maritbet girişmaritbet
İnciYaka projesi 100 milyon TL yatırımla yükseliyor!

İnciYaka projesi 100 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Ankara'nın yenilenen yüzü Mamak'ta Ender İnşaat–Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı'yla inşa edilen İnciYaka'nın yatırım değeri 100 milyon TL olarak açıklandı.

Mamak'taki değişimin sembolü olacak projede dairelerin metrekare fiyatı ise ön talep dönemine özel olarak 2.750 TL'den başlayan seviyelerde tutuluyor.

Ankara'nın önde gelen firmalarından Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı 100 milyon TL'lik yatırımla Mamak bölgesinin yenilenmesinde öncü oluyor. Çankaya'nın devamı olarak planlanan ve büyük bir değişimle Ankara'nın yeni merkezlerinden biri haline gelecek Mamak bölgesi, yapılacak yatırımlarla Yeni Mamak olarak nitelendiriliyor.

MAMAK'IN DÖNÜŞÜMÜNDE ÖNCÜ OLUYOR

Konumu itibariyle Ankara'da değerli bir noktaya sahip olan Mamak bölgesinin 680 hektarlık imar planı tamamlandı. Bu plan çerçevesinde de bölgedeki değişimin öncüsü olarak ilk ruhsatı alan Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı oldu.

inci yaka ankara

100 milyon TL'lik yatırımla büyük değişimin temellerini atan Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı bölgenin ilk spor ve sosyal yaşam alanlarına sahip, güvenlikli, otoparklı markalı konut projesini hayata geçiriyor.

Yüksek yatırım potansiyeline sahip bölge, yeni imar planı kapsamında gayrimenkul yatırımcılarının da  ilgi gösterdiği bir lokasyon olarak öne çıkıyor.

Yeni Mamak'ın merkezinde konumlandırılan İnciYaka'yı bölgenin alışveriş ve sosyal buluşma merkezleri olarak gösterilen 4 büyük AVM çevreliyor.

GENİŞ VE KONFORLU LÜKS DAİRELELERİN TÜMÜNDE 1 ODA İLAVE SUNULUYOR

İnciYaka, Yeni Mamak'ın ilk ve tek markalı konut projesi olarak dikkat çekiyor. Tamamı geniş ve ferah 276 konut ve 23 ticari üniteden oluşan projede 163 metrekare büyüklüğünde 3+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4+1'den oluşan iki tip daire seçeneği mevcut.

Geniş ailelerin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanan projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirtilen tüm dairelerde ayrıca 10 metrekare büyüklüğün de bir yemek odası daha yer alıyor.

Lansman öncesi avantajlarla dairelerin metrekaresi 2.750 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

AYRICALIKLI SOSYAL YAŞAM ALANLARI SUNULUYOR

Zengin sosyal donatı alanlarının yer aldığı  proje, kesintisiz 15 bin metrekare yeşil alana sahip. Sağlıklı bir yaşam için Fitness merkezi, Sauna, Fin hamamı ve açık spor alanlarının bulunduğu projede ayrıca; çocuk oyun alanları, gölet, bahçe içinde kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet yolları yer alıyor. Projede her bir konut için 1 adet kapalı otoparkın yanında açık misafir otoparkı da sunuluyor.

AKILLI BİNA KONSEPTİYLE İNŞA EDİLİYOR

Lüks ve konforlu detaylarla sahip daire seçenekleriyle ön plana çıkan “İnciYaka” akıllı bina özellikleriyle de dikkat çekiyor. 

Projede, 24 saat güvenlik sistemiyle site içinde güvenlik en üst düzeyde sağlanıyor. Ayrıca dairelerde bulunan yerden ısıtma ve ses yalıtımın yanı sıra, her bir bağımsız bölümün tükettiği enerji kadar ödeme yapmasını sağlayan kalorimetre özelliği de konut alıcılarına avantaj sağlıyor. İnşa çalışmalarının devam ettiği projede teslimler 2019'da yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnciyaka Ankara'da 10 yıl vade, 0.98 faiz fırsatı!
  • 28.01.2019 12:17

İnciyaka Ankara'da 10 yıl vade, 0.98 faiz fırsatı!

Ender İnşaat, lüks konut projesi İNCİYAKA ANKARA’da uzun vadede yüzde 1’in altın ...

İnciyaka Ankara'da ekstra yüzde 10 indirim fırsatı!
  • 12.10.2018 10:17

İnciyaka Ankara'da ekstra yüzde 10 indirim fırsatı!

Ender İnşaat, hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kampanyasına ...

İnciyaka Ankara’da büyük takas kampanyası başladı
  • 18.09.2018 12:00

İnciyaka Ankara’da büyük takas kampanyası başladı

Ender İnşaat “Eski Eviniz Sizden, Yeni Eviniz İnciyaka’dan” sloganıyla büyük tak ...

Ankara İnci Yaka'da fiyatlar 449 bin TL'den başlıyor
  • 07.10.2017 13:49

Ankara İnci Yaka'da fiyatlar 449 bin TL'den başlıyor

Başkent'in yenilenen yüzü Mamak'ta yükselen İnci Yaka projesinde lansman dönemin ...

İnciyaka Ankara'da daireler 449 bin liradan başlıyor
  • 03.10.2017 14:39

İnciyaka Ankara'da daireler 449 bin liradan başlıyor

Ender İnşaat, Kıbrıs İnşaat işbirliğiyle Ankara’nın en iddialı projesi İnciyaka ...

İnciyaka Ankara'nın lansmanı yapılıyor!
  • 30.09.2017 18:39

İnciyaka Ankara'nın lansmanı yapılıyor!

Ender İnşaat ile Kıbrıs İnşaat ortaklığının hayata geçirmekte olduğu İnciyaka'nı ...