maritbet girişmaritbet
Konut alırken iç-dış görüntüsüne kanmayın!

Konut alırken iç-dış görüntüsüne kanmayın!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Türkoğlu, konut alacak vatandaşlara önerilerde bulunarak bina seçiminde dikkat etmesi gereken noktaları anlattı.

Binanın görüntüsünden ziyade üzerinde durulması gereken önemli noktaları açıklayan Türkoğlu“Bir ev satın alırken, binanın kat mülkiyeti ve iskanının olup olmadığı, binanın projeye uygun inşa edilip edilmediği gibi dikkat etmeniz gereken bir dizi konu çıkar karşınıza” diye konuştu.

İç- dış görüntüsüne kanmayın

Bir evi satın alırken sadece iç-dış görünüşünün yeterli omadığını vurgulayan Türkoğlu “Konut alırken; sosyal donatıları, fiziki özellikleri, tasarımı, lokasyonu gibi faktörlere bakmak ve değerlendirmek yeterli değildir.Satın alacağınız evin deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığı ise dikkat etmeniz gereken en hayati konular arasında yer alır. Öyle ki çok beğendiğiniz bir evden sırf deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmediği için vazgeçebilirsiniz. İhtimaller ve sonuçlar düşünüldüğünde vazgeçmelisiniz de” ifadelerini kullandı.

Zemin raporu ihmal edilmemeli

Türkoğlu değerlendirilmesi ve öncelik sırasına alınması gereken en önemli noktanın zemin etüdü olduğunu hatırlatarak “Proje henüz inşaat aşamasındaysa zemin raporuna bakabilirsiniz. Yine kullanılan malzeme konusunda binada nasıl bir beton kullanıldığını, malzemenin kabul görmüş standartlara uygun olup olmadığını, temellerde su yalıtımı yapılıp yapılmadığını mutlaka kontrol ettirmeniz gerekir” diye konuştu.

Güven inşa eden proje

1987'de güvenilirlik ilkesiyle yola çıkan ve birçok başarılı projeye imza atan Elbiz inşaat, Beytepe Benevre projesi ile ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. . 30 Ağustos 2017'de teslim edilecek olan proje sunduğu sosyal avantajların yanı sıra kullandığı malzemeler ile de sağlıklı, rahat ve güvenli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Farklıyı tasarlama tutkusu ile geliştirilen Benevre Beytepe yaşamdan daha fazlasını alma sanatını, akıllıca tasarım ve ileri teknoloji ile birleştiriyor.

Elbiz İnşaat'ın imza attığı projede her metrekareden maksimum verim sağlamaya, esnek mekânlara, kaliteli yaşam tarzına ve tasarrufa inanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

SAĞLAMLIK TESTLERİ HIZ KAZANDI
  • 13.12.2011 16:47

SAĞLAMLIK TESTLERİ HIZ KAZANDI

Van depreminin ardından bina sağlamlık testleri hız kazandı. Kadıköy Belediyesi ...

'İnşaatlarda beton kalitesine çok önem gösterilmeli'
  • 13.03.2018 15:22

'İnşaatlarda beton kalitesine çok önem gösterilmeli'

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemi ...

Konut alırken iç-dış görüntüsüne kanmayın!
  • 09.01.2017 10:11

Konut alırken iç-dış görüntüsüne kanmayın!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, konut alırken dikkat edi ...

Senetle konut alırken bunlara dikkat!
  • 27.11.2016 12:20

Senetle konut alırken bunlara dikkat!

TÜSODER Başkanı Hatice Kolçak ve Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel ...

Ev alacaklar trafik derdi olmayan lokasyonları seçiyor
  • 13.10.2016 10:32

Ev alacaklar trafik derdi olmayan lokasyonları seçiyor

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, artık yeni ev alacakların trafik s ...