maritbet girişmaritbet
Keleşoğlu İnşaat İstanbul'da 3 dev proje için düğmeye bastı

Keleşoğlu İnşaat İstanbul'da 3 dev proje için düğmeye bastı

Keleşoğlu İnşaat, Gaziosmanpaşa, Bahçeşehir ve Cennet Mahallesi'nde yeni projeler yapacak

Keleşoğlu İnşaat, Göktürk'te hayata geçirdiği alın Evler projesinin örnek dairesini görücüye çıktı. Geniş yeşil alanlara sahip olan proje mimari tasarımıyla da dikkat çekiyor. Dairelerin tanıtım toplantısında konuşan Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, yeni projeler için düğmeye bastıklarını ve 2014 yılındaki ilk projeyi Cennet Mahallesi'nde gerçekleştireceklerini söyledi. Proje 400'ün üzerinde konuttan meydana gelecek.

Bahçeşehir ve Gaziosmanpaşa projeleri yolda

Keleşoğlu olarak Gül İnşaat ile Bahçeşehir'de dev bir proje yapacaklarını söyleyen Keleş '67 bin metrekare alan üzerinde inşa edeceğimiz proje konut, ofis ve AVM şeklinde karma özelliğe sahip olacak. Gaziosmanpaşa'da inşa edeceğimiz projemiz ise kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek. Toplamaya devam ettiğimiz parseller İhlas Yapı'nın projesine çok yakın bir konumda. Buradaki ortağımız ise, Yalın Evler'de ki gibi Zilal İnşaat olacak' dedi.

Projenin dış cephesi cam

146 daire ve 10 dükkandan meydana gelen Yalın Evler projesinin detaylarını anlatan Mustafa Keleş ‘Projemizde beton ve çeliği birleştirdik. Butik olmaı için her şeyi butik şekilde tasraladık ve bu konuda örnek teşkil ediyor. Yalın Evler'in dış cephesinin tamamı cam bunun sebebi ise gün ışığını tamamıyla içeri almak istememiz. Bu da enerjiden tasarruf sağlıyor' dedi.

Yüzde 32 prim yaptı

Göktürk'teki 5'inci projeleri olduğunu belirten ve Haziran ayı sonunda anahtarları teslim etmeyi planladıklarını isteyen Keleş ‘Projemizde 80'e yakın konut hala satışta. Metrekare fiyatlarımız 3 bin dolardan başlıyor. Yalın Evler, yüzde 32'ye yakın prim sağladı' dedi.

Göktürk'te yeni projeler olacak

Emsallerin bu tarihten itibaren düşeceğine dikkat çeken ve İstanbul'da yaşayanların Göktürk'ü henüz fark etmediğini söyleyen Keleş ‘Bölgede yeni projelerimiz var. Bugüne kadar en keyif aldığım proje Flyinn AVM oldu. Bu projenin bir yanında deniz, bir yanında havalimanı olsun istedim. Tüm projelerimizde ünlü mimarlarla çalıştık' şeklinde konuştu.

3. Havalimanı'na 10 dakika

3. Havalimanı'nın projeye 10 kilometre mesafede olduğunu belirten Mustafa Keleş, projeyle birlikte Göktürk'ün değer artışı yaşayacağını söyledi. 2014 yılının iyi geçeceğini ve yabancı yatırımcıların daha fazla geleceğini belirten Keleş ‘Yerliye ne kadara satıyorsak yabancıya da aynı rakamdan satış yapmamız gerekiyor. Genel olarak fiyatlar artabilir ancak maliyetlerin artacağını düşünmüyorum. Maliyetin artması için doların yükselmesi gerek' açıklamasında bulundu.

Yüzde 25'e yakını yabancılara satıldı

İstanbul'da yabancıya konut satmanın çok önemli olduğunu belirten Keleş ‘Yalın Evler'de yüzde 20-25'lik bölümü yabancılara sattık. Ağırlık olarak Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden yatırımcılar geliyor ancak Yalın Evler'e İngilizlerde büyük ilgi gösteriyor. Yabancılara gayrimenkul satışı konusunda her konuda dürüst davranmak gerek. Biz her projemizde yabancıya daire satıyoruz. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KORU FLORYA
  • 19.09.2011 16:06

KORU FLORYA

24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan projede 162 ile 483 metrekare aralı ...

Koru Florya görücüye çıktı!
  • 14.09.2011 14:18

Koru Florya görücüye çıktı!

Florya'nın son büyük projesi KoruFlorya, kamuoyuna tanıtıldı. ...

Keleşoğlu Yonca Apartmanı metrekare fiyatı 8 bin lira!
  • 22.11.2017 13:28

Keleşoğlu Yonca Apartmanı metrekare fiyatı 8 bin lira!

Keleşoğlu İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirdiği Yonca A ...

Keleşoğlu İnşaat, Feza Sitesi'nin yüzde 30'unu sattı
  • 07.11.2016 13:41

Keleşoğlu İnşaat, Feza Sitesi'nin yüzde 30'unu sattı

Keleşoğlu İnşaat'in ilk dönüşüm projesi Feza Sitesi’nin yüzde 30’u satıldı. ...