maritbet girişmaritbet
İncek’te yaşam Eylül ayında başlıyor!

İncek’te yaşam Eylül ayında başlıyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek’in teslim edilmesi ile Eylül ayında İncek’te yaşam başlıyor.

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor. Sunduğu eşsiz imkanları ile sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunan Uptown İncek'te Eylül 2015 itibari ile yaşam başlıyor. Konut sahiplerinin evlerine yerleşmek için hazırlanmaya başladığı, Başkent'in göl ve orman manzaralı projesinin teslim edilmesi ile İncek'te de hayat başlamış olacak.

Ankara'nın en önemli eğitim kurumlarına olan yakınlığının yanı sıra sunduğu sosyal imkanlar ile dikkat çeken proje yatay ve dikey olmak üzere iki yapıdan oluşuyor. Ankara'da farklı bir projeye imza attıklarını belirten Lema Grup ortaklarından Emre Katırcı: "Eylül ayını Uptown İncek sakinleri ile birlikte en güzel şekilde karşılamaya hazırız. Hem göl hem de orman manzarasını bir arada sunarak doğayı evlerinize getiren projemizde ayrıcalıklı bir yaşam başlıyor." dedi.

Yorum Yaz