maritbet girişmaritbet
İstanbul Sapphire Levent'te 1 milyon dolara daire! Eylül'de açılıyor!

İstanbul Sapphire Levent'te 1 milyon dolara daire! Eylül'de açılıyor!

Dünyanın sayılı konsept projeleri arasında yer alan ve Türkiye'nin en yüksek binası İstanbul Sapphire Eylül 2010’da açılıyor.

Avrupa ve Türkiye'nin “en” yüksek binası olan İstanbul Sapphire Levent, tasarımı, hizmetleri ve sıradışı konsepti ile geri sayıma başladı. İstanbul'un üzerinde gökyüzüne yükselirken sadece bir bina değil, farkı hissedilebilen bir yaşam tarzı sunan İstanbul Sapphire projesinde hayat 1000 kişinin hummalı çalışmasıyla Eylül 2010'da başlayacak.

Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, “Böylesine özel bir projede her geçen gün hedeflerimize ulaştığımızı görmenin yanı sıra 1000 kişiye istihdam sağlamaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi. İstanbul Sapphire Levent'i tasarlarken kente duydukları sorumluluğu yerine getirmek amacıyla seyir terasını projelendirdiklerini de belirten Kiler, İstanbul Sapphire projesinde 236. metrede yer alan seyir terası Eylül 2010'da İstanbul'un güzelliklerini kentin en yüksek noktasından izleme fırsatı sunmaya hazırlandıklarını vurguladı.

Mimari tasarımı ve sunduğu hizmetlerle lüksü yeniden tanımlayan İstanbul Sapphire Levent, hacimli mekanlarda, İstanbul siluetinin bir parçası olarak yaşamak isteyenlere merhaba demeye hazırlanıyor. Dünyanın sayılı konsept projeleri arasında yer alan İstanbul Sapphire projesi, geçmişi, bugünü ve geleceği içerisinde barındırıyor. İstanbul Sapphire projesi her üç katta bir yer alan dikey bahçe ve balkonlarıyla özlem duyulan sıcak komşuluk ilişkilerine, balkonlu ve bahçeli bir yaşama yeniden bir kapı açarak geçmişi içinde barındırıyor. Sahip olduğu sıradışı tasarım, üstün teknoloji ve sunduğu farklı hizmetlerle İstanbul Sapphire Levent bugünü geleceğe taşıyor.

Sayılarla İstanbul Sapphire Levent
  • İstanbul Sapphire levetm, 261 metre yüksekliğe sahip. İstanbul'da ve Avrupa'da birinci, dünyada ise 97'nci sırada bulunuyor.
  • Sapphire İstanbul projesi, İstanbul'un en yüksek noktasında 236 metrede yer alan Seyir Teras, yerli ve yabancı turistlerin İstanbul'un güzelliklerini kentin en yüksek noktasından seyredilebilmesi için düzenleniyor.
  • Sapphire İstanbul projesi kapsamında 20 farklı tipte 187 adet rezidans ünitesi ve bir alışveriş merkezi bulunuyor.
  • İstanbul Sapphire projesinde rezidans ünitelerinin büyüklüğü 120 ila 750 metrekare arasında değişiyor.
  • İstanbul Sapphire Levent'te rezidansların fiyatları 1 milyon ile 7,5 milyon dolar arasında değişiyor.
  • İstanbul Sapphire AVM'nin bünyesindeki Sapphire Çarşı 51 bin metrekare inşaat alanına, toplam 30 bin 500 metrekare kiralanabilir alana sahip.
  • İstanbul Sapphire'de tüm cepheler “Double facade” ile kaplı. Böylece iç mekanlar, dışta oluşturulan cam cephe yardımıyla olumsuz meteorolojik koşullardan ve sesten korunuyor. Ev sahipleri 200 metre yükseklikte bile evlerinin kapılarını açabilir, balkona ve bahçelere çıkabilir.
  • İstanbul Sapphire Levent çift cam cephe sistemi sayesinde enerjiden yüzde 30 oranında tasarruf sağlanıyor.
  • İstanbul Sapphire projesi binanın 2 cephesi arasında yer alan flaplar ile doğal havanın içeri alınması sağlanıyor; böylece yaşayanlar için doğal bir ortam yaratılıyor.
  • İstanbul Sapphire projesi, ilk 3 rezidans zonunda her 3 katta bir, dördüncü rezidans zonunda ise her katta olmak üzere toplam 23 adet  “dikey bahçe” rezidans sakinlerini yeşille buluşturuyor.
  • İstanbul Sapphire Levent'te 2 bin metrekarelik sosyal yaşam alanı olan Lobby Lounge'da ev sahipleri özel toplantılarını, kutlamalarını ya da çeşitli davet organizasyonlarını yapabiliyorlar.
  • İstanbul Sapphire projesinde “Lobby Lounge”da multimedya ve televizyon odası, çocuk oyun alanı,  donanımlı bir kütüphane, bilardo ve oturma salonu yer alıyor.
  • İstanbul Sapphire projesinde Boğaz'a nazır, 163 metre yükseklikte Türkiye'nin en yüksek golf antrenman sahası yer alıyor.
  • İstanbul Sapphire Levent'te 33 metre yükseklikte kapalı havuzla birlikte tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir rekreasyon alanı mevcut.
  • İstanbul Sapphire projesinde 140 metrekarelik havuzun yanı sıra, jakuzi, sauna, masaj odaları, güneşlenme ve dinlenme alanları, fitness, cardio ve gym alanı ile pilates, yoga ve dans uygulamalarının yapılabileceği stüdyolar bulunacak.
  • İstanbul Sapphire'in 4. Levent metrosuna bağlantısı bulunuyor.

İstanbul Sapphire levent iletişim bilgileri

Web: www.istanbulsapphire.com
E-posta: [email protected]
Tel: 444 5 111

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini kim kazandı?
  • 22.07.2022 17:57

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO Ümraiye İnkılap arsa ihalesini Kiler GYO-Biskon Yapı ortaklığı k ...

Eyüpsultan Belediyesi’nin Kemerburgaz ihalesi Kiler GYO’nun!
  • 07.03.2022 17:41

Eyüpsultan Belediyesi’nin Kemerburgaz ihalesi Kiler GYO’nun!

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin arsa ihalesinde 341 milyon TL ihale bedeliy ...

Kiler GYO’dan sermaye artırımı için başvuru!
  • 02.10.2020 18:54

Kiler GYO’dan sermaye artırımı için başvuru!

Çıkarılmış sermayesi 124 milyon TL olan Kiler GYO, bu rakamı yüzde 400 oranında ...

Eser ve Berfu Yenenler çiftinin orman içindeki yeni evi!
  • 17.06.2020 10:02

Eser ve Berfu Yenenler çiftinin orman içindeki yeni evi!

Oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, YouTube kanalında taşınacakları yeni ...

Marmara Evleri 4 konumu ile alıcılarını cezbediyor!
  • 30.08.2018 15:20

Marmara Evleri 4 konumu ile alıcılarını cezbediyor!

İhlas Yapı ve Kiler GYO tarafından, İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Marmara ...