maritbet girişmaritbet
İstanbul'un Ege Yakası görücüye çıktı

İstanbul'un Ege Yakası görücüye çıktı

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul, Ege’yi İstanbul’un Avrupa yakasına taşıyor

Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul, Ege'yi İstanbul'un Avrupa yakasına taşıyor. Ege yaşamı, Ege florası, Ege mimarisi ve Ege çarşısıyla Ege'yi oluşturan bütün renk ve semboller, İstanbul Atakent'te yükselecek EgeYakası'nda yepyeni bir yaşam tablosuna dönüşüyor. Kırk iki bin metrekarelik bir alanda, geniş ve ferah evleriyle Ege huzurunu ve sıcaklığını yaşatan EgeYakası projesinde; 2+1,  99 metrekareden başlayan ve 4 + 1, 177 metrekareye kadar uzanan 378 konuttan oluşuyor. 

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkul, İstanbul'un Anadolu yakasında inşa ettiği EgeBoyu'nun ardından, Egeli bir yaşamın güzelliklerini Avrupa yakasının yeni gözdesi Atakent'e taşıyor. 

EgeYakası projesinde mimarisinden peyzajına, yeşilinden mavisine özellikleriyle Ege atmosferini farklı bir yaklaşımla geliştiren Eviya, projenin özgün ve yenilikçi dünyasını,  Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci ve Eviya Gayrimenkul Genel Koordinatörü Tuba Köse'nin katıldığı bir basın toplantısında tanıttı. 

Bu yıl 40. yaşını kutlayan Sinpaş Grubu'nda 23 yıllık deneyiminin ardından Sinpaş GYO'nun genel müdürlüğü görevine gelen Seba Gacemer, yeni projelerinde köklü bir birikimle yenilikçi bir yaklaşımı kaynaştırdıklarını belirterek şunları söyledi: “Sinpaş Grubu'nun verdiği güven, 40 yıllık deneyim ve birikimi, özgün ve yenilikçi konseptlerle buluşturarak üst ve orta segmentteki hedef kitlemize sunmaya devam ediyoruz. Sinpaş grubu olarak projelerimizi büyük bir sevgi ile aşkla tasarlıyoruz. 

Yaklaşık iki yıl önce ‘Ege aşıklarına' seslendiğimiz EgeBoyu projemizi lanse ettiğimizde yoğun bir taleple karşılaştık. Herkes bu projenin içerisinde yer almak, Ege hayatını yaşamak için birbiriyle yarıştı. Şimdi EgeYakası da bu trendi yakalayacak. Bu projemizle birlikte Avrupa yakasında oturanlar aileleriyle birlikte Ege yakasında Egeli bir aile keyfiyle yaşayacaklar. Ege'nin iki yakasından da izler taşımasını sağladığımız projemizde Santorini'ye kadar uzandık. Eğimli topografyamız sayesinde Ege'nin karşı kıyısındaki Santorini'nin yamaçta gibi dizilen, birbirinin güneşini kesmeyen evleri bize ilham kaynağı oldu ve EgeYakası'nın konsepti böyle ortaya çıktı”. 

ege yakası yüzme havuzları

Seba Gacemer konuşmasında sektördeki gelişmeleri ve Sinpaş GYO'nun büyüme performansını da değerlendirerek şunları söyledi: “Sinpaş gibi köklü markalar her dönemde rekabet edebilen, marka algısı yüksek, güçlü firmalardır. Sektörün durgunlaştığı dönemlerde Sinpaş her zaman  yükselen bir ivme çizerek sektörün güvenli bir limanı olmuştur. Dünyada da örneklerini göreceğiniz üzere piyasada nakit akışı, kredi oranları, belirsizlik ve kaos dönemlerinde müşterisinin ihtiyacına cevap verecek şirket sayısı çok azdır. Piyasanın iyi olduğu dönemlerde ise müşterilerin karşısında birçok seçenek vardır. Kriz dönemlerinde müşterilerini anlayan beklentilerine hitap eden firmalar büyüyerek yoluna devam eder.

Sinpaş Grubu olarak 40 yılı aşkın tecrübemizle bu yılın ilk çeyreğinde sektör ortalamalarının bir hayli üzerinde bir performans sergiledik. Geçen yılın aynı dönemine göre sattığımız konut adedinde %97, ulaştığımız ciroda ise %95'e varan bir artışa ulaştık. Özetle geçen seneyi ikiye katladık.” 

EgeYakası tanıtım toplantısında Gacemer'den sonra söz alan Eviya Gayrimenkul Genel Koordinatörü Tuba Köse ise projenin ayrıntılarını anlattı. 

Santorini Adası'ndan Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça'ya tüm Ege burada

Ege mimarisini yeniden canlandırıldığı projede, Ege'nin sembollerinden biri olan Santorini Adası temel esin kaynağı oldu. Bu esin üzerine, Ege aşıklarının kendilerini her an bu güzel coğrafyada hissedebilecekleri ince ayrıntılar geliştirildi.

EgeYakası'nda Alaçatı, Assos, Cunda, Foça ve Alaçatı olmak üzere dört farklı ev tipi bulunuyor. Camlarda ahşap görünümlü kepenk ve panjurlardan, üst katlara doğru çıktıkça beliren mavinin tonlarına farklı detayların işlendiği, hepsi birbirinden sıcak ve rahat Ege evlerinin inşa edileceği projede, eşsiz bir peyzaj da tasarlandı. 

ege yakası cumbalı evleri

Ege Florası'nın tüm bitkileri ve 53 ayrı hobi bahçesi 

Ege'nin olmazsa olmazı zeytin ağaçları, sakız ağaçları, asmalar, incirler, meyve bahçeleri ve kekik yolu, lavanta yolu, biberiye yolu gibi flora yolları peyzajın yeşil dünyasını güçlendiriyor. Ege bitki örtüsünün İstanbul'da yaşayabilecek tüm unsurları EgeYakası'nın florasında yer alıyor. EgeYakası'nda yaşayanlara ayrıca, Saklıköy'deki hobi bahçelerinde toprakla uğraşıp kendi domateslerini, biberlerini, patlıcanlarını yetiştirebilme olanağı da sunuluyor. 

İki ayrı gölet alanı: Saklıköy ve Fenerburnu 

EgeYakası'nın eşsiz peyzajında iki ayrı su alanı geliştirildi. Hobi bahçelerinin ve Organik Pazar'ın de yer aldığı gölet Saklıköy olarak adlandırılırken, Foça'daki deniz fenerinden esinle geliştirilen alanının adı Fenerburnu. 
Gölet alanlarının her ikisinin de etrafında geniş yürüyüş ve dinlenme alanları mevcut. Çocuklar için geliştirilen oyun alanında ise bir ağaç ev bile bulunuyor.  

Ege köy meydanlarından esinle geliştirilen Çınaraltı Meydanı; dalından koparılan sebze ve baharatlarla hazırlanacak kahvaltı ve yemekler için Ege Gurme Mutfak Atölyesi; Ege'nin tarihini ve kültürüne de İstanbul'a taşımak amacıyla Efes antik kentinden esinlenerek geliştirilen bir amfi tiyatro da EgeYakası'ndaki keyifli yaşamın unsurları arasında yer alıyor.

Egeli sosyal tesisi ve çarşısı da var…

EgeYakası sosyal olanaklar yönünden de oldukça zengin seçenekler sunuyor. Proje içerisindeki Ege konseptli tesisi, yarı olimpik kapalı havuzu, fitness, spa, sauna, Türk hamamı ve güneşlenme terasları yer alıyor. Tüm proje etrafını saran bisiklet parkuru, bisiklet parkları, barbekü alanı, açık ve kapalı spor alanları da, EgeYakası'nda. 

Projenin yanıbaşındaki Ege Çarşı'da ise cafeler, restoranlar gibi tüm günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkanlar yer alıyor.  

Ege Yakası İletişim Bilgileri;

Web: http://www.egeyakasi.com.tr/
Telefon: 0212 310 13 50

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Yakası Atakent'in reklam filmi yayında
  • 05.04.2014 15:20

Ege Yakası Atakent'in reklam filmi yayında

Eviya Gayrimenkul imzası taşıyan projenin reklamı emlaktasondakika.com'da yayınd ...

Ege Yakası maket görüntüleri
  • 04.04.2014 16:41

Ege Yakası maket görüntüleri

378 konutluk bir proje olan Ege Yakası'nda teslimler 2016 yılının Nisan ayında g ...

Seba Gacemer, Ege Yakası'nı anlattı
  • 04.04.2014 16:17

Seba Gacemer, Ege Yakası'nı anlattı

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Ege Yakası projesinin detaylarını anlattı ...

Ege Yakası basın lansmanı yayında
  • 04.04.2014 16:14

Ege Yakası basın lansmanı yayında

Atakent'te inşa edilen Ege Yakası, Eviya Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. S ...

Atakent Ege Yakası maket görselleri
  • 04.04.2014 19:49

Atakent Ege Yakası maket görselleri

Atakent'de satışa çıkan Ege Yakası projesinden kareler ...

Ege Yakası Halkalı foto galerisi yayında
  • 29.03.2014 15:28

Ege Yakası Halkalı foto galerisi yayında

Eviya Gayrimenkul imzası taşıyan proje yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyo ...