maritbet girişmaritbet
İstwest 1 Mayıs’ta satışta! M2’si 2800 TL!

İstwest 1 Mayıs’ta satışta! M2’si 2800 TL!

Fer Yapı ve Boyner Holding ortaklığında Bahçelievler’deki inşa edilecek olan İSTWEST projesinde satışlar 1 Mayıs’ta başlıyor

Fer Yapı veBoyner Holding ortaklığında, hasılat paylaşımı modeliyle, Bahçelievler 'deki Altınyıldız fabrikası arazine inşa edilecek olan İSTWEST gün yüzüne çıktı. İnşaatına mayıs ayında başlanacak 931 konuttan ve ticari alanlardan oluşan projede satışlar da 1 Mayıs'ta başlayacak. İstWest'te yaşamın da 2013 Mayıs ayında başlaması planlanıyor.

Sözkonusu projenin tanıtımı dün Çırağan Sarayı'nda Cem Boyner, Fer Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova ve projenin mimarı Bünyamin Derman tarafından yapıldı.

Galiba bu işi sevdik

Altınyıldız Fabrikası'nı Çerkezköy'e taşıdıktan sonra Yenibosna'daki arazinin bir bölümünü Star City alışveriş merkezi olarak değerlendiren Boyner Grubu, kalan 70 dönümlük araziye de FER yapı ile birlikte İstWest'i kuruyor. Söz konusu projenin, Boyner Grubu'nun konut alanındaki ilk projesi olacağını belirten Cem Boyner, “Mağazacılıktaki koşulsuz müşterimemnuniyeti anlayışını inşaata taşımayı amaçladık. Burası havaalanının hemen yanıbaşında gözler önünde, İstanbul'un vitrininde bir yer. Kusursuz bir proje olmasını istedik” dedi.

İstWest'in aynı zamanda inşaat alanındaki ilk projeleri olduğuna da işaret eden Boyner, “Öncelikle biz bu işe arazi sahibi olarak hasbelkader girdik. Sevdiniz mi diye sorarsanız galiba sevdik. İnşaat işi bizim işimiz değil diyorduk ancak bundan sonra yeniinşaat projelerinde de adımızı duyarsanız şaşırmayın. Biz de arkasını getirirsek şaşırmayacağız” diye konuştu.

Kral-kraliçe olmak

2010'un Boyner Holding için önemli bir yıl olduğunu kaydeden Boyner, “15 yıldır fabrikayı taşıyıp bu çok değerli araziye projeyapmaya uğraşıyorduk. Geçen yıl nihayet Çerkezköy'e taşındık. İlk geldiğimizde, 70'li yıllarda kurtlar inen bu yer, o derece gelişti ki, tekstil üretimi lüzumsuz lüks oldu ” dedi. Perakendede lüksü demokratikleştirmek için uğraştıklarını hatırlatan Cem Boyner, şöyle devam etti:

“Kral ve kraliçe gibi yaşamak için kral ya da kraliçe olmak zorunda değilsiniz. Back-up'ı bunun için kurduk. Bu proje için de özelpaket hazırlandı. Çocuğunuzun okuldan alınmasından evdeki yaşlının bakımına, ilaç ve vize tedariğinden buzdolabı alışverişine kadar, içinde yaşayanı göklere çıkaracak bir servis anlayışı olacak. ”

ALTINYILDIZ FABRİKASI'NIN YERİNDE 931 DAİRELİ İSTWEST YÜKSELECEK

Yenibosna Altınyıldız Fabrikası'nın yeri olan 70 dönümlük araziye Boyner Grubu, FerYapı ile birlikte 150 milyon dolarlık yatırımla İstWest'i inşa edecek. Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner “Bu bizim inşaattaki ilk işimiz. Kusursuz olmak zorundayız. O yüzden çok özendik. Mağazacılıktaki koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışını burada da yaşatmak istiyoruz” dedi

Kumova: Şu an herkes ortaya çıkan eserden memnun görünüyor

Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, projede yüzde 52.5'lik payın kendilerine, yüzde 47.5'lik payın da Altınyıldız Gayrimenkul'e ait olduğunu belirterek, projenin 150 milyon dolarlık bir yatırım olduğunu söyledi. 218 bin metrekare inşaat alanı ve 128 bin metrekarelik satılabilir alandan oluşan projede konutların metrekare fiyatları 2 bin 800 ile 3 bin 689 TL arasında olacak. Stüdyodan 5+1'lere kadar pek çok konut tipi olan projede ilk etabın Mayıs 2013'te, ikinci etabın ise Eylül 2013'te tamamlanacağını ifade eden Kumova şöyle devam etti:

“Boyner grubu bu araziye çok özeniyordu. Duyuyorduk. Ben de Boğaziçili bir kardeşi olarak Cem Bey'den randevu istedim. Kaygılarını, beklentilerini öğrendim. Adeta olması gereken proje ile ilgili satır aralarını dinledim. Burada mükemmeli arayan grubun endişeleri vardı. Çok emek verdik ancak herkesin ‘Ohh' dediği içine sindiği bir proje ile bugün karşınıza çıktık. Ancak inanın çok çalıştık. ”

İstWest'de m2 fiyatı 2.800 TL'den başlıyor

1 Mayıs'ta satışa çıkacak projede metrekare fiyatları 2 bin 800 Tl ile 3 bin 689 TL arasında belirlendi. Toplam 230 bin m2 inşaat alanı içinde 130 bin m2 satılabilir alan üzerinde 1 artı sıfır stüdyo daireden, 5+1 e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Konutların tamamında rezidans hizmeti alma hakkına sahip olunuyor.

Çocuklar için macera parklarından, geniş oyun alanlarına, bisiklet ve koşu parkından, mangal ve piknik alanlarına, açık kapalı havuz, fitness salonu, SPA, tenis kortu, basketbol ve futbol sahalarıyla geniş spor alanları, Zen bahçesi gibi oldukça zengin sosyal olanaklara ve yeşil alana sahip olan projede spor yapılan alanlara ek olarak oldukça geniş bir sanat atölyesi de hizmete sunulacak. Projede, halka açık, geniş meydanları olan, gurme restoran ve showroomların bulunduğu bir çekim merkezi yer alıyor. Bu hizmetler için 17 bin metrekarelik bir alan ayrılırken ticari alanların özellikle o bölgede çok büyük bir ihtiyaca cevap vereceği düşünülüyor.

İstwest iletişim bilgileri

Web: http://www.istwest.com/

Tel: 0212 552 09 09

  • Etiketler:

Yorum Yaz