maritbet girişmaritbet
Kalite, konfor ve kazanç Canan Business'ta bir arada!

Kalite, konfor ve kazanç Canan Business'ta bir arada!

Satışa çıktığı günden itibaren yüzde 40 prim yapan ve yüzde 70'i satılan Canan Business, konumu ve barındırdığı fırsatlarla öne çıkıyor.

Ataşehir'i “Canan” markasıyla tanıştıran ve adeta bölgeye yeni bir soluk getiren Canan Yapı, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak yüzde 70'i satılan Canan Business, yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

2019 yılında tamamlanacak metronun hemen önünde inşa edilmekte olan Canan Business projesine, Canan kalitesini ilk projeden bilen müşterilerde ilgi gösteriyor.

Emlaktasondakika.com olarak canlı yayına konuk ettiğimiz Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Akyazıcı, önemli açıklamalarda bulundu…

Yüzde 70'i satıldı

“Canan Business çok iyi gidiyor. Teslimlerimizi ise 1 ay sonra gerçekleştireceğiz. Projemizin yüzde 70'ini sattık. Canan Residence'ta konut alan müşterilerimizin buraya ilgisi yüksek oldu. Satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor”

Metroyla daha da uçacak

“Lansmana çıktığımızda ortalama metrekare fiyatımız 4 bin 300 lira seviyesindeydi. Bugün ortalamada 6 bin lirayı geçtik ve yüzde 40'a yakın bir prim sağladık. Bugünden itibaren artış devam edecek. Özellikle 2019 yılında hemen önümüze gelecek olan Küçükbakkalköy-Dudullu-Bostancı metrosunun durağı gelecek. Bununla birlikte rakamların daha da yükseleceğini düşünüyoruz”

Finans Merkezi bölgeye değer katacak

“Ataşehir konumu itibariyle de değerleniyor. Ekonominin kalbi Ankara'dan İstanbul Finans Merkezi'ne gelecek. Bu metroyla birlikte finans merkezinin olduğu bölgeden iki havaray projesi geçecek. Ulaşım ağlarıyla birlikte Ataşehir, İstanbul'un yeni merkezi haline gelecek. 2005-2006 yıllarındaki gibi hızlı projeler üretilmiyor”

Canan Residence primde şov yaptı

“Canan Residence'ı 2010'da teslim ettik. Hala Anadolu Yakası'nın en markalı projelerinden birisi. Projede yaşayanlarda çok kaliteli. Yönetiminde 4 sene durduk. Maddi ve manevi anlamda çok değer verdik. İkinci elde de Canan Residence'ın çok önemli değeri var. Biz, katma değeri yüksek projeler üretiyoruz. Teslime kadar yüzde 45, teslim sonrasından bugüne kadar ise bir o kadar prim yaptı”

Kazanç fırsatı devam ediyor

“Canan Business'ın arazisi 3 bin 732 metrekare. Üzerine 16 kat şeklinde inşa ediliyor. Hemen altında çok değerli ticari birimler var. Bu projemizin de değeri her geçen gün yükseliyor. Biz yüzde 70'ini sattık ancak prim fırsatı devam ediyor”

Yeni projeler yolda

“Canan Yapı şu anda Anadolu Yakası'nda ilerliyor ancak Avrupa Yakası'nda da proje üretebiliriz. Biz şehrin dışına çıkmak istemiyoruz ve o nedenle merkezi lokasyonları tercih ediyoruz. Ayrıca Suadiye'de kentsel dönüşüm projelerimiz var”

Kentsel dönüşüm İstanbul için kaçınılmaz

Kentsel dönüşüm İstanbul için kaçınılmaz ve şu an devam ediyor. Avrupa Yakası'nda da önemli dönüşüm projeleri var. Yeni arsa bulmak zor olduğu için kentsel dönüşüm öne çıkıyor. Ayrıca mevcut yapının depreme dayanıksız olması, dönüşümü daha da hızlandıracaktır diye düşünüyorum.

Faiz ve yabancı kriteri önemli

“Faizlerin inmesi zamanla olacak bir şey. Ancak faiz oranlarının 1'in altına ineceğini düşünüyorum. Çok kısa sürede olmasa da yıl sonuna doğru gerçekleşebilir. Bu da sektörü önemli ölçüde hareketlendirecek. Birçok firma İstanbul dışına açılıyor. O şehirlerde de önemli talepler var. Yabancılara satış konusunun sektör açısından önemli bir kriter olduğunu düşünüyorum. İstanbul bir metropol, Paris, Tokyo, New York gibi olacaktır”

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fatih Akyazıcı, Canan Business'ı anlattı!
  • 27.05.2016 14:56

Fatih Akyazıcı, Canan Business'ı anlattı!

Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Akyazıcı, Ataşehir Canan Busin ...

Fatma Akyazıcı, Canan Business'ın detaylarını aktardı
  • 29.11.2014 16:23

Fatma Akyazıcı, Canan Business'ın detaylarını aktardı

Canan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Akyazıcı, Canan Business'ı ve gelecek proj ...

Canan Business Ataşehir foto galerisi yayında
  • 20.11.2014 10:12

Canan Business Ataşehir foto galerisi yayında

Canan Yapı ve İstanbul Yapı ortaklığında inşa edilen Canan Business projesi, hom ...

Kalite, konfor ve kazanç Canan Business'ta bir arada!
  • 27.05.2016 14:53

Kalite, konfor ve kazanç Canan Business'ta bir arada!

Satışa çıktığı günden itibaren yüzde 40 prim yapan ve yüzde 70'i satılan Canan B ...

Canan Yapı yatırımcısına yüksek prim getiriyor
  • 26.05.2016 12:08

Canan Yapı yatırımcısına yüksek prim getiriyor

Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Akyazıcı Emlaktasondakika.com’ ...

Canan Suadiye Vapuryolu geniş daireleriyle göz alıyor
  • 19.05.2016 16:41

Canan Suadiye Vapuryolu geniş daireleriyle göz alıyor

İstanbul Anadolu Yakası’nda kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Cana ...