maritbet girişmaritbet
İstanbul 216 projesine Amerika'dan üst düzey ziyaret!

İstanbul 216 projesine Amerika'dan üst düzey ziyaret!

Baysaş'ın İstanbul 206 projesine Amerikalı Marty Markowitz damgasını vurdu.

New York'un Brooklyn bölgesini Manhattan'a dönüştüren efsane Belediye Başkanı Marty Markowitz, Baysaş'ın İstanbul 2016 projesine ve Fikirtepe'nin geleceğine, tam not verdi.

İstanbul'un kentsel dönüşüm konusundaki pilot bölgesi olan Fikirtepe'de, Baysaş İnşaat tarafından inşa edilen İstanbul 2016 projesini New York Kültür ve Turizm Daire Başkanı Marty Markowitz ziyaret etti. 

New York Kültür ve Turizm Daire Başkanı Marty Markowitz, İstanbul 216 projesini ziyaret ederek Amerikalı yatırımcılar için değerlendirmelerde bulundu. Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın ile ilgili olarak "Türk inşaat sektörünün son 10 yıldır kat ettiği yolu yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımız da en büyük metropollerden biri olan İstanbul'a yatırım yapmak istiyorlar. Bu bağlamda İstanbul'un tam kalbinde yer alan İstanbul 216 projesi hem yatırım hem de oturum açısından çok avantajlı. Projede kentsel dönüşüm tüm taraflarıyla ele alınarak büyük bir titizlikle yürütülüyor. İstanbul adına ve tarihine yaraşır büyüklükte modern bir projeye kavuşuyor" şeklinde konuştu.

istanbul 216
Marty Markowitz ve Şemsettin aydın

Fikirtepe finasçı merkezi olacak

Marty Markowitz "Kadıköy'ün kalbinde Fikirtepe'nin yanı başında yepyeni bir Finans Merkezi oluşuyor. Ataşehir Finans Merkezi, Fikirtepe ise finansçı merkezi olacak" dedi.

Belediyeciliğin duayeni Markowitz dönüşümle ilgili tüyolar da verdi. Markowitz "Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm çalışmalarından çok etkilendim. Biz de kentsel dönüşümle ilgili sorunlar yaşadık ama bunu bir şekilde aştık. Gördüğüm kadarıyla kamu da çok güzel kararlar aldı. Sıkıntılar aşıldı ve kentsel dönüşüm hız kazandı. Buradaki fiyatlar Amerika'nın çok çok altında. Gittiğim zaman yatırımcı arkadaşlarıma Fikirtepe'yi önereceğim" dedi. 

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın da Fikirtepe'ye gelecek olan bankacılar ve finansçılar için özel kampanyaların da yapılabileceğini söyledi. 

80 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen İstanbul 2016'nın ikinci etabı, 12 bin 123 metrekare arsa alanı üzerinde 90 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. 

Yaklaşık 580 konuttan meydana gelen etap biri home ofis olmak üzere üç bloktan oluşuyor. Projenin ikinci etabında alanları 52 ila 168 metrekare arasında değişen 1+1'den 3+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Metrobüs, metro, Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi ulaşım asklarına yakınlığıyla dikkat çeken İstanbul 216'da fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. 

istanbul 216

Projede uygulanan ödeme planına göre 36 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor. Ara ödemeli seçenekler ile aylık taksit miktarları müşterilere bırakılıyor. Tüm bunların yanı sıra projede yüzde 1 KDV avantajı da bulunuyor. 

Projede geçerli olan 36 ay sıfır faiz kampanyası bu yılın ikinci yarısına kadar devam ediyor. 

Marty Markowitz değişimin mimarı

Marty Markowitz 23 senelik eyalet senatörlüğü kariyerinin ardından Belediye Başkanlığı görevini üstlendiği Brooklyn'de çok seviliyor ve Brooklyn'in 2001 yılından beri yaşadığı büyük değişimin mimarı olarak biliniyor.

Başta Red Hoot Yat Terminali, Aşağı Brooklyn ile Coney Isan'daki cezbedici yeni yapılaşma ve NBA Nets takımının faaliyet gösterdiği Prospect Height Arena Markowitx'in Brooklyn'e kazandırdığı eserler olarak gösteriliyor.

Bugün New York Kültür ve Turizm Daire Başkanı olan Marty Markowitz tam bir Türk dostu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul 216 projesinin 2. etabı satışa çıkarıldı
  • 30.04.2016 14:41

İstanbul 216 projesinin 2. etabı satışa çıkarıldı

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinin 2. etap s ...

İstanbul 216 projesinin çok özel maket videosu yayında!
  • 29.10.2014 13:06

İstanbul 216 projesinin çok özel maket videosu yayında!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'deki projesi tanıtıldı. Projenin maket videosu emlakt ...

Ünlü mimar Fikirtepe'deki o projeyi anlatıyor!
  • 29.10.2014 13:03

Ünlü mimar Fikirtepe'deki o projeyi anlatıyor!

Deniz Çağlar Duman, İstanbul 216 projesinin detaylarını emlaktasondakika.com Hab ...

'Fikirtepe tamamlanmadan yeni proje yok'
  • 17.09.2016 11:03

'Fikirtepe tamamlanmadan yeni proje yok'

Fikirtepe’deki firmalar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin bölgeyi ...

İstanbul 216 Konutları’nda 0,70 faiz fırsatı!
  • 08.09.2016 16:21

İstanbul 216 Konutları’nda 0,70 faiz fırsatı!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde K ...

İstanbul 216'nın 1. etap tapu teslimleri yapıldı
  • 14.05.2016 14:46

İstanbul 216'nın 1. etap tapu teslimleri yapıldı

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın ev sahipliğinde, İstanbul 2 ...