maritbet girişmaritbet
İnciyaka Ankara ön satışa sunuldu

İnciyaka Ankara ön satışa sunuldu

Ender İnşaat - Kıbrıs İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ankara'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Mamak'ta inşa edilen İnciyaka Ankara ön satışa çıktı.

Başkentin yenilenen yüzü Mamak'ta 200 milyon TL yatırımla hayata geçiyor. Mamak'taki değişimin sembolü olacak projede daire ve cadde mağazaları ön satış dönemine özel fiyatlarla tüketiciye sunuluyor.

Ender İnşaat - Kıbrıs İnşaat Ortak Girişimi, Ankara'nın en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgelerinden Mamak'ta hayata geçirdiği İNCİYAKA ANKARA projesini yoğun talep sürecinin ardından ön satışa sundu.

Çankaya'nın devamı olarak planlanan ve büyük bir değişimle Ankara'nın yeni merkezlerinden biri haline gelecek Mamak bölgesi, yapılacak yatırımlarla Yeni Mamak olarak nitelendiriliyor.

Mamak'ın dönüşümüne öncü olan ve büyük değişimin temellerini atan Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı İNCİYAKA ANKARA'yı, bölgenin ilk spor ve sosyal yaşam alanlarına sahip, güvenlikli, otoparklı markalı konut projesi olarak konumlandırıyor.

Yüksek yatırım potansiyeline sahip bölge, yeni imar planı kapsamında gayrimenkul yatırımcılarının da  ilgi gösterdiği bir lokasyon olarak öne çıkıyor.

“YATIRIMCIYA GELECEK VADEDEN BİR PROJE SUNUYORUZ”

Ankara'nın çok hızlı gelişen bölgesi Mamak'ta konut alıcılarına yatırım potansiyeli yüksek bir proje sunduklarını belirten Ender İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman; “Bölgenin ilk markalı konut projesiyiz. Çankaya ve Çevreyoluna yakın bir mesafede yer alan projemiz birçok AVM'nin de yanı başında konumlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi AŞTİ projesini bu bölgede planladı. 
Konut ve Mağaza alıcılarına gelecek vadeden bir proje sunuyoruz. Ön satışların başladığı İNCİYAKA ANKARA'da ister Havaalanına, ister Samsun yoluna, ister Konya yoluna son derece kolay ulaşım imkanı var. Projemiz çok hızlı gelişen ve yatırım potansiyeli yüksek bir bölgede yer alıyor. Firma olarak konut projelerinin yanı sıra birçok noktada Kamu Hastaneleri, cami, otel ve ofis projesi hayata geçirdik.  Ankara'ya katma değer oluşturmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Yeni Mamak'ın merkezinde konumlandırılan İNCİYAKA ANKARA'yı bölgenin alışveriş ve aktivite merkezleri olarak gösterilen 4 büyük AVM çevreliyor.

GENİŞ VE KONFORLU LÜKS DAİRELERİN TÜMÜNDE 1 ODA İLAVE SUNULUYOR

Yeni Mamak'ın ilk ve tek markalı konut projesi olarak dikkat çeken İNCİYAKA ANKARA, geniş ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. 276 konut ve 23 ticari ünitenin yer aldığı projede; 163 metrekare büyüklüğünde 3+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4+1 daire tipleri yer alıyor. 

İNCİYAKA ANKARA'da ön satış dönemine özel dairelerin metrekaresi 2.750 TL'den başlarken; 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirtilen tüm dairelerde ayrıca 10 metrekare büyüklüğünde bir yemek odası daha planlanıyor.

AYRICALIKLI SOSYAL YAŞAM ALANLARI SUNULUYOR

Kesintisiz 15 bin metrekare yeşil alana sahip proje, zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. 

Sağlıklı bir yaşam için fitness merkezi, sauna, Fin hamamı ve açık spor alanlarının bulunduğu projede ayrıca; çocuk oyun alanları, gölet, bahçe içinde kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet yolları yer alıyor. İNCİYAKA ANKARA'da her bir konut için 1 adet kapalı otoparkın yanında açık misafir otoparkı da sunuluyor.

AKILLI BİNA KONSEPTİYLE İNŞA EDİLİYOR

Lüks ve konforlu detaylara sahip proje, akıllı bina konsepti özellikleriyle diğer projelerden ayrışıyor. 
İNCİYAKA ANKARA'da 24 saat güvenlik sistemi ve plaka tanıma sistemiyle site içinde güvenlik en üst düzeyde sağlanıyor. Ayrıca dairelerde bulunan yerden ısıtma ve ses yalıtımın yanı sıra, her bir bağımsız bölümün tükettiği enerji kadar ödeme yapmasını sağlayan kalorimetre özelliği de konut alıcılarına avantaj sağlıyor. 

İnşaa çalışmalarının devam ettiği projede teslimler 2019'da yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tahir Tellioğlu, İnciyaka Ankara'nın lansmanında!
  • 09.10.2017 17:23

Tahir Tellioğlu, İnciyaka Ankara'nın lansmanında!

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, İnciyaka Ankara projesinin lansmanında önemli açı ...

Hüseyin Duman, İnciyaka Ankara'yı anlattı!
  • 09.10.2017 15:05

Hüseyin Duman, İnciyaka Ankara'yı anlattı!

Ender İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman, İnciyaka Ankara projesinin detaylarını ...

İnciyaka Ankara projesinin maket videosu!
  • 09.10.2017 12:05

İnciyaka Ankara projesinin maket videosu!

Ankara Mamak'ta hayata geçirilmekte olan İnciyaka projesinin maket videosu emlak ...

İnciyaka Ankara'da 10 yıl vade, 0.98 faiz fırsatı!
  • 28.01.2019 12:17

İnciyaka Ankara'da 10 yıl vade, 0.98 faiz fırsatı!

Ender İnşaat, lüks konut projesi İNCİYAKA ANKARA’da uzun vadede yüzde 1’in altın ...

Ender İnşaat'ın 23. yılına özel 23 bin liralık avantaj!
  • 10.12.2018 11:33

Ender İnşaat'ın 23. yılına özel 23 bin liralık avantaj!

Başkentte lüks konut projesi İNCİYAKA ANKARA’yı geliştiren Ender İnşaat, konut a ...