maritbet girişmaritbet
Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap için müracaat başlıyor

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap için müracaat başlıyor

Kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunan Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesine müracaatlar 18 Mart 2014 tarihinde başlıyor.

İstanbul'da hayata geçirilen konut projeleri gerek mimarisi gerek sosyal özellikleriyle birbirleriyle yarışıyor ve şehrimizdeki modern yaşam alanları gün geçtikçe artıyor. Kiptaş olarak özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın da modern yaşam alanlarına kavuşması için Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle yeni projelere imza atmaya devam ediyoruz.

Bu doğrultuda “İstanbul'a 10.000 Sosyal Konut Daha!” hedefiyle,  yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. 
1. ve 2. Etaplarını daha önce tamamladığımız Hadımköy'de şimdi yeni bir heyecanı daha yaşıyoruz. 47.000m² alan üzerinde 1.472 konutun yer aldığı Hadımköy Konutları 3. Etap projesini satışa sunuyoruz. Kiptaş olarak Hadımköy  3. Etap'ta inşa edeceğimiz konutlar  ile dar gelirli vatandaşlarımıza güvenli ve sağlıklı mekanlarda yaşama imkanı sunacağız.  

Kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunan projeye müracaatlar, 18 Mart Salı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Kadir Topbaş'ın katılımıyla Büyükşehir Belediyesi/Saraçhane'de  gerçekleştirilecek basın toplantısının ardından başlıyor.

İstanbul'da son 1 yıldır ikamet eden herkesin 18 Mart-04 Nisan tarihleri arasında müracaat edebileceği projede,  yoğun müracaat olması durumunda daire sahipleri kura çekilişi ile belirlenecek.

84 m² (2+1) tek daire tipinin yer aldığı projede daire  toplam fiyatı sadece 96.000 TL . %10 peşinat,  120 aya kadar vade ve 655 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak hayal olmaktan çıkıyor. 

Yapı teknolojisinin son yeniliklerine göre inşa edilecek Hadımköy Konutları 3. Etap Projesi içerisinde yapısal peyzaj unsurlarının yanısıra, çocuk oyun alanları, 24 derslikli 1 İlköğretim Okulu, 24 derslikli 1 Ortaöğretim okulu ve 1 de cami yer alıyor.

Hadımköy Konutları 3. Etap 24 ay sonra daire sahiplerine teslim edilecek.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap İletişim
Web: www.kiptas.com.tr
Telefon: 0212 428 88 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap için müracaat başlıyor
  • 18.03.2014 12:34

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap için müracaat başlıyor

Kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunan Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesine m ...