinat teslimatta ödeniyor!
  • 13.07.2012 15:41

Konya Hakim Konakları'nda peşinat teslimatta ödeniyor!

Okkalar inşaat tarafından akıllı ev teknolojisi ile yapımı devam eden Konya Haki ...

Konya Hakim Konakları’nda yüzde 1'le!
  • 25.06.2012 14:32

Konya Hakim Konakları’nda yüzde 1'le!

Okkalar İnşaat tarafından en ileri akıllı ev teknolojisi ile yapımı devam eden K ...