maritbet girişmaritbet
Kampanyalı konut projeleri..!

Kampanyalı konut projeleri..!

Kampanyalar kapsamında kredi faizlerini sıfırlayan şirketler, ayrıca düşük taksit miktarları, taksit erteleme, sıfır peşinat gibi kolaylıklar da sunuyorlar.

Markalı konut sektörü durgun geçen kış aylarından sonra baharın başlangıcı olan Mart ayı için ilkbahar kampanyaları düzenlemeye başladılar. Kampanyalar kapsamında kredi faizlerini sıfırlayan şirketler, ayrıca düşük taksit miktarları, taksit erteleme, sıfır peşinat gibi kolaylıklar da sunuyorlar. Konut piyasasında satışları artırmayı planlayan konut üreticileri tüketicilere, sıfır faiz, sıfır peşinat, taksit erteleme gibi imkanlar sunarken, kendi finansman sistemleri ile de taksitli satış uyguluyorlar. Bahar ayları ve kampanyaların etkisiyle kış döneminde duraklama sürecine giren konut satışlarının hız kazanması bekleniyor. Markalı konut üreticileri de geçtiğimiz yıl satışa sunulan projelere ek olarak bu yıl da yeni konut projeleri üretmeye başladılar. Ancak yeni projeler konusunda hareketli bir dönem geçiren sektörde fiyatlarda bir düşüş beklenmiyor aksine geçtiğimiz yıllarda maliyetlerdeki artışı sineye çekip konut fiyatlarına yansıtmayan konut üreticilerinin önümüzdeki dönemde zam yapmalarının da gündeme geleceği belirtiliyor. Konut üreticileri tarafından düzenlenen ilkbahar kampanyaları şunlardan oluşuyor:

SOYAK PARK APARTS

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde güven ve kalitenin temsilcisi, yüksek standartlı projelerin mimarı Soyak, Halkalı'da yeşil ve maviyi huzurla buluşturan projesi Soyak Park Aparts'da kaçırılmayacak kampanyalar ile bahara merhaba diyor. Konut sektöründe ilklerin yaratıcısı olan Soyak, Halkalı'daki Soyak Park Aparts projesinde bu kez de iki ayrı kampanya seçeneğiyle fırsatları sürdürüyor. Dairelerin yüzde 65'inin satıldığı, Nisan 2013'te sahiplerine teslim edilecek olan projede, yüzde 5 peşinat ve yüzde 0 faiz oranıyla "daha az ödeyerek" kampanyası düzenleniyor. Soyak Park Aparts'da evi şimdi alıp oturmaya başlayınca ödeme ya da yüzde 5 peşinat ve yüzde 0 faiz oranından yararlanmak mümkün. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleriyle her zevke hitap eden ve toplam 1121 konuttan oluşan Soyak Park Aparts'da daire fiyatları 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projenin Künyesi

Projenin Adı : Soyak Park Aparts

Yeri : Maltepe

Yapımcı Firma : Soyak

Teslim Tarihi : Nisan 2013

Konut Sayısı : Bin 121

Fiyatı : 95.000 TL'den başlıyor

DAP YAPI DALGA KULE

Dap Yapı'nın Maltepe'de inşa ettiği Dalga Kuleler'de ikinci etap satışları başladı. Dalga Kule ikinci etap, 24 Mart'a kadar 1.000 TL'den başlayan taksit seçeneği ve 50 aya kadar sıfır faizle satılıyor. Dalga Kule'de daire fiyatları 179 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, iki adet rezidans konut bloğu, A Blok'ta 178 adet konut, B Blok'ta 176 toplamda 369 üniteden oluşuyor. Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan proje, dalgaların zeminden itibaren dikey yükseldiği 22'şer katlı 2 kuleden oluşuyor. Dış yüzeyde camların yansıma hareketleri deniz ve gökyüzü manzarasıyla buluşarak, Adalar, havuz, bahçe ve şehir manzarasıyla bütünleşiyor. Yüzde 80'i yeşil ve sosyal alanlar için ayrılan projede dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahasının yanı sıra sosyal tesis bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları, açık ve kapalı otoparklar yer alıyor. Blokların 9. katında kafe ve kahvaltı salonları, blok üstlerindeki roof'larda ise 360 derecelik manzaraya hakim dev jakuziler bulunuyor. Daireler, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yurt dışında hayli yaygın olan 'oturmadığın dönemde kirala' modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor.

Projenin Künyesi

Projenin Adı : Dap Dalga Kule

Yeri : Maltepe Dragos

Yapımcı Firma : Dap Yapı

Teslim Tarihi : Mart 2014

Konut Sayısı : 369

Fiyatı : 179.000 TL'den başlıyor

GLOW 3

Mom Yapı tarafından Çekmeköy'de inşa edilen Glow 3'ün yapımına 2010 yılının ilk çeyreğinde başladı. Çekmeköy Bölgesi'nde kolay ulaşılabilen bir konumda bulunan Glow 3, sakinlerine kaliteli ve güvenli bir yaşamın tüm olanaklarının bir arada sunmaya hazırlanıyoriki ayrı kampanya seçeneğiyle fırsatları sürdürüyor. Tümü kendi alanlarının önde gelen markalarıyla dekore edilen daireleri ile 'markalı konut' konseptinin en çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday Glow 3, büyüklükleri 58 ile 242 metrekare arasında değişen 239 daire bulunuyor. Proje ile 1+1'den 4+1'e kadar dört farklı daire tipi ile 20'nin üzerinde farklı metrekare alternatifi sunuluyor. Fiyat avantajıyla benzer projeler arasından sıyrılan proje gerek yatırımcıların gerekse konut sahibi olmak isteyenlerin ilgisini üzerine çekiyor. Haziran 2012'de teslim edilecek olan Glow 3'ün metrekare fiyatları 3 bin ila 3 bin 150 lira seviyesinde değişiyor. MOM Yapı tarafından finanse edilen yüzde 50 peşin 60 aya yüzde sıfır faizli, yüzde 40 peşin 48 ay yüzde sıfır faiz ve yüzde 30 peşin 36 ay yüzde sıfır faizli vade seçenekleri olan Glow 3 kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuyor. Ödeme alternatiflerinde çeşitli bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. Peşin ödemelerde indirim de uygulanıyor. Glow 3'ün marka dekorasyonlu, buzdolabı hariç tüm mutfak eşyaları ile birlikte teslim edilecek dairelerinde yaşayacakların yapmaları gereken tek şey hareketli mobilyalarını taşımak olacak. Glow 3'te yer alan dairelerin satışına projenin başlangıç aşamasında değil, tamamlanmasına kısa bir süre kala başlanacak olması, Mom Yapı'nın finansal gücünün önemli bir kanıtı olarak gösterilmektedir.

Projenin Künyesi

Projenin Adı : Glow 3

Yeri : Çekmeköy

Yapımcı Firma : Mom Yapı

Teslim Tarihi : Haziran 2012

Konut Sayısı : 239

Fiyatı : m2'si 3.000 TL - 3.100 TL

BOSPHORUS CITY

Sinpaş GYO'nun, İstanbul'un 2. Boğazını Küçükçekmece'ye getiren projesi Bosphorus City'de satışlar devam ediyor. Projede, 26 bin metrekare büyüklüğünde ve 720 metre uzunluğunda boğaz, iki boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz'ın yalıları ve İstanbul'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. Proje kapsamında, peşinatsız 1. 950 liradan başlayan taksitlerle üç farklı seçenek sunulan bir kampanya düzenleniyor. Kampanyanın birinci seçeneğinde yüzde 55 peşinat vererek 120 ay vade ile geri kalanını 1 yıl sonra yüzde 15, 2 yıl sonra yüzde 15, 3 yıl sonra yüzde 15 olarak ödemek mümkün. Kampanyanın ikinci seçeneğinde evin yüzde 35'ini peşin geri kalanını 55 ay sabit taksitle ödeme şansı veriliyor. Üçüncü ödeme seçeneğinde ise, evin yüzde 15'ini peşin geri kalanını 5 yıl boyunca yılda bir kez yüzde 8 ara ödeme yaparak kalan bakiyeyi 72 ay vade ile Sinpaş GYO bünyesinde ödemek mümkün. Sinpaş'ın Küçükçekmece'de geliştirdiği ilk proje olan ve bölgenin de gelişimine katkı sağlayan Bosphorus City, 246 bin metrekarelik alan üzerinde 95 farklı ev tipi ile her yaşam tarzına özel konutlar sunuyor. Proje, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun güneyinde, Atatürk Havalimanı'nın kuzeyinde, Küçükçekmece Gölü'nün ise batısında yer alıyor. TEM otoyolu ve diğer bağlantı yolları ile rahat bir ulaşım yapısına sahip olan bölgenin teknik altyapısı da tamamlanmıştır. İstanbul Boğazı'nın mimari değerlerini yansıtan, modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City'de, 95 farklı ev tipi yer alıyor. Yalılar, Yalı Apartmanları, Yeditepe Kuleleri, Göl Kuleler, Saraybahçe Evleri, Erguvan Evleri ve 60 m2 ile 736 m2 aralığında değişen metrekare seçenekleri sunuluyor. Şu anda 600'den fazla ailenin yaşamaya başladığı Bosphorus City'de 2000'den fazla ev sahiplerine teslim edildi.

Projenin Künyesi

Projenin Adı : Bosphorus City

Yeri : Halkalı

Yapımcı Firma : Sinpaş GYO

Teslim Tarihi : Hemen

Konut Sayısı : 2.793

Fiyatı : 285.335 TL'den başlıyor

SİNPAŞ LAGÜN

Sinpaş GYO'nun, tabiat harikası Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal lagünlerden esinlenerek hayata geçirdiği Lagün projesinde 400'e yakın aile, sosyal yaşam, zengin bitki örtüsü, su ve yeşille iç içe bir yaşam sürüyor. Hayatın başlamasına karşın satışların sürdüğü projede düzenlenen kampanya ile peşinatsız 3 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor. Kampanya kapsamında, üç seçenek yer alıyor. Bunlardan ilki, yüzde 55 peşinat verip geri kalanını 120 ay vade ile Sinpaş GYO bünyesinde birinci yıl yüzde 15, ikinci yıl yüzde 15, üçüncü yıl yüzde 15 şeklinde ödemek mümkün. İkinci seçenekte ise, evin yüzde 35'i peşin geri kalanı 55 ay sabit taksitle ödenebiliyor. Üçüncü seçenekte ise, yüzde 15'i peşin, 5 yıl boyunca yılda bir kez yüzde 8 ara ödeme yaparak kalan bakiyeyi 72 ay vade ile Sinpaş GYO bünyesinde ödeme fırsatı sunuluyor. Anadolu yakasının doğal yaşam merkezi haline gelen Lagün'de yaşayan aileler, Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenerek hayata geçirilmiş peyzajı, Avrupa'nın sayılı büyük göletleri arasında bulunan biyolojik göleti, yüzme havuzu, tenis kortu, spor merkezi ile Lagün'ün özel olanaklarından yararlanıyorlar. Lagün projesi, biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılıyor. Lagün projesinde bulunan biyolojik göletler, tasarımı ve uygulamasıyla 2010 Firestone PondGard Biyolojik Gölet Yarışması'nda birinci olarak alanının en iyisi seçildi. Sinpaş GYO'nun Türkiye'de ilk kez uygulanan Biyolojik Gölet projesi, pek çok ülkenin projelerini geride bırakarak dünyanın en iyisi seçildi. Lagün'deki biyolojik göletler yaklaşık 25 bin metrekarelik su alanıyla dünyanın en iyi biyolojik göleti olma özelliğini taşıyor. Lagün, su kenarı bitkileri ile birlikte yaklaşık 70 bin metrekarelik yeşil alana sahip. Zengin bitki örtüsü ve su bitkileriyle birlikte 110 farklı türde bitki yer alan projede 100 binin üzerinde ağaç ve su bitkileri kullanılarak peyzaj tasarımı yapıldı. Doğal yaşam tarzı benimsenerek projelendirilen Lagün'de su alanı dahil yaklaşık 70 bin metrekarelik yeşil alan düzenlemesi bulunuyor. Projede 107 farklı tür bitki yer alıyor ve bu bitkiler içerisinde 11 farklı bitki grubu proje içindeki 20 adet biyolojik gölet oluşumu için kullanıldı. Lagün projesi, her biri göl manzaralı müstakil villalar, bahçeli ve teras evler olmak üzere büyüklükleri 209 ile 749 metrekare arasında değişen beş farklı mimaride, dokuz farklı büyüklükte ev tipinden oluşuyor.

Projenin Künyesi

Projenin Adı : Lagün

Yeri : Samandıra

Yapımcı Firma : Sinpaş GYO

Teslim Tarihi : Hemen

Konut Sayısı : 515

Fiyatı : 600.000 TL'den başlıyor

SELECTIVE SAMANDIRA

Alper İnşaat tarafından Selective Samandıra projesi, az katlı yatay yaşam konsepti ile dikkat çekiyor. Projede 1+1 93,60m2 dairelerin satışları tamamlanırken "Alırken kazandıran" kampanyası ile cazip fırsatlar sunuluyor. Az katlı yatay yaşam konsepti ve sadece 72 daireden oluşması nedeniyle, yüksek katlı blok görüntüsünden bunalanların huzurlu tercih ettiği projede uygulanan kampanya, hem oturum hem de yatırım amaçlı ev arayanları hedefliyor. Kampanya kapsamında indirim avantajları ile birlikte 120 aya kadar vade oranları da dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında 1+1 daire 211.000TL yerine 169.000TL, 120,50m2 2+1 daire 291.500 TL yerine 233.000 TL, 163,68m2 3+1 daire 377.000 TL yerine 294.000 TL'den satışa sunuluyor. Uygulanan kampanya gereği, daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödenip, kalan yüzde 75'lik kısım için kredi kullanılması mümkün. Anlaşmalı banka üzerinden 12 aydan 120 aya kadar sabit taksitlerle kullanılan kredi için piyasa koşullarına göre daha düşük ve avantajlı vade oranları sunuluyor. Örneğin, 60 ay için piyasada yüzde 1,21 civarında uygulanan vade oranı Selective Samandıra'da yüzde 0,95 ve 120 ay için yüzde 1,31 civarında uygulanan vade oranı ise yüzde 1,15 olarak uygulanıyor. Kampanya avantajları 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde sınırlı sayıda daire için geçerli. Projenin 7 ay sonra teslim edilecek olması, daire metrekarelerinin büyüklüğü ve fiyat avantajları da göz önüne alındığında, kampanya kapsamında ev sahibi olanların kazançlı çıktıkları belirtiliyor. Proje 10 bin 830 m2'lik geniş bir alan üzerinde 6'şar katlı üç blokta ve sadece 72 daireden oluşuyor. Proje 10 bin 830 m2'lik geniş bir alan üzerinde 6'şar katlı üç blokta ve sadece 72 daireden oluşuyor. Proje dairelerin ferahlığı, şıklığı ve geniş metrekareleriyle de dikkat çekiyor. 1+1 81,53m2 ve 93,60m2 - 2+1 120,50m2 ve 131,70m2 - 3+1 163,68m2 olmak üzere farklı beğenilere hitap eden beş daire tipi mevcut. Daireler boş olarak değil, ev sahiplerinin kullanımına hazır olarak mutfak ve banyo dolapları, portmanto ile bulaşık makinesi, fırın, set üstü ocak ve davlumbazdan oluşan dörtlü ankastre seti takılı şekilde teslim edilecek.

Projenin Künyesi

Projenin Adı : Selective Samandıra

Yeri : Samandıra

Yapımcı Firma : Alper İnşaat

Teslim Tarihi : 2012 Ağustos

Konut Sayısı : 72

Fiyatı : 196.000 TL - 294.000 TL arası

Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Soyak Park Aparts inşaat görüntüleri!
  • 18.12.2012 15:08

Soyak Park Aparts inşaat görüntüleri!

Soyak Park Aparts projesinin helikopterden çekilmiş görüntüleri yayında ...

Bosphorus City projesinin en son videosu!
  • 19.07.2012 16:07

Bosphorus City projesinin en son videosu!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Bosphorus City projesinin son görüntüleri ...

Pilotun gözünden Bosphorus City
  • 07.03.2012 18:09

Pilotun gözünden Bosphorus City

Sinpaş GYO projesi olan Bosphorus City, 2 bin 796 konuttan meydana geliyor. Proj ...

Bosphorus City'nin havadan görüntüsü
  • 07.03.2012 18:06

Bosphorus City'nin havadan görüntüsü

Sinpaş GYO'nun Halkalı'da adeta yapay bir boğaz şeklinde oluşturduğu Bosphorus C ...

Bosphorus City projesine helikopterden bakın!
  • 15.02.2013 13:49

Bosphorus City projesine helikopterden bakın!

Bosphorus City projesinin helikopter görüntüleri emlaktasondakika.com farkıyla y ...

Soyak Park Aparts projesi ne durumda?
  • 12.12.2012 15:45

Soyak Park Aparts projesi ne durumda?

Soyak imzasıyla Halkalı'da inşa edilen Park Aparts projesinde çalışmalar tüm hız ...