maritbet girişmaritbet
Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL'den satışta!

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL'den satışta!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul ve Türk inşaat şirketi Umran Yapı ortaklığı ile Kartal'da yükselen Kartal Wings projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 200 milyon TL yatırımla hayata geçen projede daire teslimleri 2020'nin son çeyreğinde gerçekleşecek.  Kartal Wings projesinin tüm satış ve pazarlama işlerini yürüten Coldwell Banker ACCE Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber projedeki son durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

1.5 yıl önce başlayan projenin hızlı yürüdüğünü ifade eden Ali Dilber “2020'nin son çeyreğinde teslimler yapılacak. Sitelerimiz yapılmaya başladı, örnek daireler yapıldı. Dairelerde birinci sınıf ürün kullandık. Daire fiyatları bölgede olan dairelere çok yakın. 677 bin TL'den başlayan 3+1 daire konseptimiz var. 20 gün önce satışa çıktık, 8 daire satıldı. Aşağı yukarı 20 dairenin de ön anlaşması yapıldı” ifadelerini kullandı. 

MAHALLE KÜLTÜRÜNÜ YAŞATIYOR

Projenin lokasyonu, sosyal donatıları ve güvenliği hakkında konuşan Ali Dilber “Projemiz 12 dönüm arazi içinde 3 blok, 278 daireden oluşuyor. 9 ticari alan yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 Loft daire olarak daire konseptlerimiz mevcut. Toplam 8 bin 500 metrekare yeşil alan tasarlandı. İstanbul'da yoğun bir trafik var malum, projemizde metro, sahil şeridi, Pendik Marina buraya çok yakın. Ulaşımla ilgili çok alternatifimiz var. Mahalle kültürünü seven insanlara hitap eden bir proje diye konuştu. Blokların hepsinde seyir terası bulunduğunu söyleyen Ali Dilber “Tamamı ada manzaralı. Aynı zamanda özel misafirleriniz ağırlamak isteyenler için fuaye alanları var” açıklamasını yaptı.

YÜZDE 40-50 PRİM GARANTİSİ

Spor kompleksleri, kapalı havuz, çocuk havuzları, fin hamamı, açık fitness sahaları gibi sosyal donatılara dikkat çene Ali Dilber, aynı zamanda tek giriş-tek çıkış olması nedeniyle güvenliğinde ön planda tutulduğunu belirtti. Aidatların metrekare başı 3 TL olduğunu anlatan Ali Dilber “Ortalama bir daire aylık 500 TL aidat ödeniyor. Bugün projemizden ev alanlar, 2020'in son çeyreğinde yüzde 40-50 prim yapmış olacaklar. Kira gelirleri 2.500- 3.000 TL bandında kira getirisi var. Türkiye gayrimenkul'de çok iyi işler gerçekleştiriyor. Yurtdışından adından sıkça söz ettiriyor. Kartal Wings projesi de bunlardan biri. Yabancılardan ciddi anlamda talep geliyor. Sahil şeridi de olması yabancıları cezp ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz