maritbet girişmaritbet
Kar Yapı Edonia Garden Pendik'te 250 bin TL'ye!

Kar Yapı Edonia Garden Pendik'te 250 bin TL'ye!

Pendik konut projeleri listesine yeni bir yatırım geliyor. Kar Yapı'nın Edonia Garden projesinde fiyatlar 250 bin liradan başlıyor.

Kar Yapı'nın Pendik'te hayata geçirdiği ‘Edonia Garden'da ön satışlar başladı. 2019 yılı aralık ayında teslim edilmesi planlanan ve 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan ‘Edonia Garden' projesinde daire fiyatları ise 250 bin TL'den başlıyor. 

Kar Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen‘Edonia Garden' projesinde ön satışlar başladı. Hazır betondan kirece, agregadan asfalta ve hatta yapı kimyasallarına kadar çok geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektörüne üretim yapan Kar Group bünyesinde faaliyetlerine devam eden Kar Yapı, ilk projesi ‘Edonia Garden'ı güvenli ve konforlu bir yaşamın hayalini kuranların beğenisine sunuyor. 

Özel fiyat avantajıyla satışa sunulan proje; oturuma ve yatırıma uygun olarak tasarlandı. 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan ‘Edonia Garden', metrekare büyüklükleri brüt 62m2 ila 147 m2 arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. 9'ar katlı4 blok olarak inşa edilen projede tüm blokların inşaatı eş zamanlı olarak yükseliyor. 

Peşin ödemeye yüzde 20 indirim

Projenin 85 milyon TL yatırım değerine sahip olduğunu söyleyen Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, projenin özel peyzaja sahip olduğunu belirterek şu bilgileri verdi: “Açık havuz fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve su alanları olacak şekilde planlanan‘Edonia Garden', 2 katlı otopark ve her daireye özel 1 araçlık alan imkanıyla da dikkat çekiyor.1+1 dairelerin brüt fiyatı ise 250 bin TL'den başlayan projenin 2019 Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ödeme kolaylıklarıyla sunduğumuz projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlıyoruz. Ayrıca firma bünyesinde de yüzde 25 peşinat verenler;‘60 ay sıfır faiz', '48 ay sıfır faiz yüzde 4 indirim', '38 ay sıfır faiz yüzde 8 indirim' ve ‘24 ay sıfır faiz yüzde 12 indirim' gibi imkanlara sahip oluyor.”

Lokasyon ve ulaşım kolaylığıyla da farklılaşan proje, merkezinoktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje; Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1.5 km, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 3 km ve hızlı feribota ise 7 km uzaklıkta bulunuyor. 

Pendik hızlı tren garı ile Pendik Devlet Hastanesi'ne yakınlığıyla dikkat çeken proje; Pendik Marina, Tuzla Marina ve Marmaray'a da kolay ulaşım sağlayan bir konumda inşa ediliyor.‘Edonia Garden',yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Bu metro istasyonu,site sakinlerine Kadıköy'e kadar çok rahat yolculuk etme ve İstanbul Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş merkezi Viaport'a çok kısa sürede ulaşma imkânı sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kar Yapı, Edonia Garden'ın kaba inşaatı tamamlandı!
  • 06.10.2018 14:50

Kar Yapı, Edonia Garden'ın kaba inşaatı tamamlandı!

Kar Yapı markasıyla hayata geçirilen Edonia Garden projesinin kaba inşaatı tamam ...

Pendik'te kazançlı yatırımın adresi; Edonia Garden!
  • 11.05.2018 11:41

Pendik'te kazançlı yatırımın adresi; Edonia Garden!

Kar Yapı tarafından hayata geçirilen Edonia Garden projesi sağlık çalışanları, h ...

Kar Yapı Edonia Garden Pendik'te 250 bin TL'ye!
  • 08.01.2018 09:52

Kar Yapı Edonia Garden Pendik'te 250 bin TL'ye!

Pendik konut projeleri listesine yeni bir yatırım geliyor. Kar Yapı'nın Edonia G ...

Edonia Garden Pendik'te ön talep süreci başladı!
  • 27.10.2017 11:40

Edonia Garden Pendik'te ön talep süreci başladı!

Pendik'te Kar Yapı imzasıyla inşa edilen Edonia Garden'de ön talep süreci başlad ...