maritbet girişmaritbet
İlk etapta yaşam başladı..

İlk etapta yaşam başladı..

Dünyanın “En İyi Mimar Projesi” ödülüne sahip Varyap Meridian’ın ilk etabında yaşam başladı. Konut teslimlerinin devam ettiği projenin diğer etapları da bu yıl içerisinde teslim edilecek

Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, projenin, inşaatı devam eden ikinci ve üçüncü etaplarının da bu yıl içinde teslim edileceğini belirterek, "Projenin tüm birimlerinde yaşam bu yılsonunda başlamış olacak" diye konuştu.

BATI Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında yer alan dünyanın "en iyi mimari" projesi Varyap Meridian'da yaşam Ocak 2012'de başladı. Varyap Meridian'ın ilk etabını oluşturan 24 katlı D Blok ve 41 katlı E Blok'ta yer alan 379 konut ve 9 dükkanın sahiplerine anahtar teslimleri devam ediyor. Varyap Meridian'ın ikinci ve üçüncü etapları da yine 2012'de teslim edilecek. Varyap Meridian; 5 adet yüksek katlı konut ve A Plus ofis kulesi ile 3 adet ticari blok ve 14 villadan oluşuyor.

Varyap Meridian'ın ilk etabında; kat bahçeli ve teraslı daireler yer alıyor. Projenin D ve E bloklarında, iki yüzme havuzu, kafeterya ve fitness salonundan oluşan sosyal tesislerin yanı sıra doğrudan blok asansörleriyle bağlantılı kapalı otopark ve bisiklet park alanları da bulunuyor.

Akşam

Varyap Meridian İletişim Bilgileri

Web: www.varyapmeridian.com

Telefon: 0216 688 48 05-06

Mail: [email protected]

Yorum Yaz