maritbet girişmaritbet
Konut projeleri ‘bu dükkan’lar üzerinde yükseliyor

Konut projeleri ‘bu dükkan’lar üzerinde yükseliyor

Projelerin değerini arttıran dükkanlar yatırımcıların dikkatini çekiyor

Bulundukları bölgeye değer kazandıran, yatırımcılar ve konut alıcıları için cazip yaşam alanları ve fırsatlar sunan konut projeleri mağaza, dükkan ve AVM'leri ile şehri aratmıyor. Sosyal donatılar, alışveriş olanakları ve ticari fırsatlar sağlayan bu konut projeleri mağazaları ile vazgeçilmez oluyor. 

İşte hem konut hem alışveriş ihtiyacımıza cevap veren projelerden bazıları:   

Sembol İstanbul 

Karden İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi 2 rezidans, 1 business ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor. Projede 1.066 daire, 554 ofis ve 44 dükkan yer alıyor. Projede A ve B bloklarda rezidans daireler, C blokta ise ofis ve home ofislere yer verildi. Sembol İstanbul projesi E-5 karayoluna 800 metre, Atatürk Havaalanı'na 12 km, deniz otobüslerine 4 km mesafede yükseliyor.

Beylikdüzü-Bahçeşehir TEM bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi alışveriş merkezi, iş merkezi ve sosyal donatılardan oluşan konsept bir proje olarak yükseliyor. 

Projenin tamamının Aralık 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Toplamda 1066 daire, 554 ofis ve 44 dükkândan oluşan karma konsepte sahip projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere residence daire tipleri bulunuyor.
Sembol İstanbul

Sembol İstanbul İletişim Bilgileri;
Web: http://www.sembolistanbul.com/
Telefon: 444 61 10

Crowne Deluxe 

Babacan Yapı'ya ait 13 dönüm arazi üzerine inşa edilmekte olan ve 2 bloktan oluşan Crown Deluxe Bahçeşehir konum itibariyle Bahçeşehir‘in yeni kalbi olarak nitelendiriliyor.

Bahçeşehir'de yaşamın tam merkezinde ulaşıma açılan TEM Otoyolu Esenkent bağlantısıyla sizi İstanbul'un da tam merkezinde yaşatacak olan Crown Deluxe Bahçeşehir'de yükseliyor. Crown Deluxe, sakinlerine tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekleri, eğlenceli ve gerçek manada ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Gayrimenkul sektöründe geride bıraktığı 12 yılda binlerce kişiyi konut sahibi yapan Babacan Yapı markalı konut projelerine Bahçeşehir'de devam ediyor. Bahçeşehir Esenkent bölgesinde inşasına devam ettiği Bahçeşehir Crown Deluxe'te 380 konut ve 40 ticari ünite yer alıyor. Mağaza, restaurant, cafe ya da benzeri amaçlarla hizmet verecek dükkânların en önemli özelliği shop mix olması. 

Crowne Deluxe

Crown Deluxe İletişim Bilgileri;
Web: http://www.crowndeluxe.com.tr/
Telefon: 444 24 20

Kalekent 

Beylikdüzü'nde Liv Yapı, 3S Kale ve Gül İnşaat tarafından inşa edilen Kalekent, 100 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Kalekent, yemyeşil doğaya eşlik eden süs havuzları, japon köprüleri ve fıskiyelerle şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu bir yaşam sunuyor. Site içinde bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz 2 market ve 30 mağaza, sosyal alanlar, güneşli teraslar, açık ve kapalı yüzme havuzları, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna yer alıyor.
Kalekent

Kalekent İletişim Bilgileri;
Web: http://www.kalekent.com.tr/
Telefon: 444 38 07

Olimpa Park Konutları

Fuzul Yapı  tarafından Başakşehir'de inşa edilen Olimpa Park, konutları, rezidansı, AVM'si ve çarşısıyla Başakşehir'in önemli projeleri arasında yer alıyor. Fuzul Yapı'nın Başakşehir'de yaptığı Olimpa Park projesi  4 ayaktan oluşuyor. Olimpa Konutları ve Olimpa Çarşı    15.000 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 232 konut ve 55 cadde mağazasından oluşuyor.

Olimpa AVM, hem yatırımcılar için kârlı hem de İstanbullular için modern bir yaşam alanı vadediyor. Sosyal yaşam ve mağaza zenginliğiyle seçkin bir yatırımcı kitlesine sesleniyor.

12 ve 18 katlı bloklardan oluşan Olimpa Park Konutları, 232 daireden oluşuyor. Altında 55 cadde mağazasının da bulunduğu proje, Başakşehir'de konumlandırılıyor. Fitness center, kapalı otopark, güvenlik, restoran ve güvenliğin bulunduğu Olimpa Park, konut, rezidans, AVM ve çarşıyı tek konseptte buluşturuyor.
Olimpa konutları

Olimpa Konutları İletişim Bilgileri;
Web: http://www.olimpapark.com/
Telefon: 0212 488 23 61

Demir Romance 

Beylikdüzü'nde Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor. 776 rezidans konutu, 29 villa ve 59 ticari birimden meydana gelen Demir Romance projesinde 22 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 

Demir Romance 25 metrekare ve 800 metrekare arasında değişen çeşitli dükkan alternatifleri ve farklı mimari tasarımları ile yatırımcılara alternatifler sunuyor. 
Demir Romance

Demir Romance İletişim Bilgileri;
Web: http://www.demirromance.com
Telefon: 444 2 116

Ekşinar Konakları 

Eroğlu Grubu tarafından Florya'da inşa edilen Ekşinar Konakları projesinde 230 daire, 73 home ofis ve 5 mağazadan meydana geliyor. 

Eroğlu'nun iştirakleri olan Erk Pazarlama ve Erfa'nın; Emiroğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Florya Ekşinar Konakları Florya'nın geleneksel mimarisi ile uyumlu doğal malzemeler kullanılarak bölgeye uyarlandı. 

Florya Ekşinar Konakları'nın sosyal donatıları arasında; özel sauna, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, basketbol sahası ve sosyal tesis sıralanıyor. 
Ekşinar Konakları

Ekşinar Konakları İletişim Bilgileri
Web: http://www.floryaeksinarkonaklari.com/
Telefon: 444 37 97

Renovia İstanbul 

Vartaş ile Stern Immobilien AG ortaklığında inşa edilen Renovia İstanbul Kadıköy'de konumlandırılıyor. 4 bin 400 metrekare ticari alanı bulunan projede sosyal alanlar dikkat çekiyor. 

Kadıköy bölgesinde inşa edilen ve Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan projede teslimler 2016 yılının son çeyreğinde gerçekleştirilecek.   

Şehir yaşantısını proje alanına getiren Renovia İstanbul'un mimarisinde ise Tabanlıoğlu Mimarlık'ın imzası bulunuyor.

Renovia konutları

Renovia İstanbul İletişim Bilgileri
Web: http://renoviaistanbul.com.tr/
Telefon: 444 99 02

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Makedonya’da Türk yatırımları
  • 17.03.2012 19:25

Makedonya’da Türk yatırımları

Makedonya’da binlerce konutluk projeyi Türk inşaat şirketleri üstlendi. ...

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL
  • 06.10.2011 14:42

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birç ...

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!
  • 15.06.2021 11:37

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!

Fiyatların geçen yıla göre %5.47 arttığı markalı konutlarda peşinat kullanım ora ...

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!
  • 24.08.2020 14:06

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden sonra a ...

Emlak Konut GYO yurt dışına açılıyor!
  • 04.09.2018 11:07

Emlak Konut GYO yurt dışına açılıyor!

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, Emlak Konut'un yeni dönemde hedeflerini ...

Konutta dev kampanya 33 projeyle start aldı!
  • 28.08.2018 11:48

Konutta dev kampanya 33 projeyle start aldı!

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla yola çıkan dev kampanyanın detaylarını Ba ...