maritbet girişmaritbet
İhlas Yapı'dan 3 dev proje!

İhlas Yapı'dan 3 dev proje!

28 yıllık geçmişi ile çok sayıda markalı konut projesine imza atan İhlas Yapı, İstanbul'un önemli lokasyonlarındaki 3 yeni projesini basına tanıttı.

Gayrimenkul sektörünün önemli konut üreticisi İhlas Yapı, Bizim Evler Güzelce, Bizim Evler 8 ve Marmara Evleri 4 projelerinin satışlarına başladı.

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Ispartakule'deki Bizim Evler 8,  Büyükçekmece'deki Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü'ndeki Marmara Evleri 4 projelerinin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Yapı'nın geçmişten bügüne inşaat sektöründe hayata geçirdikleri projelerle ilgili konuştu. Bizim Evler ve Marmara Evleri markalarının İstanbul'da en bilinen inşaat markaları haline geldiğini söyledi.

Basın lansmanında konuşmacı olarak yer alan İhlas Yapı Genel Müdür Yardımcı Recai Akdoğan, tanıtımı yapılan projelerle ilgili açıklama yaptı. 

İhlas Yapı olarak 3 yeni projenin tanıtımını yapmak üzere basın karşısına geçtikIerini belirten Akdoğan, “Ispartakule bölgesinde hayata geçireceğimiz Bizim Evler 8, Beylikdüzü'nde Kiler GYO ile yaptığımız Marmara Evleri 4 projemiz ve Büyükçekmece'de Bizim Evler Güzelce projemiz bulunuyor” ifadelerini kullandı.

İstanbul'un nitelikli bölgelerinde projelerini hayata geçirdiklerini dile getiren Akdoğan, “İhlas Yapı olarak projelerdeki tasarımı ve işletmeyi çok büyük titizlikle yürüyoruz. Tüm süreci büyük titizlikle ele alıyoruz” dedi.

'Bizim Evler Güzelce, ustalık eserimiz!'

Bizim Evler Güzelce satış sorumlusu Ahmet Kasım Değerli ise Bizim Evler Güzelce projesini ustalık eseri olarak tanımlayarak projeyle ilgili detaylara değindi. 

Değerli, "Bizim Evler Güzelce projemizi ustalık eserimiz olarak tanımlıyorum. Büyükçekmece'de E-5'e cepheli, yüzde 75'i deniz manzaralı, az katlı ve 92 bin dönümde sadece 709 dairenin bulunduğu, geniş peyzaja alanına sahip, muhteşem bir projeye İhlas Yapı olarak imza atıyoruz" dedi.

Bizim Evler Güzelce'ye bölgeden yoğun talep geliyor

Bölgeden ciddi talep geldiğini söyleyen  Değerli, Güzelce tertemiz havası, verimli toprağı, duyarlı insanı ile hasret kalan İstanbul'u hatırlatan doğal ve kaliteli yaşamın eskiden beri adresi. Ayrıca Bizim Evler Güzelce projemiz yatırımcıya cazip fiyatları sunması bakımından dikkat edilmesi gereken bir husus olduğunu söyledi.

Marmara Evler 4 ve Bizim Evler 8 projesiyle ilgili bilgi veren Marmara Evleri 4 ve Bizim Evler 8 satış Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, "Bizim Evler markasının Ispartakule'de başladığını belirterek bölgenin önemine değindi.

Değerli, "Ispartakule, bu yıl ihalesi yapılacak olan Kanal İstanbul projesinin komşusu. Ispartakule'de hayata geçirdiğimiz Bizim Evler markası projelerimizde daire planlamasından, peyzajına, sosyal donatı alanlarından, cadde dükkanlarına kadar teslim sonrası hizmetinden site yönetimine kadar projelerimize önem veriyoruz.
Şimdi de nitelikli konut projesi olan Ispartakule'de Bizim Evler 8 projesini takdim ediyoruz. Bizim Evler 8, bölgenin tam ortasında, çok butik, çok nefis, çok keyifli bir proje. Daha büyük mutfaklar, daha büyük balkonlara bu projede yer verdik" dedi.

Bizim Evler 8, 236 daire ve 29 adet dükkandan oluşuyor

Değerli, Bizim Evler 8 projesi 236 adet daireden ve 29 adet dükkandan meydana geldiğini belirterek, bu projemizde daha büyük mutfaklara, daha büyük balkonlara yer verdiklerini söyledi. 

Marmara Evleri 4 projesiyle de ilgili bilgi veren Değerli, "Beylikdüzü bir değer ama İhlas Yapı, markalarıyla değere değer katan projeler üretiyor. Sizlere Marmara Evleri 4'te Beylikdüzü'nde ulaşım akslarına yakın bir o kadar da şehrin yol hayatından daha dingin bir hayatı tercih edecekleri, yatırımcılarımızın rahatlıkla yaşayabilecekleri şekilde ürettiğimiz son projemiz.

Projemizde 640 adet daire ve 44 adet dükkanımız yer alıyor. Sosyal tesislerimiz, kapalı otoparklarımız, tam destekli jenaratörlerimiz, ve elinizin altındaki cadde dükkanlarımız yer alacak.

Ulaşım ağlarıyla çevrili bölgede yükseliyor

Planlanan metro hatları güzergahlarıyla Beylikdüzü Metrosu'nun Yakuplu istasyonuna komşu olan proje, gelecekte de deniz yolu ile yolcu taşımasının merkez üssü olması planlanan Ambarlı limanının yanı başında konumlanıyor " dedi.

Değerli ayrıca projelerimizde "Müşterilerimizi kazandırmak, hayallerine kavuşturmak aileleriyle hep mutlu olacakları ortamları kurmanın vizyonunu yaşıyor ve hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

İhlas'ın 3 projesinde teslimat sevinci!
  • 27.11.2021 16:12

İhlas'ın 3 projesinde teslimat sevinci!

İhlas İnşaat Grubu, Bizim Evler Güzelce, Bizim Evler 8 ve Marmara Evleri 4’te te ...

Bizim Evler 8'de yaşam başladı! İşte drone görüntüleri!
  • 04.09.2021 16:18

Bizim Evler 8'de yaşam başladı! İşte drone görüntüleri!

İhlas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Bizim Evler 8 projesinde yaşam baş ...

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!
  • 27.08.2021 15:39

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin kalite ve güvencesiyle ha ...

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!
  • 18.01.2021 14:22

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4 proj ...

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi
  • 06.07.2020 17:10

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen İhlas Marmara Evleri 4 projesin ...