maritbet girişmaritbet
Kar Group, Anadolu’da yatırımlarını tam gaz sürdürüyor

Kar Group, Anadolu’da yatırımlarını tam gaz sürdürüyor

2018 sonuna kadar toplam 180 milyon TL’lik yatırımı hayata geçirecek olan Kar Group, ’Edonia Garden' projesinde son aşamaya geldi.

Bundan yarım asır önce Pendik'te madencilik faaliyetleriyle ticaret hayatına adım atan ve Marmara Bölgesi'nin en büyük entegre tesisinin sahibi haline gelen Kar Group, agrega, kireç, hazır beton, asfalt, prefabrik beton elemanları ve Karkim yapı kimyasallan üretimlerini gerçekleştirerek ülkenin önde gelen müteahhitlerin A'dan Z' ye tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Aynca yol müteahhitliği ve hafriyatçılık faaliyetleri de bulunan Kar Group, Kar Yapı çatısı altında geçtiğimiz yıl adım attığı inşaat sektöründe de aralıksız büyümesini sürdürüyor.

İstanbul'daki ilk projesi ‘Edonia Garden'ı ödeme kolaylıklanyla satışa sunan Kar Yapı, Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde de yatırımllarını sürdürüyor. Yatırımlarla ilgili bilgi veren Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü "Elazığ OSB 5. Bölge'de 13 bin 200 m2 alan içinde planlanan Karkim yapı kimyasallan fabrikamızda yatırımın sonuna geldik. 2019 itibariyle üretime geçmeyi planladığımız fabrikamızın üretim gamında sıva yalıtımı, sıvalar harçlar, su yalıtımı, onarım ve güçlendirme, mastikler ve yardımcı ürünler, zemin uygulamaları, beton ve harç katkıları, restorasyon harçları olmak üzere 250'yi aşkın ürünümüz bulunuyor. Öte yandan Bursa'nın Kayapa bölgesinde çevreye duyarlı olarak hayata geçireceğimiz agrega ve beton tesislerinin yatırımının ise 40 milyon TL'yi bulacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu.

Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz'de benzer yatırımları hayata geçirmek üzere fizibilite çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Üçüncü, yıl sonuna kadar grup olarak 180 milyon TL'lik yatırımı hayata geçirmiş olacaklarım belirtti.

Örnek daire tamamlandı

Kar Yapı, yap-sat olarak inşa ettiği 'Edonia Garden' projesinde kaba inşaatı bitirdi ve örnek daireyi de tamamladı. Peşinde 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 ay sıfır faizle sunulan projenin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor. Projeye ilişkin bilgi veren Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, kaba inşaatın ve örnek dairenin tamamlandığını dile getirdi. Üçüncü "Arsa payı hariç 120 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçen 'Edonia Garden'ı uygun şartlarda satışa sunmaya devam ediyoruz" dedi.

'Edonia Garden',10'ar katlı 4 blokta 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. Metrekare büyüklükleri brüt 62.49 m2 ila 147.41 m2 arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen proje, geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip bulunuyor.

Dokuz dönüm peyzaj ve açık alanı olan projede; açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, fıtness çenter, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve yürüyüş yolları yer alıyor. ‘Edonia Garden',iki katlı otopark ve her daireye özel bir araçlık alan imkanıyla da dikkat çekiyor.Proje; Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 km, Sabiha Gökçen Havalimam'na 3 km, 70 dönüm üzerine yeni yapılacak olan Gedik Üniversitesi kampüsüne 500 metre ve hızlı feribota ise 7 km uzaklıkta bulunuyor. Pendik Hızlı Tren Garı ile Pendik Devlet Hastanesi'ne yakınlığıyla dikkat çeken 'Edonia Garden'; önünden geçen ve tamamlanmak üzere olan Sabiha Gökçen Havalimam'na giden bağlantı yolu ile Pendik Marina, Tuzla Marina ve Marmaray'a da kolay ulaşım sağlayan bir konumda inşa ediliyor. Proje yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şenol Üçüncü Edonia Garden ve Kar Group'u anlatıyor
  • 31.10.2018 17:23

Şenol Üçüncü Edonia Garden ve Kar Group'u anlatıyor

Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Kar Group, Edonia Garden ve gelecek ...

"Satışlarımız iyi, yurtdışından da talep görüyoruz"
  • 31.10.2018 15:16

"Satışlarımız iyi, yurtdışından da talep görüyoruz"

Edonia Garden Satış ve Pazarlama Müdürü Güven Usak, projenin son durumu ve satış ...

"Edonia Garden'ı 2019 sonunda teslim ediyoruz"
  • 31.10.2018 14:50

"Edonia Garden'ı 2019 sonunda teslim ediyoruz"

Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Edonia Garden projesinde kaba inşaa ...

Güven Usak, Edonia Garden projesini anlattı!
  • 16.05.2018 16:27

Güven Usak, Edonia Garden projesini anlattı!

Kar Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Güven Usak, Pendik'Te hayata geçirilen Edonia ...

Güven Usak, Edonia Garden projesini anlattı
  • 22.03.2018 13:43

Güven Usak, Edonia Garden projesini anlattı

Kar Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Güven Usak, Emlaktasondakika.com'a Edonia Gar ...

'Edonia Garden, bizim prestij projemiz'
  • 22.03.2018 13:43

'Edonia Garden, bizim prestij projemiz'

Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen ‘ ...