maritbet girişmaritbet
Janet Levi ve Yasemin Başaraner anlatıyor!

Janet Levi ve Yasemin Başaraner anlatıyor!

Genç bir şirket olan Rumeli Gayrimenkul; dinamik ve iddialı satış kadrosu, geleceğe odaklı lokasyon seçimi ve ev sıcaklığında otel konforu sunan bölgenin ilk rezidans projesi İstanbul Suites ile geleceğin Maslak'ı olarak gördükleri Basın Ekspres yoluna farklılık getirmeye geliyor

Genç bir şirket olan Rumeli Gayrimenkul; dinamik ve iddialı satış kadrosu, geleceğe odaklı lokasyon seçimi ve ev sıcaklığında otel konforu sunan bölgenin ilk rezidans projesi İstanbul Suites ile geleceğin Maslak'ı olarak gördükleri Basın Ekspres yoluna farklılık getirmeye geliyor.

Rumeli Gayrimenkul İstanbul Suites projesi ile Basın Ekspres yolu bölgesinde otel konforu ve ev sıcaklığında bir yaşam sunmaya hazırlanıyor. Dairelerin teslimlerinin Mart 2013'te yapılması planlanıyor. Proje Satış Yöneticileri Janet levi ve Yasemin Başaraner ile İstanbul Suites projesi hakkında bir söyleşi gerçekleştirdik.

İstanbul Suites nasıl bir proje?

İstanbul Suites, 9 dönüm arazi içerisinde gelişen bir proje. Basın Express'in 2. paralelindeyiz. Tek blokluk butik bir inşaat oluyor.

194 tane dairemiz var. Daire tiplerimize gelirsek; stüdyo daireler 43 metrekareden oluşuyor. Bunun yanında 64 metrekare 1+1 ve 84 metrekare 1+1 daire seçeneklerimiz var. En altta da 1360 metrekarede 24 tane dükkandan oluşan bir ticari kısmımız var.

Sosyal aktivitelerimiz, açık-kapalı havuzumuz, solaryum, fitness, cafetarya, fin hamamı ile full aktiviteli bir proje. Bunun yanı sıra otel konseptiyle rezidans hizmeti veriyoruz.

Consierge, kuru temizleme gibi hizmetlerimiz olacak.

Projenin fiyat aralığını öğrenebilir miyiz?

Metrekaresi 3.300 TL'den başlıyor. 43 m2 olan stüdyo dairelerimizin başlangıç fiyatı 141.900 TL. 64 m2 olan 1+1 dairelerimiz 211 bin TL'den, 85 m2 olan dairelerimiz ise 280 bin TL'den başlıyor.

Projede sadece stüdyo ve 1+1 dairelerin olmasının sebebi nedir?

İstanbul Suites yatırım amaçlı tasarlanmış bir proje. Fakat projeden satış yaptığımız için 2+1, 3+1 daireler de oluşturabiliyoruz.

Hedef bu bölgede çalışan beyaz yakalılar.

Pilot, hostes, bankacılar...

Havaalanında 35 bine yakın insan çalışıyor.

İstanbul Suites projesinde ön plana çıkan nokta nedir size göre?

Bu projede ön plana çıkan şey kısa dönem kiralama hizmetimiz. Bölgeden dolayı ortaya çıkan bir ihtiyaç bu. Yabancı pilotlar var, CNR Fuarı'na, Ticaret Merkezi'ne yakınız, ülkemize kısa dönem gelen işadamları oluyor.

Kiralamalar Rumeli Gayrimenkul bünyesinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Suites'in çıkış noktası neydi?

Projenin çıkış noktası lokasyondu, bulunduğumuz bölgeye göre projelendirdik. Bölgenin gelişmekte olduğunu gördük. Burada ciddi bir otel açığı var. İnsanlar otel konforunu ve ev sıcaklığını bir arada istiyorlar. Bu bölgedeki bu ihtiyaca cevap veren ilk proje de biziz. Havaalanına 3 kilometre mesafede olması ve fuarcılık merkezlerine yakın olması projeyi belirledi zaten.

Ödeme seçeneklerinden bahsedebilir miyiz?

Daha çok full peşin satışlarımız oldu. Bunun yanında yüzde 50 peşin 24 ay sıfır faizli senet yapıyoruz. Banka kredisi kullandırmıyoruz. Kendi bünyemizde taksitlendirme yapıyoruz. 3. ödeme seçeneğimiz ise minimum yüzde 35 peşin almak ve çeşitli ara ödemelerle 15 ay artı sıfır faizle taksit.

Projeyi ayırıcı özellik olarak sunduğunuz, altınız çizdiğiniz şey nedir?

Daire tiplerinin tam yatırıma uygun olmasını söyleyebilirim. Bir de 28 adet teras katlarımız var. Bunlar da çok ilgi gördü, ilk onların satış gerçekleşti. Şu an elimizde 3-4 tane teras katlı dairemiz kaldı. Bir kısım dükkanlarımız yine bahçeye açılıyor. Önleri tik olacak. Onlar da kafetarya, restoran gibi kiralamalara açık olacak.

Havalaanına gidecek olan metro projenin bir paralel önünden gidecek. Çobançeşme'den başlayan Ayamama Kanal Projesi bir iki sene içinde bitmiş olacak. Tam bizim projeye paralel olacak onun geçeceği yol. Ataköy sahilinden deniz taksileri suyolu projesinden geçerek yeni bir ulaşım alternatifine imza atacaklar.

Biraz da projenin teknik özelliklerinden bahsedelim. Hangi mimarla çalıştınız?

Mimarımız Fonksiyon Mimarlıktan ismail ileri. Çok net, güzel bir proje çizdi. Öncelikle yatay bir proje olması insanların hoşuna gidiyor. Kayıp yok odalarda. Çok yüksek bina istemeyen kişiler için bu hoş oldu.

Apartman rezidans gibi, daha sıcak. İçeride mermer, laminant parkeler, Siemens marka beyaz eşyalarımız var. Fırın, set üstü ocak, davlumbaz fiyatın içinde. Islak zeminlerin hepsi doğal taştan mermer olacak. Bina dış cephelerimizde ve duvarlarda ses ısı ve su izolasyonumuz var. Dış cephe tamamen giydirme olacak. Işığı ayarlanabilen, ahşap görünümlü tik panjurlarımız var. Görünüşü Projenin temeli ne zaman atıldı?

Nisan ayında temel atıldı. Ticari tapular çıktı. Bu tapular rezidansa çevrilecek. Bu da alıcıya bir avantajdır. Artı bir kademe ödeyecekler, bu yüzde 18 KDV ödemeyecekleri anlamına geliyor.

Lokasyonun projeye kattığı artıları biraz açabilir miyiz?

Müşteri portföyümüz genelde yatırım amaçlı olduğu için bir kerede 5-10 daire birden alan oldu. Bunun en önemli sebebi bölgeye duydukları inanç. Bu bölge daha da gelişecek, kentsel dönüşümle birlikte tümüyle değişecek. Havaalanına 3 dakika mesafede olunca da değeri çok artacak bu bölgenin.

çok hoş olacak. Zeminimiz çok sağlam çıktı, İstanbul Suites'in yatırımcılarına ciddi bir prim yaptıracağını düşünüyoruz.

Peki İstanbul Suites bölgeye ne getirecek?

Projemiz Basın Ekspres'in 2. paralelindeki ilk proje. Ardımızdan muhakkak yeni projeler gelecek. Bu hem bölgeye hem de bizim projemize değer katacak. Bundan sonra da yine bu bölgede rezidans çalışması yapmayı düşünüyoruz. Bu bölge daha doyuma ulaşmadı. Burası yükselen bir değer. Bu bölge geleceğin Maslak'ı olacak.

Basın Ekspres yolu bölgesinin çok yakında Maslak kadar gelişeceğini ve rağbet göreceğini düşünüyoruz.

Bölgenin ilk rezidansını biz yaptık. Bizden sonra bir çok projenin de arkamızdan geleceğine eminiz.

"İstanbul Suites, bulunduğu bölgenin özellikleri itibariyle yatırım amaçlı tasarlanmış bir proje.

Havaalanına 3 kilometre mesafede, fuar alanlarına, ticaret merkezine çok yakın. Hedef müşteri profilimiz sebebiyle tüm dairelerimiz stüdyo ve 1+1 seçeneklerinden oluşuyor."

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı
  • 26.03.2024 14:12

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının başlattığı kampanya kapsamın ...

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

Bakan Özhaseki:"Bakanlığımızın deprem bölgelerinde 1000’e yakın şantiyesi, 110 bin çalışanı var"
  • 27.02.2024 15:50

Bakan Özhaseki:"Bakanlığımızın deprem bölgelerinde 1000’e yakın şantiyesi, 110 bin çalışanı var"

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’da Bakırcı ...

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubatta teslim edilecek
  • 01.02.2024 13:17

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubatta teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, ...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı görüntülendi!
  • 30.01.2024 17:24

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı görüntülendi!

Türkiye'nin ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olarak tasarlanan Trabzon ...

Ümraniye'de metro hattının inşaat çalışmaları sırasında iki bina çöktü
  • 18.01.2024 13:13

Ümraniye'de metro hattının inşaat çalışmaları sırasında iki bina çöktü

Ümraniye'de, Göztepe-Ümraniye Metro hattının inşaat çalışmaları sırasında yolda ...