maritbet girişmaritbet
İşte Kartal'ın lebiderya 47 projesi!

İşte Kartal'ın lebiderya 47 projesi!

Kartal'daki deniz manzaralı 47 projeyi emlaktasondakika.com olarak sizler için derledik.

Son dönemde gayrimenkul sektörünün gözdesi haline gelen Kartal, hem sanayi hem de konut dönüşümü anlamında önemli fırsatlar barındırıyor. Coğrafi yapısıyla da Marmara Denizi'nin yanı başında bulunan bölgede projelerin çoğu eşsiz İstanbul manzarasına sahip.

Son dönemde hayata geçirilen konut projeleri de bölgedeki lebi derya deniz manzarasından istifade ediyor. Özellikle yabancı yatırımcılar, Kartal'ın eşsiz deniz manzaralı projelerine büyük ilgi duyuyor. Kartal'ın yanı sıra Maltepe'de de aynı avantaja sahip projeler bulunmakta. Ayrıca bölgedeki ofis yapılarının bazıları da, kesintisiz İstanbul manzarasına sahip.

Peki Kartal'da deniz manzaralı kaç proje var? Emlaktasondakika.com olarak bu sorunun cevabını sizler için araştırdık…

Referans Kartal Towers

Kiler GYO ile Biskon Yapı'nın İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği proje Aralık 2017'de teslim edilecek Çoğunluğu deniz ve Adalar manzarasına sahip olan proje ulaşım noktalarına 2 dakikalık uzaklığıyla yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

referans kartal

Referans Kartal

AND Pastel

Tamamlandığında 5 bin 500 kişinin yaşayacağı AND Pastel'de teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 46 bin 597 metrekare alana kurulan projede deniz manzaralı birimler yer alacak.

and pastel

AND Pastel

Royal Garden Kartal

Eşsiz deniz ve Adalar manzarasına sahip olan Royal Garden Kartal projesi, Royal Group imzası taşıyor. 3,50 metrelik tavan yüksekliğiyle bölgenin en ferah projesi olan Royal Garden'da 79 ile 360 metrekare arasında değişen 26 farklı tipte 374 konut bulunuyor.

royal garden kartal

Royal Garden

Manzara Adalar

İş GYO'nun Kartal'daki dev projesinin Ocak 2018'de teslim edilmesi bekleniyor. 975 konutluk projede satışlar tüm hızıyla devam ederken ev almak isteyenler banka kredisi de kullanabiliyor. Proje, Sabih Gökçen Havalimanı'na 19 kilometrelik mesafede yükseliyor.

manzara adalar

Manzara Adalar

Dap Teras Kule

Dap Yapı'nın Kartal bölgesindeki en yeni projesi Teras Kule'de ön talep süreci devam ediyor. Konumu itibariyle deniz ve Adalar manzarasına sahip olan projede teslimlerin Mart 2019'da gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

dap teras kule

Teras Kule

Daire Kartal

Haziran 2017'de teslimleri gerçekleştirilecek olan proje Kale Grubu imzası taşıyor. İçerisinde 195 dairenin yer aldığı projede ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 100 lira eviyelerinde seyrediyor. Proje konumu itibariyle deniz manzarasına sahip.

daire kartal

Daire Kartal

DKY Ada Kartal

750 konutluk DKY Ada Kartal projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Deniz manzaralı dairelerin yer aldığı projede teslimlerin Aralık 2018'de gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Konumuyla dikkat çeken proje sahile 2 kilometrelik uzaklıkta yükseliyor.

dky ada kartal

DKY Ada Kartal

Asia Yakacık

7.kattan itibaren deniz manzarasına sahip olan projede satışlar devam ediyor. 2 bin liraya yakın kira getirmesi beklenen 3+1 dairelerin yer aldığı projede ev almak isteyenler banka kredisi de kullanabiliyor.

asia yakacık

Asia Yakacık

Hill Kartal

Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan proje 193 konuttan oluşuyor. 6 dönümlük arsa üzerinde yükselen proje birinci kattan itibaren Adalar ve deniz manzarasına sahip. Pendik Marina'ya 8 dakikalık uzaklıkta inşa edilen proje sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.

hill kartal

Hill Kartal

Fera Life Kartal

Fera Group imzası taşıyan proje hem deniz hem de orman manzarasına sahip. Nisan 2017'de teslimleri gerçekleştirilecek olan proje 120 milyon liralık yatırım büyüklüğüne sahip. Konut ve dükkanlardan oluşan projede satışlar sürüyor.

fera life kartal

Fera Life

DKY Business Kartal

Aralık 2017'de teslim edilmesi planlanan proje, DKY Kartal projesinin ofis bölümünü oluşturmakta. 23 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak olan projede banka kredisi kullanılabiliyor. DKY Business Kartal, önü kapanmayacak deniz manzarasına sahip.

dky business kartal

DKY Business Kartal

Mesa Marmara

Sahil ve deniz manzarasıyla öne çıkan Mesa Marmara projesinde 105 daire bulunmakta. Haziran 2017'de teslim edilecek olan proje, Sahill Mesa'nın yanı başında inşa ediliyor. 3 bin 900 metrekare arsa üzerinde yükselen projede 2+1'ler çok kısa süre içerisinde satıldı.

mesa marmara

Mesa Marmara

DKY Sahil

Ocak 2018'de teslimleri gerçekleştirilecek olan proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Kesintisiz deniz ve adalar manzarasına sahip olacak olan projede aile konsepti hakim olacak. 194 milyon liralık DKY Sahil, 33 bin metrekare alana kuruluyor.

dky sahil

DKY Sahil

İstmarina Ofis

Dap Yapı'nın Emlak Konut GYO arsasında inşa ettiği İstmarina projesinin ofis bölümü de eşsiz deniz ve adalar manzarasına sahip olacak. Nisan 2017'de bitecek olan projede metrkare fiyatları 6 bin 800 lira civarında.

istmarina ofis

İstmarina Ofis

Tual Adalar

Dağ Mühendislik'in Emlak Konut GYO arsasında inşa ettiği proje Aralık 2017'de bitecek. Deniz ve adalar manzarasına sahip olan projenin 24 ayda tamamlanması ve bittiği tarihte yüzde 55 prim yapması bekleniyor.

tual adalar

Tual Adalar

Mesa Sahil 224

Ocak 2017'de teslim edilmesi beklenen projede 35 daire yer almakta. Tamamı peşin veya banka kredili ödemelerin yapılabileceği projede deniz ve adalar manzaralı birimler bulunuyor. Mesa Sahil'de 35 dairenin 32'si 3+1 olarak tasarlandı.

mesa sahil 224

Mesa Sahil 224

Mesa Sahil 223

Adalar ve deniz manzarasına sahip olan Mesa Sahil 223 projesi 54 daireden meydana gelmekte. 16 katlı tek blok şeklinde tasarlanan ve Ocak 2017'de tamamlanması beklenen proje konut almak isteyenler kredi kullanabiliyor.

mesa sahil 223

Mesa Sahil 223

Kaf Nun Residence

Adalar ve deniz manzarasına sahip birimlerin yer aldığı Kaf Nun Residence'ta satışlar sürüyor. Yüzde 40 prim potansiyeline sahip olan projede 3+1 dairelerin tamamı satıldı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu proje sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.

kaf nun residence

Kaf Nun Residence

NND 100 Tower

Eşsiz adalar ve deniz manzarasına sahip olan NND 100 Tower projesinde çalışmalar devam ediyor. 2017'nin sonunda teslim edilmesi planlanan proje Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı. NND 100 Tower, E5'in hemen yanında hayat buluyor.

nnd 100 tower

NND 100 Tower

Marmara Kule

Home ofis konseptine sahip olan projede satışlar sürüyor. Deniz ve adalar manzarasına sahip olan projenin her katında 10 birim yer almakta. Banka kredisi kullanımına uygun olan projede firma bünyesinde sıfır faizli ödeme fırsatı da sunuluyor.

marmara kule

Marmara Kule

Park 34

Deniz manzaralı Park 34 projesi 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelmekte. Minimum 1500 lira kira getirmesi beklenen projede teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Hak Yapı iması taşıyan projede her ihtiyaca cevap verecek sosyal donatı alanı yer almakta.

park 34

Park 34

Kartal 101

Adalar ve sahil manzarasıyla yatırımcıların dikkatini çeken Kartal 101 projesi 284 konuttan meydana gelmekte. Haziran 2017'de tamamlanması hedeflenen proje 101 metre uzunluğa sahip. Kırıklar İnşaat imzalı projede ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor.

kartal 101 residence

Kartal 101

Çukurova Balkon

Deniz, adalar ve orman manzaralı Çukurova Balkon projesinde 245 daire bulunuyor. Haziran 2017'de tamamlanması beklenen projede minimum kira getirisinin 1000 lira seviyesinde olması bekleniyor. Proje, Çukurova Kent Yapı imzası taşıyor.

çukurova balkon

Çukurova Balkon

Balkon İstanbul

Mak Group imzalı Balkon İstanbul, kesintisiz Adalar manzarasına sahip. Minimum kira getirisinin 1000 lira olması beklenen projede toplam 180 daire bulunmakta. Balkon İstanbul, tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlandı.

balkon istanbul

Balkon İstanbul

Lekule

Oflaz Şirketler Grubu imzasıyla inşa edilen projede minimum kira getirisinin 1100 liradan başlaması bekleniyor. Deniz manzarasına sahip olan Lekule Kartal, E5 Karayolu'na 1 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.

lekule

Lekule Kartal

Moment İstanbul

AC Yapı'nın bölgedeki deniz manzaralı projesi Moment İstanbul'da 731 konut bulunmakta. 10 bin 157 metrekare alana kurulan ve Mart 2017'de teslim edilecek olan projede 2 bin 200 kişinin yaşaması bekleniyor. Proje, eşsiz Adalar manzarasıyla da öne çıkıyor.

moment istanbul

Moment İstanbul

Golden Tulips

182 birimin yer aldığı deniz ve adalar manzaralı Golden Tulips projesi, Kayserili Suat Altın İnşaat imzası taşıyor. Kiraların 1000 ile 4 bin lira arasında değişeceği projede teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleştirilmesi bekleniyor. Golden Tulips içerisinde1 +1 ve 2+1 şeklinde tasarlanan birimler yer almakta.

golden tulips

Golden Tulips

Sky Blue İstanbul

Royal Group'un 5'inci kattan itibaren deniz ve adalar manzaralı projesi Sky Blue'da tavan yüksekliği net 3,30 metre olarak belirlendi. 87 konutluk proje 4 bin 850 metrekare arsa üzerinde inşa edildi ve tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlandı.

sky blue istanbul

SKY Blue İstanbul

DKY Kartal

+1,5 konseptini gayrimenkul sektörüyle tanıştıran DKY Kartal projesinde daireler 2 odadan başlayıp 6 odaya kadar çıkıyor. Deniz ve adalar manzarasına sahip olan projede teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlendi.

dky kartal

DKY Kartal

Loft Dragos

Tüm cepheleri deniz manzarasından pay alabilen Loft Dragos projesinde satışlar sürüyor. 25 milyon liralık yatırım bedeline sahip olan projede tavan yüksekliği 3 metre olarak belirlendi. Loft Dragos'ta teslimlerin kasım 2016'da gerçekleştirilmesi planlanıyor.

loft dragos

Loft Dragos

İstmarina

Dap Yapı'nın Kartal'da inşa ettiği İstmarina, eşsiz deniz ve adalar manzarasına sahip. Aralık 2017'de teslimleri gerçekleştirilecek olan proje yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. İstmarina, Emlak Konut GYO arsasında yükseliyor.

istmarina

İstmarina

Gökdeniz Kartal

Gülsa İnşaat ile Bay Yapı ortaklığında inşa edilmekte olan proje, Astsubaylar Sitesi'nin bulunduğu alanda kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Ömer Çamoğlu tarafından tasarlanan Gökdeniz Kartal'da daireler 9'uncu kattan itibaren deniz manzarasına sahip.

gökdeniz kartal

Gökdeniz Kartal

Dumankaya Horizon

Bu yıl içerisinde teslimleri gerçekleştirilecek olan Horizon'da 178 konut bulunmakta. Kesintisiz deniz manzarasına sahip olan proje, sahil yolunun yanı başında inşa ediliyor. Akıllı ev sistemine sahip olan Horizon, İstanbul'un en değerli rezidansları arasında yer almakta.

dumankaya horizon

Dumankaya Horizon

Metsan Nexus

Kartal'ın karma projeleri arasında yer alan Metsan Nexus, deniz ve adalar manzarasıyla dikkat çekiyor. Çin ve Körfez ülkelerinden yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği projede 439 konutla birlikte geniş sosyal alanlar bulunmakta.

metsan nexus

Metsan Nexus

Vadi Kule Kartal, Kuriş Kule, Kartal Kule, Pega Kartal, Helis Metro Ofis, Mai Residence, Monumento Kartal, Asia Residence, Espadon Residence, Sahill Mesa, Mesa Kartal, İz Park, Çukurova Tower gibi birçok proje, Kartal'ın teslim edilen deniz manzaralı projelerinden birkaçı olarak göze çarpıyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini kim kazandı?
  • 22.07.2022 17:57

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO Ümraiye İnkılap arsa ihalesini Kiler GYO-Biskon Yapı ortaklığı k ...

Eyüpsultan Belediyesi’nin Kemerburgaz ihalesi Kiler GYO’nun!
  • 07.03.2022 17:41

Eyüpsultan Belediyesi’nin Kemerburgaz ihalesi Kiler GYO’nun!

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin arsa ihalesinde 341 milyon TL ihale bedeliy ...

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!
  • 02.06.2016 17:37

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, AND Pastel projesine Ataşehir, Kadık ...