maritbet girişmaritbet
İnciyaka Ankara'da yüzde 0,79 faizle 180 ay vade!

İnciyaka Ankara'da yüzde 0,79 faizle 180 ay vade!

Ender İnşaat imzasıyla başkentte yükselen İnciyaka Ankara'da yaşam başladı. Sınırlı sayıdaki daireler için yüzde 0,79 faizle 180 ay vade yapılıyor.

Ender İnşaat'ın başkente prestij kazandıran projesi İNCİYAKA ANKARA'da konut teslimleri devam ediyor. 276 dairenin yer aldığı projede, konut sahipleri vaad edilen kalitenin üzerindeki dairelerinde teslim sevincini yaşıyor. Kalan sınırlı sayıdaki daireler için 180 aya kadar 0,79 vade oranı ile hemen tapu, hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

İNCİYAKA ANKARA projesini başkentin en hızlı değer kazanan bölgelerinden Mamak'ta geliştiren Ender İnşaat, İNCİYAKA'nın yeni sakinlerine anahtarlarını teslim ediyor. Konforlu bir yaşam için tasarlanan projede 276 daire ve 25 ticari ünite yer alırken aileler, bugünlerde yeni sitelerine taşınmanın heyecanını yaşıyor.

180 AYA KADAR 0,79 VADE ORANI AVANTAJI

Taşınmaya hazır dairelerin yer aldığı projede yaşam başlarken firma, alıcılara konut alımını kolaylaştıran avantajlar sağlıyor. 180 aya kadar vade imkanı ve 0,79 vade oranı ile konut fırsatı devam eden İNCİYAKA ANKARA'da, kalan sınırlı sayıda 3,5+1 daireler 559 bin TL'den, 4,5+1 daireler 649 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konforlu ve ferah kullanım alanlarına sahip 163 metrekare büyüklüğünde 3,5+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4,5+1 daireler geniş ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Proje kapsamında konut alıcılarına ücretsiz ekspertiz hizmetinin yanı sıra Ziraat Bankası güvencesiyle bir günde kredi imkanı da sağlanıyor.

ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP

Kesintisiz 15 bin metrekare yeşil alana sahip projede sağlıklı bir yaşam için fitness merkezi, sauna, Fin hamamı ve açık spor alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, gölet, kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet yolları yer alıyor. Projede ayrıca her bir konut için planlanan kapalı otoparkın yanı sıra kapalı otoparkta bisiklet parkı ve açık misafir otoparkına da yer veriliyor.

KOLAY ULAŞIM AVANTAJI SUNUYOR

Çankaya ve Çevreyoluna yakın bir mesafede yer alan İNCİYAKA ANKARA, konumu ile yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. Alışveriş Merkezlerine yakın konumu ile avantaj sunan İNCİYAKA ANKARA projesinden Esenboğa Havalimanı'na, Samsun - Konya yoluna çok kolay ulaşılabiliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz