maritbet girişmaritbet
Keleş Center Airport'ta ön talep süreci başladı

Keleş Center Airport'ta ön talep süreci başladı

Keleş İnşaat - Mese İnşaat Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Keleş Center Airport projesinde ön talep dönemi başladı.

Altın aks olarak nitelendirilen Küçükçekmece E-5 hattının en yeni projesi  Keleş Center Airport'u hayata geçiren Keleş İnşaat - Mese İnşaat Ortak Girişimi, projede lansman öncesi ön talep dönemini başlattı. İstanbul'un en değerli noktalarından E-5 Otoyolu'nun hemen bitişiğinde projelendirilen Keleş Center Airport'ta  lüks detaylara sahip 500 rezidans, 220 ofis ve 50 adet mağaza yer alıyor. 

E-5'in en değerli noktasında 450 Milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükselen ve 150 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Keleş Center Airport projesinde inşa çalışmalarına başlandı.

TEM - Basın Ekspres - Havalimanı hattı ile E-5 - Ataköy - Sefaköy bandının kesiştiği bölge “Altın Aks” olarak nitelendirilirken; E-5'in yanı başında yükselen proje, konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

KELEŞ; ‘'ALTIN AKSA KATMA DEĞERİ YÜKSEK BİR PROJE KAZANDIRIYORUZ''

Bölgeye ayrıcalıklı bir proje kazandıracaklarını belirten Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş; ‘'İstanbul'un altın aksı olarak nitelendirilen Küçükçekmece E-5 Otoyolu'nun yanında prestijli bir projeye imza atıyoruz. Rezidans ve ticari alanlardan meydana gelen Keleş Center Airport projemizde yatırımcılara sunduğumuz en büyük ayrıcalık lokasyon. Tüm ulaşım ağlarının merkezinde katma değeri yüksek bir proje hayata geçiriyoruz. Projemiz Hava ulaşımı, Otobüs, Metrobüs, Tramvay, projelendirilen Metro ve  Havaray gibi tüm toplu ulaşım araçlarının merkezinde konumlanıyor. Lansman öncesi döneme özel 1+1 dairelerimizi 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduk. Gelecek vadeden Keleş Center Airport projemiz, bölgesine ve yatırımcısına her geçen gün değer kazandıracak'' dedi.

LANSMAN ÖNCESİ AVANTAJLARIYLA

Modern mimarisi ile bölgede prestijli bir iş ve yaşam projesi olarak konumlanan Keleş Center Airport, lüks rezidansları ve ticari alanları ile emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Konforlu yaşam için planlanan 500 rezidans daire ile  220 ofis ve 50 mağazanın bulunduğu Keleş Center Airport'ta lansman öncesi  avantajlı fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Farklı seçeneklerde Residence dairelerin yer aldığı projede, en küçük daireler 360 bin TL'den başlarken, lüks detaylarla donatılan rezidans dairelerin büyüklüğü ise  64 ile 145 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

2+1 dairelerin 460 bin TL'den başladığı Keleş Center Airport'ta ayrıca 40  ay vadeli ödeme seçenekleri de yatırımcılara sunuluyor. 

12.430 metrekarenin peyzaj alanına ayrıldığı Keleş Center Airport'ta; kapalı havuz, hamam, sauna ve fitnesstan oluşan 1.700 metrekare sosyal tesis bulunuyor. Projede ayrıca 3 katlı kapalı otoparka da yer veriliyor.

TÜM ULAŞIM AĞLARININ MERKEZİNDE 

Toplamda 3 blok halinde inşa edilen proje, İstanbul'un en önemli ulaşım güzergahı olan E-5 karayoluna sıfır bir konumda yer alıyor. Ulaşım ağlarının merkezindeki lokasyonu ile İstanbul'un her yerine hızlı ulaşım imkânı sağlayan Keleş Center Airport, Metro ve Metrobüs'e çok yakın bir mesafede yükseliyor. 

Atatürk Havalimanı,  Fuar merkezi, Basın Ekspres yolu, 2. ve 3. Köprü bağlantı yollarının yanı sıra  yapımı devam eden 3. Havalimanına da kolay ulaşım sağlanabilecek bir konumda inşa edilen proje, ayrıcalıklarıyla gayrimenkul yatırımcılarının gözde projeleri arasında gösteriliyor. 

İnşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği  projede teslimler Aralık 2019'da yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Keleş Center Airport'ta yüzde yüz yerli malzeme kullanılıyor
  • 24.09.2018 14:47

Keleş Center Airport'ta yüzde yüz yerli malzeme kullanılıyor

Keleş İnşaat’ın “Keleş Center Airport” projesi yüzde 100 yerli malı inşaat malze ...

Keleş İnşaat’tan dev kampanya!
  • 31.07.2018 09:49

Keleş İnşaat’tan dev kampanya!

Keleş Center Airport projesinde kampanya kapsamında yatırımcılar 31 Ekim’e kadar ...

Keleş Center Airport'ta 0,59 vade farkı ile 84 ay taksit fırsatı!
  • 27.04.2018 10:45

Keleş Center Airport'ta 0,59 vade farkı ile 84 ay taksit fırsatı!

Ev sahibi olmak isteyenler için 0,59 vade farkı ile 84 ay taksit imkanı sunan Ke ...

Keleş İnşaat’tan 40 ay vade farksız taksit fırsatı!
  • 09.03.2018 12:50

Keleş İnşaat’tan 40 ay vade farksız taksit fırsatı!

Keleş İnşaat yeni projesi “Keleş Center Airport”ta ev sahibi olmak isteyenler iç ...

Keleş Center Airport fiyatları belli oldu!
  • 10.01.2018 17:08

Keleş Center Airport fiyatları belli oldu!

Yüzde 50 prim vaadiyle satışta olan Keleş Airport Center projesinin fiyatları 44 ...

Keleş İnşaat Airport projesinin temelleri atıldı
  • 19.12.2017 11:31

Keleş İnşaat Airport projesinin temelleri atıldı

Keleş İnşaat tarafından 450 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Keleş Center Ai ...