maritbet girişmaritbet
Kınaş Topkapı projesi Şubat 2016'da başlayacak!

Kınaş Topkapı projesi Şubat 2016'da başlayacak!

Kınaş İnşaat, İstanbul Topkapı'daki konut projesinde başlangıç tarihini Şubat 2016 olarak belirledi.

Kayserili Kınaş İnşaat, İstanbul'daki yatırım programını hayata geçirmek üzere. Megakentin merkezi noktasındaki Topkapı'da hayata geçireceği proje için geri sayıma geçen firma, önümüzdeki dönemde adından sıkça söz ettirecek.

Konutder tarafından düzenlenen ve TOKİ, Emlak Konut GYO, İTO gibi kurumlarca desteklenen Körfez Yatırımcıları Buluşması'na katılan Kınaş İnşaat, burada yatırımlarını tanıttı.

Tüm ihtiyaçlara cevap verecek

TUSKON, Konutder ve GYODER üyesi olan Kınaş İnşaat, E5 Karayolu'nun hemen yanındaki Topkapı projesinin startını 2016 yılının Şubat ayında verecek. İçerisinde 1+1'den başlayıp 4+1'e uzanan konut seçeneklerinin bulunacağı Kınaş Topkapı'da dairelerle birlikte ofis ve mağaza birimleri de yer alacak.

Şehrin kalbinde

Toplamda 450 bağımsız birim bulunacak olan Kınaş Topkapı projesi 77 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Tüm sosyal donatı alanlarını içerisinde barındıracak olan yatırım, özellikle merkezi noktada olması ve tüm akslara yakın bir bölgede yükselmesi sebebiyle önemli bir avantaja sahip olacak. Kınaş İnşaat'ın İstanbul'da Sancaktepe ve Ataşehir bölgelerinde de yatırımları bulunmakta.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kınaş Topkapı projesi Şubat 2016'da başlayacak!
  • 13.10.2015 09:53

Kınaş Topkapı projesi Şubat 2016'da başlayacak!

Kınaş İnşaat, İstanbul Topkapı'daki konut projesinde başlangıç tarihini Şubat 20 ...