maritbet girişmaritbet
Irak'taki çimento fabrikasına IŞİD el koydu!

Irak'taki çimento fabrikasına IŞİD el koydu!

Balance Güneşli Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, Irak'taki çimento fabrikasına IŞİD'in el koyduğunu açıkladı.

1989 yılından beri çikolata üreten Şölen, inşaat işine soyundu. 1.5 yıl önce Balance Güneşli adı ile gayrimenkule giren şirketin sanayi yatırımları da sürüyor.

Yatay ve dikey iki farklı mimari

İstanbul'un yeni ticaret merkezi Basın Ekspres Caddesi üzerinde 17 dönüm arazi ve 83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede yatay ve dikey olmak üzere iki farklı mimari kullanılıyor.

Dev projelere kolay ulaşım

3. Havalimanı ve 3. Köprü bağlantı yollarına yakınlığıyla da dikkat çeken Balance Güneşli projesinde 40 metrekareden başlayıp 1700 metrekareye kadar yükselen birimler yer alıyor.

Mart 2016'da teslim

2016 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanan projede metrekare fiyatları 5 bin 737 lira ile 7 bin 283 lira arasında değişirken, ofis fiyatları 380 bin liradan başlıyor.

Çimento fabrikasına IŞİD el koydu

Balance Güneşli'nin dün gerçekleştirilen relansman toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, Balance Güneşli'den önce Irak'ta Sincan Çimento Fabrikası'na yüzde 30'luk yatırım yaptıklarını fakat IŞİD'in fabrikaya el koyduğunu ifade etti. Çoban, yatırım bedelinin yarısını Irak Merkezi Hükümet'ten tahsil edeceklerini de sözlerine ekledi.

Ayşe Özlem Kuruca/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz