maritbet girişmaritbet
KAYA’DAN 2012 PLANLARI

KAYA’DAN 2012 PLANLARI

Elite markalı konutlarıyla kaliteli ve güvenli yaşam alanlarını cazip fiyatlarla sunan Şua İnşaat, Atakent’te inşası devam eden Elite City ve Pendik’te inşasına başlanan Elite Side projesiyle yeni yılda da iddialı.

Elite markalı konutlarıyla kaliteli ve güvenli yaşam alanlarını cazip fiyatlarla sunan Şua İnşaat, Atakent'te inşası devam eden Elite City ve Pendik'te inşasına başlanan Elite Side projesiyle yeni yılda da iddialı.

2012 yılının 4. çeyreğinde inşaat sektöründeki yatırımların hızlanacağını belirten Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya; "Türkiye ekonomisinin 2012 yılı büyümesinin tahminlerin üzerinde gerçekleşerek %4 olacağını tahmin ediyorum. ŞUA inşaat olarak 2012 yılı içinde inşaat sektöründe pozitif ayrışma olacağını yıl ortalamasında sektör büyümesinin ülke büyümesini üstünde gerçekleşerek %5-6 olacağını tahmin ediyoruz. İnşaat sektöründe yeni yatırımlar 4. çeyrekte hızlanacak ve yılın genelinde markalı konutlar tarafında talep artışı olacaktır. 2011 yılı içinde inşaat sektörü özellikle kredi faiz oranlarındaki yükselmeyle beraber negatif ayrışmaya uğradı. Bu nedenle özellikle B gelir grubu altındaki segmentlerde talep sınırlı olacaktır. Bu durumun aşılması için kredi oranlarının mutlaka düşürülmesi gereklidir. 2012 yılında da işini doğru yapan firmaların başarılarını pekiştirerek hedeflerini yükselteceklerine inanıyorum. " dedi.

Şua İnşaat'ın satıştaki projelerinin yıl içindeki satış rakamları hedeflenen verileri yakalarken, firmanın son projesi Elite Side'da yoğun talep gördü. 37 bin metrekare arsa üzerinde inşası devam eden Elite City'nin büyük kısmı sahiplerini bulurken projenin bahçe katları da satış sunuldu. Satışların başladığı ilk haftalarda %30'un üstünde satış rakamlarının yakalandığı Elite Side'da da cazip fırsatlar devam ediyor.

2011 yılı hedeflerine ulaşarak yılı tamamladıklarını söyleyen Kaya; "ŞUA inşaat için 2011 yılı, büyüme hedeflerini gerçekleştirerek başarılı olduğu bir yıldı. Firma olarak, 2011 yılında konutlarımızın B ve B+ gelir grubuna hitap etmesi ve yüksek nitelikli imalatımızdan dolayı hedeflerimizi tüm projelerimizde gerçekleştirdik. 2011 yılı Elite City projesinde de ciro hedeflerinin gerçekleştiği bir yıl oldu. Bu projemizde yüksek niteliklerde konut üretimi gerçekleştiriyoruz ve 2012 son çeyreğinde Emlak Konut'a taahhüdümüzden daha erken projeyi teslim ediyoruz. 2011 yılında, Elite Side Pendik projesinin lansmanını yılın son haftalarında gerçekleştirdik. Bu projemiz için gerçekleşen ilgiden çok memnunuz. Bu kısa dönemde %35'in üzerinde konut satışıyla çok iyi bir satış performansı gerçekleştirdik. 2012 yılında bu projemizin satışının tamamlanmasını hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Yorum Yaz