maritbet girişmaritbet
Kartal Wings‘ten “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası!

Kartal Wings‘ten “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası!

Kartal Wings‘te ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlayan “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı.

Kartal Wings, özgün mimarisi, konforlu ve geniş daireleri, merkezi konumu, ulaşım ağlarına yakınlığı, sosyal donatıları ve 8.500 metrekarelik peyzaj alanıyla aileler için ideal bir seçenek oluşturuyor. Güçlü bir finansal altyapıya sahip olan Amad Gayrimenkul ve inşaat sektörünün deneyimli firması Umran Yapı ortaklığı ile inşa edilen Kartal Wings, “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyenlere benzersiz avantajlar sağlıyor. Kampanya kapsamında  %20 indirim fırsatının yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  %0 faiz, 60 aylık ödeme planı için %0,86 faiz avantajı sunuluyor. Kartal Wings‘in örnek dairesi de ziyarete açılmış bulunuyor. 

Geniş metrekareli daireler

Birbirinden farklı 278 seçkin konuttan oluşan Kartal Wings, geniş ölçekli daire modelleriyle farklılaşıyor. Aile yaşamına önem verilerek hazırlanan projede 2+1 daireler 109-170 m2, 3+1 daireler 158-248 m2, 4+1 daireler 223 m2 ve 5+2 loft daireler 363-397 m2 arasında değişen brüt büyüklüklere sahip. 

Amad Gayrimenkul – Amad Gayrimenkul Geliştirme Ltd., Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta Suudi Arabistanlı yatırımcılar Al Duhaim ailesi tarafından kurulan bir firmadır. Dubai, Arabistan, Ürdün gibi Körfez ülkelerinde onlarca projeye imza atan firma, aynı zamanda bünyesinde döner restoranları ve et ürünleri üretim tesislerinin yer aldığı gıda firmaları ile gıda sektöründe de söz sahibidir. 

Suudi Arabistan, Dubai ve Ürdün'de emlak projeleri geliştiren Amad Gayrimenkul, resmi olarak kurulduğu 2010 yılından bu yana Arabistan'da 200 bin metrekare, Dubai'de 170 bin metrekare dolayında konut üretim projeleri gerçekleştirmiş; Dubai'de 550 villalık Dubai Legends'ın (Dubai Efsanesi) satışını üstlenerek kısa sürede tamamlamıştır. Ürdün'de arazi geliştirme işi yapan firma, Dubai Burj Khalifa'nın yakınlarında da 38 katlı ikiz kule inşaatı gerçekleştirmiştir.

Maddi varlığı 250 milyon TL'nin üstünde olan Amad Gayrimenkul, ticari bir yatırıma karar verdiğinde firmanın sahip olduğu yatırımcı desteği ile bu rakamı 5-6 katına kadar çıkarak 1 milyar TL'yi aşan büyüklükte yatırımlara girebilecek finansal güce sahip bulunmaktadır. Türkiye'de ilk olarak 2013 yılında faaliyetlerine başlamış olan Amad Gayrimenkul, Türkiye'nin farklı bölgelerinde yapmış olduğu gayrimenkul yatırımlarının yanı sıra, ellinin üzerinde villadan oluşan sayfiyelik villa siteleri projeleri gerçekleştirmiştir. Grup, Türkiye'de ayrıca gıda sektörüne de yatırım yapmaktadır.

Amad Gayrimenkul, halen dört mevsim kullanılmaya elverişli otel ve pansiyon projeleri uygulamaktadır. Firma, 2012 yılında yirmi kişilik uzman kadrosu ile Avrupa genelinde yaptığı yatırım fizibilitelerinde, yatırım yapılabilir 12 ülke arasında Türkiye'nin ilk sırada yer alması nedeniyle, Türkiye'de gayrimenkul geliştirme sektörüne girmeye karar vermiştir. 

Umran Yapı - Umran Yapı, İstanbul Maltepe merkezli bir taahhüt firması olup, medikal, ahşap sanayii ve mimarlık gibi değişik alanlarda faaliyet gösteren firmaları da bünyesinde barındıran grup firması niteliğindedir. 
Mimari özellikleri ile göz alıcı projelere imza atan Umran Yapı, yüzlerce insanı sadece ev sahibi yapmakla kalmamış, aynı zamanda çarpık yapılaşmanın egemen olduğu Metropol şehir İstanbul'da, tarihi dokuya saygılı, özlenen aile yaşantısına uygun, günümüz teknolojilerini en ileri düzeyde kullanan özel projeler gerçekleştirmiştir. Umran Yapı, 2015 yılı itibariyle Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul firması ile tanışarak Kartal Wings adlı projeyi birlikte yapmaya karar vermişlerdir. 

Umran Yapı'nın geçmişi, İstanbul'un her köşesinde gayrimenkul endüstrisine değer katan başarılı projelerden oluşmaktadır. Bu başarıların en büyüğü, Umran Yapı'nın sektörü oluşturan tüm dinamiklere, bir başka deyişle gayrimenkul sektörünün her alanına aşıladığı güven duygusudur. Yıllar boyu üstlendiği tüm projeleri müşteri memnuniyetini ön planda tutarak tam zamanında ve eksiksiz olarak tamamlayan Umran Yapı, yönetim vizyonu, proje yönetimi felsefesi ve kalitesiyle, geleceğe hedeflerini büyüterek bakmaktadır. Bugün Türkiye'nin en seçkin gayrimenkul proje geliştiricilerinden biri olan Umran Yapı, İstanbul'un kentsel dönüşümünde önemli bir rol almaya hazırlanmaktadır. Umran Yapı'nın ortaklığı ve yönetim yapısını Genel Müdür Vedat Aktan,  Müdür Mustafa Koçal ve Mimar Ali Özkan Toptaş oluşturmaktadır.

Umran Yapı; Adakule Residence, Maltepe Begonya, Kıvanç Sitesi, Zümrütevler Konutları, Ethem Efendi Konutları, Suadiye Konutları, Maltepe Residence, Okaliptus Konutları, Acıbadem'de 8 adet Konut ve Ticaret Projesi ve Gülsuyu İş Merkezi projelerini tamamlayıp hizmete sunmuştur.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kartal Wings projesinin basın lansmanı yapıldı!
  • 05.05.2017 18:45

Kartal Wings projesinin basın lansmanı yapıldı!

Umran Yapı ve AMAD Gayrimenkul ortaklığında inşa edilmekte olan Kartal Wings pro ...

Kapalıçarşı’da ziyaretçi sayısı üç günde yüzde 20 düştü
  • 17.03.2020 08:45

Kapalıçarşı’da ziyaretçi sayısı üç günde yüzde 20 düştü

İstanbul’un altın ticaretinde önemli bir yer tutan Kapalıçarşı’da ziyaretçi sayı ...

Kartal Wings‘ten “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası!
  • 23.05.2018 10:36

Kartal Wings‘ten “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası!

Kartal Wings‘te ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlayan “Fırsat Bu Fı ...

Kartal Wings, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor
  • 04.04.2018 10:31

Kartal Wings, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor

Kartal‘ın dikkat çekici konut projeleri arasında yer alan Kartal Wings, 8.500 me ...

Kartal Wings‘te, sağlık çalışanları için özel kampanya!
  • 13.03.2018 13:36

Kartal Wings‘te, sağlık çalışanları için özel kampanya!

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştirilen Kartal Wings, sağlık ça ...

Konut sektörü 2017'de hızlı bir gelişim gösterdi
  • 03.01.2018 10:10

Konut sektörü 2017'de hızlı bir gelişim gösterdi

Amad Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Olaş, konut sektörü ile ilgili değ ...