maritbet girişmaritbet
İstanbul'un zirvedeki köyü Kurtköy'de hayata geçirilen 6 konut projesi

İstanbul'un zirvedeki köyü Kurtköy'de hayata geçirilen 6 konut projesi

İstanbul'un zirvedeki köyü Sabiha Gökçen Havaalanı ve İstanbul Park'ı sınırları içine alan Pendik-Kurtköy'de konut projeleri tüm hızıyla sürerken, AVM, otel, hastane, teknopark yatırımları da dikkat çekiyor. Bölgeye değer kazandıran her yeni proje ile sürekli gelişen Kurtköy, gayrimenkul pazarının zirvesine yaklaşıyor

 

Pendik-Kurtköy yeni konut bölgeleri, marina, teknopark, alışveriş merkezleri ve fuar alanı gibi yatırımlar ile Anadolu Yakası'nın hızla dönüşen ve gelişen merkezlerinden biri haline geldi, istanbul'un doğu ucunda yer alan Kurtköy, gerek konut, gerek ticari gerekse de eğitim bölgesi olarak son yılların yıldızı parlayan bölgeleri arasında yer alıyor. 
 
Yılda 25 milyon yolcu Bölgenin gelişimini tetikleyen en önemli unsur kuşkusuz Sabiha Gökçen Havaalanı. Kurtköy'ün gelişiminde önemli bir rol oynayan Sabiha Gökçen Havaalanı, yılda 25 milyona ulaşan yolcu kapasitesi ile bölgeyi cazip bir merkez haline dönüştürüyor. 
 
Teknoloji üssü olacak 
 
Bölgenin gelişimine katkı saylayan bir diğer önemli yatırım ise Teknopark. İnşası devam eden ileri Teknoloji Endüstri Parkı (İTEP) ile Kurtköy'ün teknoloji üssü olması planlanıyor. Projenin tamamlandığında yaklaşık 30 bin kişilik bir istihdam yaratması öngörülüyor. 
 
Havacılık Bakım Onarım Merkezi 
 
Kurtköy, İTEP projesi kapsamında Avrupa'nın en büyük havacılık bakım onarım merkezi THY Teknik A.S. ortaklığıyla inşa edilecek bakım hangarları, revizyon atölyeleri, bakım üssü destek merkezi, eğitim merkezi, simülatör binası gibi tesislerin yer alacağı bir komplekse de ev sahipliği yapacak. 
 
Dünyaca ünlü yarışların en gözde pisti 
 
Kurtköy'ün hemen yakınında bulunan İstanbul Park Formula 1 pisti, bölgenin ilk büyük yatırımı olma özelliğini taşıyor. Bu pist sadece Formula 1 yarışlarına değil, aralarında MotoGP'nin de bulunduğu üst düzey birçok yarış organizasyonuna ve çeşitli aktivitelere de ev sahipliği yapıyor. 
 
İş turizminin merkezi 
 
Avrupa'nın en büyük fuar alanlarından biri olarak hizmete girmesi planlanan fuar ve kongre merkezi, bölgenin adını tüm dünyaya duyuracak. 
 
En gözde okullar çok yakınınızda 
 
Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Koç Lisesi, Küçük Prens ilk Öğretim Okulu, Coşkun Koleji, Bilfen Anaokulu, Irmak Okulları Yuvası ve yakın gelecekte açılacak İstanbul Ticaret Üniversitesi, Alarko Üniversitesi, Şişli Terakki ve Fenerbahçe Kolejleri ile Kurtköy her düzeyde eğitim olanakları sunuyor.
 
5 koldan ulaşılabilir tek bölge 
 
Anadolu'da 5 koldan ulaşılabilir tek bölge olma özelliği taşıyan Pendik-Kurtköy, E-5 ve E-6 yollarının ortasındaki konumuyla da kolay ulaşılabilir bir merkez olarak öne çıkıyor. TEM'e Kurtköy gişelerinden çıkış yaptığınızda en fazla 20 dakika içinde Boğaziçi veya Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde olabiliyorsunuz. 
 
Geçtiğimiz ay hizmete açılan KadıköyKartal-Pendik metro hattı, Kurtköy'ü ulaşımda daha da şanslı hale getiriyor. 
 
CITY LIFE KURTKÖY'DE İŞ VE YAŞAM KEYFE DÖNÜŞÜYOR... 
 
City Life ekolojik ve mimari çizgileriyle şehir hayatına yepyeni boyut kazandırıyor
 
Sky inşaat tarafından Kurtköy'de konumlanan City Life, ekolojik ve mimari çizgileriyle şehir hayatına yeni bir boyut getiriyor. Apak Mimarlık tarafından tasarlanan proje Emre Apak imzası taşıyor. Minimal hatları ve sunduğu sosyal imkanları ile modern bir komplekste yaşamak isteyenler kadar yatırımcıların da ilgisini çekiyor. 
 
City Life, güçlü lokasyonu, sunduğu sosyal olanaklar, rezidans hizmetleri ve doğayı içine alan kat bahçeleriyle göz kamaştırıyor.Toplam 6 bin 945 m2 alan üzerinde yükselen proje de 169 rezidans daire yer alıyor. 2013 Temmuz'da teslim edilecek olan proje de stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut ve home ofis daire seçenekleri bulunuyor. 
Proje viaport alışveriş merkezine 2, Sabiha Gökçen Havalimanı 'na 1,5 kilometre mesafede bulunuyor. 
 
HELENIUM WINGS HER BİRİ AYRI BİR DÜNYA 
 
Helenium Wings ayrıcalıkları ve konforuyla yaşama yüksekten bakın 
 
Başarır inşaat güvencesiyle hayata geçirilen Helenium Wİngs, hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Bol oksijenli temiz havası, planlı yapısı, şehir merkezine olan konumu ve depreme dayanıklı zeminiyle istanbul'un en cazip yatırım alanı olan Kurtköy'de yükselen proje, farklı mimari yapısı, özgürlük hissi veren ferah teras bahçeleri ile dikkat çekiyor.
 
Toplam 388 birimden oluşan projede, 18 adet 3+1 ve 12 adet villanın yanı sıra, 49 adet stüdyo, 146 adet 1+1,132 adet 2+1 ve 31 adet dükkan bulunuyor. Dairelerin metrekaresi 2 bin 400 TL ile 3 bin 400 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulduğu projede, yüzde 1 peşinat, 0.93 faiz oranı ile 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Yeşil ve doğal bir atmosferde, özgürlük çağrışımı yapan tasarımıyla dikkat çeken Helenium Wings'te fitness, cafe, vitamin bar, masaj ve sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu, 350 araç kapasiteli otopark, yürüyüş parkurları, spor sahaları ve çocuk parklarının yanı sıra süs havuzları da bulunuyor. 
 
DUMANKAYA FLEX KURTKÖY'ÜN TAM KALBİNDE 
 
Kurtköy'ün tam merkezinde yer alan Dumankaya Flex Kurtköy, ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştiriyor. 
Kurtköy'de yepyeni bir home-ofıs projesine imza atan Dumankaya, sunduğu geniş sosyal imkanlar ve yüksek teknolojilerle ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştiriyor. Kurtköy'ün tam kalbinde yükselen Dumankaya Flex Kurtköy, 2 ayrı kütlede 5 blok ve 376 adet home-ofisten oluşuyor. 
 
Projede, stüdyo, 1+1 ve 2+1 home ofis seçenekleri sunuluyor. Kurtköy'ün tam merkezinde yer alan Flex Kurtköy havaalanına yürüme mesafesinde, otoyollara, deniz yollarına, otellere, sağlık ve eğitim kuruluşlarına, ticari kuruluşların genel merkezlerine ve AVM'lere çok yakın bir konumda yer alıyor.
 
GARDEN PLANET AYRICALIKLAR EVİNİZDE BAŞLIYOR 
 
Konforun ve huzurun yeni mimari trendlerle buluştuğu, mavi ve yeşilin ailenizi kucakladığı yepyeni bir yaşam alanı
 
Şenkaya İnşaat tarafından Kurtköy'de inşa edilen Gardenplanet, toplam 21 bin metrekare alan üzerinde 370 daireden oluşuyor. Yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan projede, 1+1'den 3+1'e, bahçe katlarından teraslı dairelere kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor. Doğa ile iç içe ve iyi yaşamak isteyenler için tasarlanan Gardenplanet projesi, göletlere uzanan terasları, açık ve kapalı havuzları, spor alanları, çocuklar için oluşturulan etkinlik alanları, parkları ve kafeleriyle de sosyal yaşamınıza yepyeni zenginlikler katıyor. Gardenplanet, Avrupa ve Anadolu yakası bağlantı yolları üzerinde, Sabiha Gökçen Havaalanına ve Teknopark'a sadece 5 dakika mesafede, Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarının kampüslerine 10 dakika mesafede yer alıyor. 
 
ELİT GRAND PALAS GEÇMİŞLE GELECEK BİR ARADA 
 
Roma, Bizans ve Osmanlı medeniyetlerinin oluşturduğu kültürlerin günümüze uzanan köprüsü olan İstanbul'da, geçmiş ve gelecek Elit Grand Palas'ta bir araya geliyor
 
Geçmişin görkemini ve geleceğin yaşam tarzını günümüz inşaat teknolojisi ile bir araya getiren Elit Grand Palas, Selçuklu döneminden günümüze kadar gelen klasik Türk mimarisinin görkemli eserlerinden ilham alınarak tasarlanıyor. Delmar Yapı güvencesiyle Türkiye'nin en hızlı gelişen bölgesi Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika mesafede hayata geçirilen projede, 30 farklı tipte 532 rezidans bulunuyor, Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle hem ev, hem de ofis olarak kullanılabilecek olan Elit Grand Palas, en son inşaat teknolojileriyle, LEED kriterleri göz önüne alınarak çevreye ve doğaya saygılı bir proje olarak inşa ediliyor. 
 
ZİN D NATURA HUZURLU BİR AYRICALIK
 
İnsan ve yaşamdan yola çıkılarak tasarlanan Zin D Natura Kurtköy Konakları, kendinizi özel ve ayrıcalıklı hissedebileceğiniz detaylarla donatılıyor. 
 
İyi bir konut projesi geliştirmek için özel fırsatlar sunan bir arsa üzerinde yükselen Zin D Natura'da, evlerin önündeki taraçalar, organik meyve-sebze yetiştirebileceğiniz hobi bahçeleri, geniş yeşil ortak alanları, açık spor alanları, çocuk oyun parkları ve yürüyüş yolu ile doğal bir ortamın huzurunu evlerinize taşıyor. Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme tarafından hayata geçirilen projede, 3-4 katlı, teraslı ve özel bahçeli konak tarzında tasarlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Toplam 91 exclusive konutun yer aldığı Zin D Natura Konakları'nda evlerin hiçbiri bir diğerinin önünü kapatmıyor. Zin D Natura, 4 mevsim açık ve kapalı olarak kullanılabilen yüzme havuzu, çok amaçlı spor salonu, sauna, fitness center, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun salonlarından oluşan kapalı sosyal, spor ve sıhhat alanları ile yaşamınızın kalitesine katkı sunuyor. 
 
Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın ilk sürüşünü gerçekleştirdi
  • 03.10.2022 10:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın ilk sürüşünü gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tören öncesinde metro hattının Kur ...

Still İstanbul Adoria Kurtköy görücüye çıktı!
  • 20.03.2015 17:48

Still İstanbul Adoria Kurtköy görücüye çıktı!

Yeşilyurt İnşaat, Still İstanbul Adoria projesini Les Ottomans Hotel'de düzenled ...

Ayport Residence projesinin tanıtım filmi yayında
  • 14.03.2014 14:10

Ayport Residence projesinin tanıtım filmi yayında

Aydınoğlu İnşaat'ın Ayport Residence projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.c ...

Silkroad Residence Kurtköy tanıtım filmi yayında
  • 02.01.2014 13:43

Silkroad Residence Kurtköy tanıtım filmi yayında

Kurtköy'de inşa edilmekte olan Silkroad Residence projesini yakından tanımak içi ...

Kurtköy Siltaş Teras Park örnek dairesi
  • 03.01.2014 16:30

Kurtköy Siltaş Teras Park örnek dairesi

Siltaş Yapı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Teras Park'dan örnek daire görsell ...

Kurtköy Siltaş Teras Park görselleri
  • 03.01.2014 16:28

Kurtköy Siltaş Teras Park görselleri

Siltaş Yapı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Teras Park'dan kareler ...