maritbet girişmaritbet
İstanbul Suites, Basın Ekspres'e değer kattı!

İstanbul Suites, Basın Ekspres'e değer kattı!

Bölgeye getirdiği ayrıcalıklı yaşam tarzıyla kalite çıtasını yukarıya taşıyan Istanbul Suites, Basın Ekspres Yolu'nun yıldız projesi olarak bölgenin yaşam kalitesini yükseltiyor

 

Bölgeye getirdiği ayrıcalıklı yaşam tarzıyla kalite çıtasını yukarıya taşıyan Istanbul Suites, Basın Ekspres Yolu'nun yıldız projesi olarak bölgenin yaşam kalitesini yükseltiyor. Örnek kentsel dönüşüm projesi olma özelliğiyle bulunduğu bölgede fark yaratan Istanbul Suites'i hayata geçiren Rumeli Gayrimenkul, yeni bir yaşam tarzına adım atmak isteyenlere her türlü ödeme kolaylığını da sağlıyor.
 
Tüm ayrıntıları özenle tasarlanmış lüks daireleri ve ayrıcalıklı mimarisiyle bulunduğu bölgenin değerine değer katan Istanbul Suites, bulunduğu çevreye sağladığı katma değerlerle de öne çıkıyor. Bölgede yaşam kalitesini yukarıya çeken ve örnek bir proje olarak önem kazanan Istanbul Suites, altyapısının sağlamlığı ve her türlü sosyal imkana ev sahipliği yapmasının yanı sıra lüksü ve konforu özel olmaktan çıkaran yaklaşımıyla da fark yaratıyor.  
 
Istanbul Suites'in bulunduğu lokasyonun bölgenin geleceğini belirleyecek düzeyde yüksek bir kaliteyi beraberinde getirdiğini belirten Rumeli Gayrimenkul Yönetimi, İstanbul'un ikinci Maslak hattı olarak nitelendirilen Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan projeler arasında da Istanbul Suites'in rakipsiz bir konuma sahip olduğuna vurgu yapıyorlar.
 
En ince ayrıntısına kadar 1. sınıf
 
İstanbul'un yükselen değeri Basın Ekspres Yolu üzerinde 8940 m2'lik alanda inşa edilen 10 katlı residence projesi Istanbul Suites, her biri eşsiz güzellikte 194 daireden oluşuyor. Katlarda teras bahçeleri, gün ışığını ayarlayabilen yatay hareketli teak panjur sistemi, her daire için özel otopark, ziyaretçi otoparkı, 24 seçkin mağazadan oluşan AVM, 7/24 A sınıfı güvenlik ve her türlü concierge hizmeti Istanbul Suites'in sunduğu ayrıcalıklar arasında bulunuyor.
 
Standartları zirveye taşıyor
 
Yeni bir yaşam tarzını beraberinde getiren Istanbul Suites'in sunduğu imkanlar arasında 24 saat açık vitamin bar ve kafeler, geniş ve tam donanımlı GYM ve fitness salonları, full donanımlı solarium, modern Fin hamamı,  klasik mimari tasarıma sahip Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, açık ve kapalı seyir terasları, muhteşem bir peyzaj içinde yetişkin ve çocuk havuzları, açık ve kapalı dinlenme ve güneşlenme terasları bulunuyor.
 
Yatırımcı da kazançlı çıkacak
 
Tamamlandığında yüzde 100 prim yapması öngörülen Istanbul Suites, yatırımcılar açısından da bölgenin en cazip projelerinin başında geliyor. "İster otur, ister sat, ister kiraya ver" imkanıyla yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlayan Rumeli Gayrimenkul Yönetimi, özel bir hizmet sunarak daireleri günlük, haftalık, aylık ya da dönemsel kiralama imkanı da sağlıyor.
 
Bölgenin en ayrıcalıklı lokasyonunda yer alması ve havalimanına olan yakınlığı nedeniyle önemli bir ayrıcalığa sahip olan Istanbul Suites, bölgede konaklamak isteyenlere otel hizmeti de sunacak. Yoğun talepten Istanbul Suites yatırımcıları da yararlanacak ve Rumeli Gayrimenkul Yönetimi'nin idaresinde yatırımcılar konutlarını belli bir süreliğine ya da süresiz kiraya verme avantajına sahip olacaklar. 
 
Lokasyonu da avantajlı
 
Merkezi konumuyla da sakinlerine büyük avantaj sağlayan Istanbul Suites, TEM ile E-5 karayolları arasında, Basın Ekspres ve Deniz Bağlantı Su Yolu'nun hemen üzerinde, Atatürk Havalimanı, 212 İstanbul Power Outlet, Metro Grosmarket, Star City, Masko, İstoç, Kuyumcukent, Dünya Ticaret ve Fuar Merkezi, Airport AVM gibi merkezlere yalnızca birkaç dakikalık mesafesiyle bölgenin en merkezi lokasyonunda yer alıyor.  
  
Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. -  Yapı sektöründe dünya standartlarına uygun kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı amaç edinen Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş., geleneksel yapı kalıplarından çıkarak çok daha modern ve çağdaş residence konutlar inşa etmektedir. Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş., gerçekleştirdiği projelerde kaliteden ödün vermemekte, inşaatın her aşamasında ve her ayrıntısında dünya standartlarını uygulamaktadır.
 
www.rumeliyatirim.com       

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı
  • 26.03.2024 14:12

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının başlattığı kampanya kapsamın ...

Bakan Özhaseki, "Malatya'da 70 bin civarında konut yapacağız"
  • 27.02.2024 16:30

Bakan Özhaseki, "Malatya'da 70 bin civarında konut yapacağız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Malatya'da konuştu. ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Hatay Payas'ta inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!
  • 20.02.2024 11:54

Hatay Payas'ta inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Payas ilçesinde afetzedel ...

Hatay Payas'ta teslim edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!
  • 20.02.2024 11:20

Hatay Payas'ta teslim edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Payas ilçesinde afetzedel ...

Hatay Payas'ta 256 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi
  • 19.02.2024 17:31

Hatay Payas'ta 256 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi

Hatay'ın Payas ilçesinde afetzedeler için yapılan konutlar törenle hak sahipleri ...