maritbet girişmaritbet
İhlas Yapı’dan Ispartakule'ye yeni halka: Bizim Evler 8!

İhlas Yapı’dan Ispartakule'ye yeni halka: Bizim Evler 8!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir firmalarından İhlas Yapı, Bizim Evler markalı projelerine 8. halkayı eklemeye hazırlanıyor.

İstanbul'un her geçen gün değerine değer katan, gerek hızla artan markalı projeler ile gerek dev ulaşım yatırımları ile yüksek prim getiren bölgesi Ispartakule, çıtasını her geçen gün yükseltiyor. Bölgenin marka değerine Bizim Evler ile büyük katkı sağlayan İhlas Yapı, yeni zincir Bizim Evler 8 için kolları sıvıyor.

Daha önce Bizim Evler 3, Bizim Evler 4, Bizim Evler 5, Bizim Evler 6, Bizim Evler 6 Metro, Bizim Evler 7 etapları ile kalitesini ve yüksek prim potansiyelini gösteren ve kısa sürede satılan Bizim Evler projesinin Bizim Evler 8 etabı da ev alacaklara karlı bir yatırım vaat ediyor. 

2+1'DEN 4+1'E KADAR DAİRE SEÇENEĞİ 

İhlas Yapı Turizm ve Sağlık A.Ş. tarafından İstanbul'un Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Bizim Evler 8'in Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. 254 konut ve 8 adet ticari alan, sosyal tesis, otoparktan meydana gelecek olan proje 73 milyon 916 bin 840 liralık proje bedeli ile inşa edilecek. 19 bin 739 metrekarelik açık alan üzerinde yapılacak olan projenin toplam brüt alanı ise 65 bin 124 metrekare olacak. 

Bölgenin ihtiyaçlarına göre tasarlanan ve aile konseptinde yapılacak olan projede 1+1 dairelere yer verilmezken Bizim Evler 8'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunacak. 3+1 dairelerin çoğunlukta olduğu projede 85 adet 2+1, 88 adet 3+1, 81 adet 4+1 daire seçenekleri sunulacak. 

Konut, ticari alan ve sosyal tesislerden meydana gelecek olan Bizim Evler 8'in bölgeye yüksek yaşam standardının getirilmesi hedefleniyor. İhlas Yapı tarafından gerçekleştirilmesi planlanan proje ile istihdam sağlanacak olup, hem bölgeye canlılık kazandırılacak. Bölge ve ülke ekonomisine önemli katkıda bulunulacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İhlas Yapı’dan Ispartakule'ye yeni halka: Bizim Evler 8!
  • 06.07.2017 11:41

İhlas Yapı’dan Ispartakule'ye yeni halka: Bizim Evler 8!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir firmalarından İhlas Yapı, Bizim Evler markalı p ...