maritbet girişmaritbet
Kasaba projesinin 3. etabı görücüye çıkıyor!

Kasaba projesinin 3. etabı görücüye çıkıyor!

Türkiye İş Bankası A.Ş'nin iştirakleri ve Altınbaş Holding A.Ş ortaklığında kurulan İş Altınhas, Kasaba projesi 3. etaba başlıyor.

Mart 2003'te 1'inci, Temmuz 2004'te ise 2'inci etabı tamamlanmış toplam 280 ailenin yaşadığı Kasaba projesi, şehirden kopmadan doğayla buluşmayı arzu edenler için dingin bir yaşam sunuyor. 

İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes ile İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş'ın katılacağı basın toplantısı 20 Nisan Pazartesi günü Çırağan Sarayı, Enderun Salonu'nda saat 09.30'da başlayacak.

Kasaba projesi toplamda 5 etaptan oluşacak. Çekmeköy - Ömerli'de yer alan Kasaba içerisinde; restoran, açık ve kapalı yüzme havuzları, binicilik kulübü, fitness ve yoga salonu, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, jogging parkuru bulunuyor. 

Aynı zamanda projede 7/24 ambulans ve itfaiye, tamir ve denetleme ekibi, peyzaj düzenleme ve koruma ekibi, veteriner, market ve kuaför hizmetleri sunuluyor.

Yepyeni bir kasaba: 3. Etap!

Kasaba'nın 3. etabında, arazinin özgün topoğrafyasına sadık kalan bir planlama ile 8 farklı tipte 156 konut inşa ediliyor. Yeni konutlar da tıpkı Kasaba'nın 1. ve 2. etabındaki gibi özgün bir mimariye sahip.

Büyüklükleri 123 metrekare ile  529 metrekare arasında değişen bağımsız villalar ve dairelerden oluşan konutlar, yine geniş bahçeler ve göletlerle sarmalandı, çevresi yürüyüş yolları ve rekreasyon alanları ile zenginleştirildi.

2 katlı, özgün mimarili villalar ve dairelerde, evlerin tüm bölümleri büyük bir özenle tasarlandı. Bol ışık alan yaşam alanları, işlevsel kat planları, her bir m2'si ince ince tasarlanmış bölümlerden oluşan Kasaba 3. etap evleri nefis bahçelere ve harika bir gölet manzarasına bakıyor.

1+1'den başlayan daireler ve 4+1'den başlayan villalar Kasaba 3. etabının içine özenle yerleştirildi. Çevrelerini saran göletler, büyük bahçeler ve rekreasyon alanları ile benzersiz bir peyzaj oluşturuldu.

Kasaba 3. etap evlerinde kullanılan tüm malzemeler dünya markalarından seçildi. En işlevsel mutfaklar, en şık banyolar, kusursuz bir işçilikle yapılan altyapı sayesinde ihtiyacınız olan her şey her zaman elinizin altında!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İş Altınhas'ın 'Kasaba'sı lokasyonu ile dikkat çekiyor
  • 29.12.2015 10:52

İş Altınhas'ın 'Kasaba'sı lokasyonu ile dikkat çekiyor

İş Altınhas'ın Çekmeköy'de hayata geçirilen villa projesi Kasaba, konumuyla yatı ...

Yeni nesil Kasaba'ya İş Altınhas imzası!
  • 20.04.2015 16:33

Yeni nesil Kasaba'ya İş Altınhas imzası!

Çekmeköy Ömerli'deki Kasaba 3. ETap, İş Altınhas ortaklığında inşa ediliyor. Pro ...

Kasaba projesinin 3. etabı görücüye çıkıyor!
  • 10.04.2015 14:40

Kasaba projesinin 3. etabı görücüye çıkıyor!

Türkiye İş Bankası A.Ş'nin iştirakleri ve Altınbaş Holding A.Ş ortaklığında kuru ...