maritbet girişmaritbet
İstanbul'da ucuz konut bulmak hala mümkün!

İstanbul'da ucuz konut bulmak hala mümkün!

Konut projelerinin İstanbul'daki başkenti Esenyurt'ta 150 bin lira altındaki projeleri sizler için araştırdık.

İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Esenyurt'ta yeni konut projelerinin yapımına tüm hızıyla devam ediliyor. Atatürk Havalimanı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi gibi birçok önemli noktaya yakın mesafede bulunan bölgede hala ucuz konut bulmak mümkün.

Esenyurt'ta ev alan kazanıyor

Yatırım amaçlı konut almak isteyenlerin adresi olan Esenyurt'ta geniş dairelerin yer aldığı projeler de bulunmakta. Bölgedeki yatırımların geneline bakıldığında farklı tablolar ortaya çıkmakta. Ortalama 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairenin fiyatı 125 bin lira seviyelerinde. Aynı konut tipi için kiraların 800 lira bandına geldiği Esenyurt'ta en büyük avantaj, konut amortisman süresi. Yapılan hesaplara göre bölgede dönüş süresi 13 yıl olarak belirlendi.

Fiyatlar iki katına çıktı

2003 yılında 65 bin lira bandında olan aynı konut tipinin fiyatı 2014 sonu itibariyle 120 bin liranın üzerine çıktı. 650 bine yaklaşan nüfusuyla İstanbul'un en kalabalık ilçeleri arasına giren Esenyurt'ta, 150 bin lira altındaki konut projelerini emlaktasondakika.com olarak sizler için araştırdık.

Nlogo İstanbul

Özyurtlar İnşaat'ın 2 bin 519 konutluk dev projesi Nlogo'da satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Fiyatların 142 bin liradan başladığı projede şirket bünyesinde sıfır faizli ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 310 bin metrekarelik dev inşaat büyüklüğüne sahip olan proje 200 milyon liralık yatırımla yükseliyor. 7 blok şeklinde tasarlanan projede tüm ihtiyaçlara cevap verecek 59 ticari birim bulunuyor.

Sembol İstanbul

Karden İnşaat'ın Esenyurt'taki 3 bloklu projesinde satışlar devam ediyor. Fiyatların 133 bin liradan başladığı Sembol İstanbul'da iki blok 2015 sonunda, bir blok ise Haziran 2016'da teslim edilecek. Şirket bünyesinde vadelendirme seçeneğiyle ev sahibi olunabilen projede 1000'in üzerinde konut bulunuyor. E5 Karayolu'na 800 metrelik yakınlığıyla ön plana çıkan proje sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor.

Innovia 4

Yeşil GYO'nun Innovia 4 projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Rakamların 151 bin lira seviyesinde olduğu projede 990 lira taksitle konut almak mümkün. İçerisinde 1+1 dışında 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Innova 4'te yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olunabiliyor. Daha önceki etaplarında yaşamın devam ettiği projenin sosyal donatıları da ön planda.

Terrace Mix

İnanlar İnşaat imzalı Terrace Mix'te ev fiyatları 133 bin liradan başlıyor. İki yıl boyunca 750 liradan kiracı garantisi sunan projede teslimler Haziran'da gerçekleştirilecek. Farklı tiplerde konut türlerini içerisinde barındıran projede geniş sosyal donatı alanları ön plana çıkıyor. VIA Mimarlık tarafından tasarlanan projede cazip ödeme seçenekleri sunulmakta.

Fly Family Residence

Uçarlar Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilen Fly Family Residence projesinde rakamlar 130 bin liradan başlıyor. 2018 yılının Mayıs ayında tamamlanması beklenen projedeki ev sayısı 200 olarak belirlendi. Yüzme havuzu, otopark, spor alanları gibi birçok seçeneğin bulunduğu projede Nazım Hikmet Bulvarı'nda yükseliyor.

Kulvar Residence

Kristal Şehir projesine komşu olarak yükselen Kulvar Residence'ta rakamlar 120 bin lira seviyelerinden başlıyor. 2016 yılı sonunda teslim edilmesi hedeflenen projedeki daire sayısı 208 olarak belirlendi. Toplamda 3 bin metrekarelik alana kurulan proje metrobüse yakın konumuyla dikkat çekiyor. V harfi şeklinde tasarlanan Kulvar, sosyal donatı alanlarıyla da tüm ihtiyaçlara cevap verecek.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ESENYURT BÖLGESİ
  • 16.01.2012 15:31

ESENYURT BÖLGESİ

Esenyurt cazibe merkezi olmaya devam ediyor. GRD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Y ...

Ucuz konutun başkenti Esenyurt'un akıbeti ne olacak?
  • 28.04.2021 14:26

Ucuz konutun başkenti Esenyurt'un akıbeti ne olacak?

Nüfusu 1 milyona yaklaşan Esenyurt'ta konut fiyatlarının diğer bölgelere oranla ...

Bir ayda binlerce konut satıldı, o ilçede ev kalmadı!
  • 26.10.2020 14:13

Bir ayda binlerce konut satıldı, o ilçede ev kalmadı!

Milyona yaklaşan nüfusuyla küçük bir şehri andıran Esenyurt'ta sadece Eylül 2020 ...

Esenyurt'taki Saylan İnşaat mağdurlarının akıbeti ne olacak?
  • 22.06.2018 10:10

Esenyurt'taki Saylan İnşaat mağdurlarının akıbeti ne olacak?

Saylan İnşaat'ın Esenyurt'taki mağdurları, ikinci kez dolandırıldıklarını iddia ...

İşte Tekfen Hep İstanbul şikayetleri ve gerçekleri!
  • 06.12.2017 14:58

İşte Tekfen Hep İstanbul şikayetleri ve gerçekleri!

Tekfen'in inşa ettiği Hep İstanbul projesinde sorunların sonu gelmiyor. İşte Hep ...

Özyurtlar Nota Residence'ta 25 bin peşin, hemen taşın!
  • 30.10.2017 11:22

Özyurtlar Nota Residence'ta 25 bin peşin, hemen taşın!

Özyurtlar Holding markalarından Neyzen İnşaat'ın Esenyurt'taki Nota Residence pr ...