maritbet girişmaritbet
İsra Group, V Orman'ı Körfezli yatırımcıya tanıttı

İsra Group, V Orman'ı Körfezli yatırımcıya tanıttı

İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil projelerinden ‘V ORMAN’ı Turkey Expo by Qatar fuarında Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Bolu - Mudurnu'da V Orman projesiyle ikiz villa, apart daire ve otel  konseptinin yer alacağı ‘Doğal Yaşam Köyü' nü hayata geçirecek olan İsra Group A.Ş, katıldığı Turkey Expo by Qatar fuarında Körfez bölgesi yatırımcılarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

A.RAHİM TAVLI; “KÖRFEZLİ YATIRIMCILARIN İLGİSİ BİZİ MEMNUN ETTİ”

V Orman'ın yatırımcısı olmaktan da büyük keyif aldıklarını belirten İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı; “Uluslararası alanda yatırımcıları bir araya getiren Turkey Expo by Qatar fuarını ülkemizin ve sektörümüzün tanıtılması açısından çok önemsiyoruz. Körfez bölgesi bizim için çok önemli bir hat. Bu hat üzerinde Suudi Arabistan'dan Katar'a, Umman'dan Kuveyt'e kadar birçok noktadan Türkiye'deki gayrimenkullere büyük ilgi var. Bizde İsra Group A.Ş olarak Turkey Expo by Qatar fuarında V Orman projemizle yerimizi aldık ve bölgedeki yatırımcıların ilgisinden memnun kaldık. Körfez bölgesinden Türkiye'deki gayrimenkullere ciddi anlamda bir talep geliyor. Bu talebin büyük kısmını da Katarlı yatırımcılar oluşturuyor. Fuar tarihinin çok daha öncesinden Katarlı yerel çözüm ortağımız AL NAQI ile bölgedeki firmalardan görüşme talepleri geldi. Katar'da Türkiye'ye yatırım planı yapan ciddi bir kitle bulunuyor. Katar'da Türkiye'nin çok hızlı bir gelişim kaydedeceği yönünde oluşmuş ortak bir algı var.  Bu ilgi ve samimi yaklaşım bizi son derece memnun ediyor. Şimdiden gözlemlediğimiz üzere Katarlıların ülkemize yatırım noktasında güveni tam. Fuarın Türkiye ve Katar arasındaki ticareti daha da güçlendireceğine inanıyorum” dedi.

V ORMAN'DA KONUTU HİSSELİ YA DA TAMAMINI SATIN ALABİLİRSİNİZ

İsra Group V Orman projesinden yatırım yapacak alıcılara alternatif çözüm önerileri sunuyor. 
Triplex villa, 1+1 ve 2+1 apart daire seçeneklerine sahip V Orman projesinden dilerseniz birer haftalık hisseli, dilerseniz  tamamını satın alarak hemen tapu alma imkanına sahip olabilirsiniz. 

V Orman projesinde konutlar 210 bin dolar ile 430 bin dolar arasında değişiklik gösterirken; konut büyüklükleri villalarda 202 metrekare, apart dairelerde ise 64 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor.  

Projede ayrıca beş yıldızlı konforuyla misafirlerin tüm beklentilerini üst seviyeye taşıyacak V Orman Otel'de planlanıyor.

BEŞ YILDIZ KONSEPTİNE SAHİP DOĞAL YAŞAM KÖYÜ

İkiz villa ve apart dairelerin yanı sıra birçok işletmeyi içinde barındıran bir doğal yaşam kompleksinde; Şifahane'den AVM' ye, büyükbaş hayvan çiftliklerinden evcil hayvan konuk evlerine, helikopter pistinden ATV ve Go-kart pistine, futboldan atıcılığa, organik meyve ve botanik bahçelerinden köy fırınına, oyun köyünden sanat ve hobi merkezine kadar her şey düşünüldü.

BÖLGENİN EN ZENGİN ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP

Sosyal yaşam konforunu kolaylaştıran projede; fitness & crossfit salonu, aerobik salonu, dans stüdyosu, boks salonu, aileye özel sinema salonu, teras kafe gibi sosyal aktivite alanları yer alacak.  Projede ayrıca kadın ve erkek için ayrı spa ve fitness merkezi,  hamam, buhar odası, tuz odası, sauna, kneipp tedavi odası, masaj odaları, açık ve kapalı biyolojik havuzlar, tedavi havuzları, çocuk havuzları, aquapark, bebek havuzu, ebeveyn eğitim alanı, kadın ve erkek kuaförü ile mescit'de bulunacak.

DOĞAL ÜRÜNLER V ORMAN'DA

Doğal ürünlerden oluşan alışveriş konseptini V Orman projesinde sunacak olan İsra Group A.Ş, ziyaretçilerin ve sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere; köy fırını, organik gıda ürünleri, yeme içme alanları, cafeler ve el yapımı doğal ürünlerin satılacağı alanlar oluşturacak.

V ORMAN'IN ŞİFAHANESİNDE SAĞLIKLI GÜNLER

V Orman projesinde alternatif tıp yöntemlerine yer veren İsra Group A.Ş, Şifahane'de geleneksel tıbbın bilinen teknikleriyle kadınlara ve erkeklere ayrı bölümlerde hizmet vermeyi planlıyor. Group; proje ile birlikte hacamat, sülük tedavisi, akupunktur, refleksoloji, fitoterapi, kneipp tedavi, taş tedavi, Uzak Doğu tıbbı, apiterapi, saç ekim ve diş tedavi merkezini ziyaretçilerinin ve site sakinlerinin hizmetine sunacak.

YENİ TERAPİ MERKEZİ HAYVAN ÇİFTLİKLERİ 

Türkiye'nin doğal yaşam alanlarından biri olacak V Orman'da hayvan çiftlikleri yeni terapi merkeziniz olacak. Ziyaretçiler ve site sakinleri safkan taylardan kedilere, ördeklerden köpeklere, kuzulardan kelebeklere kadar birçok canlı ile iç içe yaşama şansına sahip olabilecek.

V ORMAN'DA YEDİDEN YETMİŞE SPOR YAPMA İMKÂNI

Tenisten buz patenine, Go-karttan bisiklete, paintballdan dağcılığa, çadır kamp alanından bungalow kamp alanı kadar hayal edebileceğinizden fazlasını sunan V Orman'da; futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, ATV, kay kay pisti, atıcılık, tırmanma parkuru, ip parkuru, paten pisti ve yapay buz pisti yer alacak.

SANAT VE HOBİ MERKEZİNE SAHİP

V Orman'ın sanat ve hobi merkezlerinde el becerilerinizi geliştirebilir, alacağınız kurslarla meslek sahibi olabilirsiniz. Ahşap oymacılığından çiniciliğe, resimden karakaleme, hat sanatından dokumaya, ebrudan tezhibe, nakıştan vitraya, çanak çömlekten ney'e kadar V Orman atölyeleri yaşayanların hayatına renk katacak.

V ORMAN TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİN ÇEVRELENDİĞİ BÖLGEDE YER ALIYOR

Tarihi ve turistik bölgelere yakın konumuyla V Orman, ziyaretçilerine ve sakinlerine büyük avantaj sağlıyor. 
Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Kartalkaya ve Rafting denince ilk akla gelen Melen Çayı'na 1,5 saat uzaklıkta yer alan proje; Mudurnu'ya 25 dk, Abant Gölü'ne 52 dk, Kartalkaya'ya 120 dk, Yedigöller'e 140 dk, Akçakoca'ya 126 dk, Safranbolu'ya 170 dk, Sapanca Gölü'ne ise 107 dakikalık mesafede yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Neli Devidas, Expo Qatar'da fuarı değerlendirdi
  • 20.04.2017 11:54

Neli Devidas, Expo Qatar'da fuarı değerlendirdi

Gayrimenkul sektörünün öncü gayrimenkul firmalarını buluşturan Expo Qatar by Tur ...

Süleyman Soylu, Katar’da V Orman projesini ziyaret etti!
  • 17.01.2019 17:29

Süleyman Soylu, Katar’da V Orman projesini ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Turkey Expo Qatar'da İsra Group'un V Orman projes ...

İsra Group, V Orman'ı Körfezli yatırımcıya tanıttı
  • 17.01.2019 11:07

İsra Group, V Orman'ı Körfezli yatırımcıya tanıttı

İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil projelerinden ‘V ORMAN’ı Turkey Expo by Qat ...

ESTA Construction, Turkey Expo Qatar’da projelerini tanıtacak
  • 31.12.2018 16:56

ESTA Construction, Turkey Expo Qatar’da projelerini tanıtacak

Körfez ülkelerinin en önemli gayrimenkul fuarı olan Turkey Expo Qatar’a ESTA Con ...

Keleşoğlu İnşaat da Turkey Expo Qatar’a katılıyor
  • 29.12.2018 16:51

Keleşoğlu İnşaat da Turkey Expo Qatar’a katılıyor

Körfez ülkelerinin en önemli gayrimenkul fuarı Turkey Expo Qatar fuarı bu yıl Oc ...