maritbet girişmaritbet
'İnşaat sektörü arınma dönemine girdi'

'İnşaat sektörü arınma dönemine girdi'

AB Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, inşaat sektörü ve konut satışlarındaki yavaşlamaya ilişkin açıklamalarda bulundu

Yavaşlama ya da kriz denilebilecek bir durumun söz konusu olmadığını aksine inşaat sektörünün arınma dönemine girdiğini ve satışlarda artış yaşandığını söyledi.

Muhsin Bayrak, “Konut sahibi olmak isterken hem maddi hem de manevi anlamda zarar gören insanlar, yaşadıkları olumsuz şartlardan dolayı daha temkinli hareket ediyor. Tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de ehil olmayan firmalar da faaliyet gösterebiliyor. Bazen para kazanma hırsı yüzünden insanların mağduriyetine yol açan bir çok inşaat firması olduğunu duyuyoruz. Tabi bu olumsuz koşullardan dürüstçe işini yapan firmalar da etkileniyor. Bir de son dönemde inşaat sektörüne ilişkin yavaşlama olduğu şeklinde iddialar ortaya atıldı. Aslında yavaşlama olarak algılanan durum sektörün işini iyi yapan ile yapmayan ortaya çıktığı bir dönemi yaşıyor olmamız. Dolayısıyla bu durum bizler açısından  yavaşlama ya da kriz durumu değil, aksine arınma dönemi” dedi.

Yenibosna Yaşam Evleri huzura davet ediyor

AB Grup tarafından hayata geçirilerek satışa sunulan “AB Yaşam Evleri”, çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen, Atatürk Havalimanı ve çevre yollarına birkaç dakika uzaklıkta sunduğu kaliteli yaşam alanları ile dikkati çeken bir konut projesi olmasının yanı sıra, uygun ödeme seçenekleriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. 3 Blok ve 147 daireden oluşan AB Yaşam Evleri, otopark alanı, geniş sosyal imkanları, peyzajı ile konforlu yaşamı uygun fiyatlarla sunuyor.

AB Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Konut sahibi olmak isteyenlere, uygun ödeme fırsatları ve 1+1'den 7+1 dubleks dairelere kadar pek çok alternatif yaşam alanları sunuyoruz. Yaşadığını hissetmek isteyen herkesi Yaşam Evleri'ne bekliyoruz” dedi.

Muhsin Bayrak, “Yüzde yüz yerli ve öz sermayemizle inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. AB Grup İnşaat olarak genellikle kendimize ait araziler üzerinde proje geliştiriyoruz. Bu da hayata geçirdiğimiz projelerde avantajlı metrekare birim fiyatları sağlıyor. Bugüne kadar İstanbul'da birçok projeye imzamızı attık ve AB Yaşam Evleri de bu projelerden sadece biri. Yenibosna'da yer alan AB Yaşam Evleri, Atatürk Havalimanına ve Dünya Ticaret Merkezine sadece 4 kilometre,  Bakırköy Deniz Otobüslerime 6 kilometre, Mahmutbey TEM gişelerine 4 kilometre ve metrobüs güzergahına ise sadece 3 kilometre mesafede yer alıyor” diye konuştu.

Çeşitli ödeme seçenekleri mümkün

Çocuk oyun alanları, fitness salonu, ve modern peyzaj alanlarının yanı sıra, sauna, kapalı otopark, ve yüksek güvenlik sistemiyle de kişiye özel ayrıcalıklar sunan projenin yatırım bedeli 35 milyon TL. 1+1 daireler 65-75 metrekare, 2+1 daireler 85-120 metrekare  aralığında, 3+1 daireler 120-165  metrekare arasında değişirken, dubleks daireler, 130-300 metrekare arası değişmektedir.

Hesaplı fiyatlarla satışa sunulan projenin yüzde 65'i yeşil alandan oluşuyor. AB Yaşam Evleri projesindeki konutlara, banka kredisi kullanarak ya da konut bedelinin yüzde 50'sini peşin ödeyerek kalan yüzde 50'lik kısmını vade farksız 24 ay AB Grup İnşaat finansman imkanlarından yararlanarak sahip olmak mümkün. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat sektörü güven endeksi yükselmeye devam ediyor!
  • 26.08.2022 09:49

İnşaat sektörü güven endeksi yükselmeye devam ediyor!

Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayına ilişkin hizmet, perakende ticaret ve&nb ...

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor
  • 05.07.2022 11:45

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor

Karmaşık ve kolay olmayan birçok süreci içeren inşaat projelerinde üretken olmak ...

İnşaat sektöründe yeni sezon hareketli başladı!
  • 15.04.2022 17:23

İnşaat sektöründe yeni sezon hareketli başladı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ni ...

Savaş, inşaat sektörünü nasıl etkiliyor?
  • 18.03.2022 16:15

Savaş, inşaat sektörünü nasıl etkiliyor?

Türkiye İMSAD’ın geleneksel hale gelen ‘Gündem Buluşmaları’nın 49’uncusu, '2021 ...

Döviz kurundaki düşüş inşaat sektöründe yüzleri güldürdü!
  • 29.12.2021 09:36

Döviz kurundaki düşüş inşaat sektöründe yüzleri güldürdü!

Döviz kurundaki artış sonrası oluşan fahiş fiyatlarla mücadele eden inşaat sektö ...