maritbet girişmaritbet
Karşıyaka Palmiye Park Sole daire fiyatları

Karşıyaka Palmiye Park Sole daire fiyatları

Palmiye Park yeni projesi Sole ile bu kez Karşıyaka’da yerini alıyor. Butik bir site olan Palmiye Park Sole’de her daire güneş alıyor

2+1 ve 3+1'lerden oluşan sitede keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanı, kütüphane ve her daireye otopark sunuluyor. İzmir'in en değerli ve prestij sembolü Mavişehir bölgesine komşu olacak Palmiye Park Sole, 3 blokta  toplam 77 daireden oluşuyor. Sole, büyük sitelerin kalabalığından sıkılan, komşularını tanıyabilecek nitelikte ancak site olmanın ekonomik faydalarını da yaşamak isteyenler için tasarlandı. 6 bin 600 metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Sole'de  2+1 ve 3+1 daire seçenekleri, yüzme havuzu, her daireye otopark, keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanı, kütüphane gibi zengin sosyal alanlar sunuluyor. Mavişehir metro istasyonu ve İzmir çevreyolu gibi önemli ulaşım hatlarına yakın, Piri Reis ve Karşıyaka Anadolu Lisesi gibi önde gelen okullara komşu olan Palmiye Park Sole, Karşıyaka Devlet Hastanesi ve Kent Hastanesi'ne de çok yakın bir konumda.

Projenin ardında CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi'nin imzası var. İzmir'de inşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil  eden Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras ve Renova'dan sonra yeni projeleri arasına Sole'yi ekledi.  Gaziemir'deki ilk güvenlikli siteyi inşa eden Palmiye Park, ev sahiplerine sunduğu iletişim kanallarıyla da iyi komşuluğu destekliyor. 

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi adına açıklama yapan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, bütün dairelerin güneş aldığı, modern ve ferah mimari tasarımıyla fark yaratan projenin Karşıyaka Bölgesi'nin yenilenen yüzünün en güzel örneklerinden olduğunu söylüyor. 

Dağıstan, sözlerine şöyle devam ediyor:  “Her dairenin güneş almasına özellikle önem verdik ve bu sebeple de projenin adını Sole koyduk. Tüm dairelerimizin balkonlarını İzmir'li ebatlarında tuttuk. Ulaşılabilir fiyatlarda 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu güvenlikli site konseptinde, havuzlu, modern bir yaşam alanı projelendirdik ve hızla inşaata başlıyoruz. İnşaat kalitesi kadar perde kapattırmayan konumumuz ve sosyal tesisleriyle de yeni bir cazibe merkezi yarattık. Evlerin tasarım aşamasında, diğer projelerimizdeki ev sahiplerinin yorumları da bize yine yol gösterici oldu. Eski ve yeni müşterilerimiz ile yeni projeden beklentileri üzerine bir anket gerçekleştirdik. Verilen yanıtlardan yola çıkarak; Sole'de yarı açık mutfaklı ve ebeveyn banyolu 2+1 ve 2 balkonlu, giyinme ve çamaşır odalı 3+1 dairelere yer verdik. Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihi olmaktayız.”

Ekim 2015'te tamamlanacak projede 2+1'lerin fiyatları 190 bin TL'den, 3+1'lerin fiyatı ise 263 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Palmiye Park Sole İletişim Bilgileri;

Web: http://palmiyepark.com/
Telefon: 0232 462 50 60

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Palmiye Park Sole projesinde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor
  • 18.02.2014 14:11

Palmiye Park Sole projesinde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor

CDS Yapı - Ege Yapı tarafından inşa edilen Palmiye Park Sole, 9 katlı 3 blokta 7 ...

Karşıyaka Palmiye Park Sole daire fiyatları
  • 05.02.2014 15:17

Karşıyaka Palmiye Park Sole daire fiyatları

Palmiye Park yeni projesi Sole ile bu kez Karşıyaka’da yerini alıyor. Butik bir ...

Palmiye Park Sole Mavişehir'de fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor
  • 15.01.2014 09:21

Palmiye Park Sole Mavişehir'de fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor

Palmiye Park Sole Mavişehir'de satılık ev fiyatları 236 bin TL'den başlıyor ...

Palmiye Park Sole fiyat listesi
  • 28.12.2013 13:00

Palmiye Park Sole fiyat listesi

Palmiye Park Sole projesinde daire fiyatları 190 bin liradan başlıyor ...