maritbet girişmaritbet
İşte Mart ayının yıldızları!

İşte Mart ayının yıldızları!

Sektörün en yeni projeleri, Mart ayında satışa çıkmak için adeta sıraya girdi. Bu ay, lansman ayı olacak gibi gözüküyor.

Gayrimenkul ve emlak sektörü, Mart ayında önemli projelerin lansmanına sahne olacak. Özellikle Mart-Nisan aylarını seven sektör, bu kapsamda yeni yatırımları satışa açacak. Ayrıca bu ay içerisinde düzenlenecek olan Fransa'daki MIPIM Fuarı da sektöre önemli bir dinamizm katacak.

Ağaoğlu, son yıllara damga vuran Maslak 1453'te ofis bölümünde satışlara başlayacak. Sinpaş GYO ise, uzun süredir merakla beklenen Bomonti projesini lanse edip satışlara başlayacak. Kısacası bu ay, milyarlarca liralık yeni yatırım müşterilerini bekliyor olacak.

Peki Mart ayında hangi yeni projeler lanse edilecek, hangi projeler satışa açılacak?

maslak 1453 havadan

Ağaoğlu Maslak 1453 Ofis Bloğu

Ağaoğlu, Maslak 1453 projesindeki ilk ofis bölümünü 3 Mart 2016 günü yapacağı toplantıyla satışa açacak. Yatırım değeri yüksek ofisler, konumuyla da öne çıkıyor. 1453 metrelik caddesi, restoranları, kafeleriyle dikkat çeken projede satışlar bu ay içinde başlayacak.

aris grand tower projesi

Aris Grand Tower

Esenyurt'ta Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat ortaklığında inşa edilmekte olan Aris Grand Tower, bu ay atışlara başlayacak. 6 bin 500 metrekare arsa üzerinde hayat bulacak olan yatırımda 310 konut yer alacak. Ayrıca 18 ticari birim yer alacağı Aris Grand Tower'da teslimler Mayıs 2018'de gerçekleştirilecek. Proje, 2 Mart 2016 günü görücüye çıkacak.

queen central park

Queen Central Park

Sinpaş GYO'nun Bomonti'deki projesi Queen Central Park, 4 Mart günü görücüye çıkacak. 2018 Mayıs'ta teslim edilmesi planlanan projede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ruhsatı 2013 öncesinde alındığı için yüzde 1 KDV avantajına sahip olan kulenin yüksekliği ise 200 metre. Şehir merkezine yakın konumuyla öne çıkan Queen Central Park, adından söz ettirecek.

selçuklu vadi sancaktepe

Selçuklu Vadi Evleri

Selçuklu Turizm ve İnşaat'ın Sancaktepe bölgesindeki yeni projesi Selçuklu Vadi'de satışların bu ay içerisinde başlayacağı belirtiliyor. Haziran 2017'de tamamlanıp kapılarını açacak olan projedeki konut sayısı ise 439 olarak belirlendi. 29 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek olan ve 105 bin metrekarelik arsa büyüklüğüne sahip olacak olan Selçuklu Vadi özellikle 4 bin 100 yataklı sağlık kompleksinin yanı başında yer alıyor.

daire kartal projesi

Daire Kartal

Satışların bu ay içerisinde başlayacağı belirtilen Daire Kartal, Kale Grubu imzası taşıyor. Kartal'da inşa edilmekte olan proje içerisinde 1+1 ile 2+1 konut seçenekleri yer alıyor. Haziran 2017'de tamamlanması beklenen proje Yakacık metro durağına 350, Kartal metro durağına ise 950 metre mesafede yükseliyor.

özgür residence

Özgür Residence

Gül İnşaat'ın Basın Ekspres Yolu'na komşu Muammer Aksoy Caddesi üzerinde inşa edeceği Özgür Residence, 31 Mart günü görücüye çıkacak. Fiyatların 311 bin lira seviyesinden başlayacağı belirtilen proje kapsamında 93 konut ve 11 dükkan olacak. Konumuyla öne çıkan projede teslim tarihi ise Haziran 2017 olarak açıklandı.

büyükyalı istanbul

Büyükyalı İstanbul

Özak GYO, Yenigün İnşaat ve Ziylan Gayrimenkul'ün Zeytinburnu Kazlıçeşme Sahilyolu'ndaki projesi Büyükyalı İstanbul, 8 Mart 2016 günü görücüye çıkıyor. Emlak Konut GYO'nun 110 bin metrekarelik arsası üzerinde inşa edilecek olan projede 5 bin 500 kişinin yaşaması bekleniyor. Ayrıca Fransa'da düzenlenecek MIPIM Fuarı'nda da boy gösterecek olan Büyükyalı'ya yabancı yatırımcılarında ilgi göstermesi bekleniyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...