maritbet girişmaritbet
Konut projeleriyle suyla birlikte otel konforu sunuyor!

Konut projeleriyle suyla birlikte otel konforu sunuyor!

Tıpkı havuzlar gibi kar makinesi ve yağmur duşları da konut projelerine hızlı giriş yaptı. Küresel ısınma ile birlikte bunaltan yaz sıcaklarını gören inşaat firmaları ürettikleri konut projelerinde su unsurunu sıkça kullanmaya başladı

Tıpkı havuzlar gibi kar makinesi ve yağmur duşları da konut projelerine hızlı giriş yaptı. Küresel ısınma ile birlikte bunaltan yaz sıcaklarını gören inşaat firmaları ürettikleri konut projelerinde su unsurunu sıkça kullanmaya başladı. Önceleri 5 yıldızlı otellerin içinde görmeye alışık olduğumuz büyük havuzlar, göletler, şelaleler, kar makinesi ve yağmur duşları artık fark isteyen inşaat firmalarıyla konut projelerine taşındı. İste size yurdun 4 bir köşesinden yaz sıcaklarını rahat geçirebileceğiniz farklı ödeme planları sunan konut projeleri

Yüzmekten yorulacaksınız

Okkalar İnşaat tarafından Konya'da inşa edilen Hakim Konakları'nda evlerin ortasında metrelerce uzanan havuz bulunuyor. Havuz konut alıcılarının kullanıcılarına açık olacak şekilde planlandı. Projede toplam 378 konut yer alıyor. Tüm sosyal donatıların bir arada sunulduğu sitede 3+1 evlerin fiyatı 236 bin liradan başlıyor ve 4+1 tipi evlerde en yüksek fiyat 315 bin liraya kadar çıkıyor. Şirket içinde konut alıcılarına farklı ödeme alternatifleri sunuluyor.

Sık aralıklarla yağmurlama

Dirmil İnşaat tarafından Antalya Konya Altı'nda 13 bin metrekare arsa içinde inşa edilen Onkel Rezidans 8 blokta toplam 240 daireden oluşuyor. Yüzde 87'sinin yeşil alanlara ve peyzaja ayrıldığı rojede açık yüzme havuzları ve sulu springler bulunuyor. Daire büyüklükleri 74 metrekare ile 143 metrekare arasında değişiyor. Sitede 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks dairelerin fiyatları 115 bin euro ile 235 bin euro arasında değişiyor. 

Pencerelerden hafif rüzgâr giriyor

Yeşiller içinde konumlanan Gardenplanet Kurtköy projesi Şenkaya İnşaat imzasını taşıyor. Proje 21 bin metrekare arsa içinde geniş havuz ve yeşillikler içinde yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1'e bahçe katlarından teraslı dairelere 370 konut bulunuyor. Pencerenizden giren hafif bir rüzgarla çiçek kokularının evinizin içine dolduğu projede daire fiyatları 129 bin liradan başlıyor ve 536 bin liraya kadar çıkıyor. Sitede açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu ve sessiz havuz alternatifleri yer alıyor.

Mavi ile yeşili birleştirdi

Köroğlu ve MNT İnşaat'ın Eryaman'da inşa ettiği Botanik Park ve Organik Bahçeler içinde yer alan Bahçe'n Eryaman konutları Ankara'ya denizi taşıdı. Yazın sıcaklarından etkilenmemek için konut alıcılarına mavi ve yeşili bir arada sunun müteahhitler 9 blok ve 618 konuttan oluşan sitede her iki unsura da projede sıkça yer verdi. Site içinde oluşturulan hobi bahçelerinde istediğiniz meyve ve sebzeyi yetiştirebileceğiniz gibi yüzme havuzu ve süs havuzlarında da serinleme imkanı yakalayacaksınız. Dairelerin tamamının 150 metrekare 4+1 olduğu projede evler 250 bin lira ile 370 bin lira arasında fiyatlarla satılıyor.

Emine Açar/Bugün

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Makedonya’da Türk yatırımları
  • 17.03.2012 19:25

Makedonya’da Türk yatırımları

Makedonya’da binlerce konutluk projeyi Türk inşaat şirketleri üstlendi. ...

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL
  • 06.10.2011 14:42

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birç ...

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!
  • 15.06.2021 11:37

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!

Fiyatların geçen yıla göre %5.47 arttığı markalı konutlarda peşinat kullanım ora ...

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!
  • 24.08.2020 14:06

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden sonra a ...

Emlak Konut GYO yurt dışına açılıyor!
  • 04.09.2018 11:07

Emlak Konut GYO yurt dışına açılıyor!

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, Emlak Konut'un yeni dönemde hedeflerini ...

Konutta dev kampanya 33 projeyle start aldı!
  • 28.08.2018 11:48

Konutta dev kampanya 33 projeyle start aldı!

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla yola çıkan dev kampanyanın detaylarını Ba ...