maritbet girişmaritbet
İpek Diamond Kayseri projesi görücüye çıktı!

İpek Diamond Kayseri projesi görücüye çıktı!

İpekar İnşaat'ın Kayseri'de hayata geçirdiği İpek Diamond projesi görkemli bir törenle Radisson Blu Kayseri'de tanıtıldı

Türkiye çapına yayılan mağazaları ve adı güvenle anılan marka kimliğiyle tanıdığımız İpek Mobilya, farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam ediyor.

2004 yılında Çinkom maden fabrikasını bünyesine katarak, yeni bir alanda farklı bir başarı hikayesinin kahramanı olan şirket;  Çinkom'u bugün dünyanın en büyük 4. tesisi konumuna yükselterek, Türkiye'nin gururla andığı bir başarıya imza attı.

İpek Mobilya'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan'ın; “Yaptığımız her işte başarı kazanmayı ve bu ülkeye layık olan eserleri üretmeyi hedefliyoruz” ilkesi, yaptıkları her işte başarı kazanmalarının kökeninde hangi inancın yattığını çok iyi özetliyor.  

Ülkesine her zaman değerli eserler ve artı değer kazandıran İpek;  2006 yılında İpeksaray Alışveriş Merkezi'ni Kayseri'ye hediye etti. Modern alışveriş  kültürüyle tanışan Kayseri halkı, bugün Türk ve dünya markalarının en seçkin mağazalarından alışveriş yapmanın mutluğunu yaşıyor.

İpek Mobilya, son olarak modern ve prestijli yaşam alanları kurma amacıyla inşaat sektörüne iddialı bir proje ile giriş yaptı.

İpek Mobilya'nın 2014 yılında Altınok Kardeşler'in sinerjisiyle oluşturdukları İpekar İnşaat, bugünlerde ilk iddialı projesiyle Kayseri'yle buluşmaya hazırlanıyor.

Kayseri'nin en prestijli bölgesinde yapılacak, modern ve farklı çizgisiyle bölgenin en gözde eserlerinden biri olacak olan proje, modern bir yaşam alanından beklenen tüm donanıma sahip.

Çağdaş mimari estetiğin yansımalarını taşıyan 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler 240 ve 280 m2 büyüklüğüne sahip. Dairelerin tamamı akıllı ev modeli konseptine uygun olduğu için hem gündelik yaşamınıza kolaylık getiriyor, hem de güvenlik konusunda içinizi rahatlatıyor. Toplam 130 daireden oluşan İpek Diamond, kapalı otoparkı ve vale hizmetiyle de ev sahibi olmak isteyenler için konforlu bir yaşam alternatifi.

7/24 güvenlik hizmetinin olduğu projede sosyal donatılar da İpek Diamond'ı cazip kılan diğer önemli unsurlar. “ Hayat boyu, hayat dolu” sloganı, burada nasıl bir yaşam kurulacağının özeti gibi.

Cadde üstü mağazaları, kafeler, restoranlar, çeşitli dinlence ve eğlence alanları ev sahibi olanlar için bağımlılık oluşturacak gibi görünüyor. Buranın sakinleri için bay ve bayanların ayrı ayrı girebileceği jakuziler, günün yorgunluğunu atmak için iyi bir fırsat.

Çevre dostu bir anlayışın ürünü olan peyzajıyla gözlere hitap eden İpek Diamond ; yeşil alanları, yürüyüş yolları, basketbol sahaları, fitness salonu ve tertemiz havasıyla, sağlıklı bir hayatın anahtarlarını sunuyor.  
Çocuklara ayrı bir önem verilen İpek Diamond'da, kapalı ve açık oyun alanlarında çocuklar oyunun ve eğlencenin tadını doyasıya çıkaracak.

Kayseri için prestijli bir eser olarak lanse edilen projenin , zaman içinde bugünkü değerini çok daha ötelere taşıyacağını şimdiden söylemek mümkün. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saffet Arslan, Kayseri İpek Diamond'ı anlatıyor!
  • 08.12.2014 16:49

Saffet Arslan, Kayseri İpek Diamond'ı anlatıyor!

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, Kayseri Diamond projesinin detay ...

İpek Diamond Kayseri, Radisson Kayseri'de tanıtıldı!
  • 08.12.2014 16:44

İpek Diamond Kayseri, Radisson Kayseri'de tanıtıldı!

İpekar İnşaat, Radisson Blu Kayseri'de İpek Diamond Kayseri projesini tanıttı. Z ...

İpek Diamond Kayseri projesi görücüye çıktı!
  • 07.12.2014 10:19

İpek Diamond Kayseri projesi görücüye çıktı!

İpekar İnşaat'ın Kayseri'de hayata geçirdiği İpek Diamond projesi görkemli bir t ...