maritbet girişmaritbet
Huzurlu İnşaat, Samsun'daki daireleri teslim etti

Huzurlu İnşaat, Samsun'daki daireleri teslim etti

Huzurlu İnşaat A.Ş tarafından yapılan Samsun İhlas Evleri 5 ve 6. etap daireleri törenle sahiplerine teslim edildi.

93 daire ve 1 dükkandan oluşan İhlas Evleri 5. etap daireleri için anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Teslim törenine İhlas Holding Karadeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, Huzurlu İnşaat Karadeniz Bölge Koordinatörü Nihat Değer, proje mimar ve mühendisleri, daire sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KAPTI: “ÇOCUKLARINIZ BURADA BİRBİRİNİ EĞİTEREK BÜYÜYECEK”

Törenden önce açılış konuşması yapan İhlas Holding Karadeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, "İhlas Holding bütün organlarıyla insanların hem dünyaları hem de ahiretleri için hizmet eden bir müessesedir. Bu kapsamda burada da güzel evler yaparak ailelere bunları teslim ediyoruz. Sokaklar çocuklar için artık tehlikeli bir yer haline geliyor. Ama burada bu sitelerin içinde parklarda ve diğer alanlarda inşallah çocuklarınız birbirlerini eğiterek büyüyecektir. Allah buradan daire alanların huzurlu bir şekilde evlerinde oturmalarını nasip eder inşallah" dedi.

BİRPINAR: “BURASI ÇOK GÜZEL BİR SİTE OLDU”

Herkesin topraktan daire almak istediğini söyleyen Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, "Huzurlu İnşaat şimdiye kadar bin 638 daireyi teslim etti. Şu anda da binin üzerinde daire devam ediyor. Burası çok güzel bir site oldu. Daire alan herkese hayırlı olsun . Daire alırken dikkat edilmesi gereken bazı şeyler var. Fiyata en son dikkat etmek gerekiyor. İlk başta dairenin kimin yaptığına bakmak lazım, güvenilir firma mı diye... Bugüne kadar Huzurlu İnşaat olarak tüm dairelerimizi zamanından önce teslim ettik. Bize güvenerek daire alan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

BIYIKLI: “7. ETAP ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI”

İnsanlara teşekkür etmeyen Allah-ü Tealaya şükretmiş olmaz. Samsun 5.etap İnşaatımızdan ev alan, arsasını bize veren, emeği geçen herkese teşekkür ederim diyerek sözlerine başladı.

Huzurlu İnşaat çalışmalarını inanarak, bir ekip çalışması olduğunu ifade eden Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin 19 il ve ilçesinde inşaat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul'da da 500 daire 27 dükkandan oluşan büyük bir projemiz var. Bu projeleri arkadaşlarımızla birlikte tek vücut halinde çalışarak Allah'ın yardımıyla yapıyoruz. Edirne'de başladığımız yolculuğumuz boyunca 2011 – 2012 – 2013 yıllarında vergi rekortmeni olduk . Samsun'da da  5. ve 6. etap çalışmalarımız bitti. 5 etap 100 daire 6.etap 38 daireyi toplamda 138 daireyi bugün ailelerimize teslim ediyoruz. Buradan önemli bir şey daha söylemek istiyorum. Samsun 7. etap için arsamızı aldık ruhsatını da aldık yakında orası için de çalışmalarımıza başlayacağız. 2.etap arsamızı satın aldığımızda herkese buradan daire alın kazanın demiştik alanlar üstüne %70 para kazandılar. Tekrar herkesi 7.etaptan yatırım yapmaya uygun şartlarda ev almaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.  

Konuşların ardından misafirlere yemek ikramında bulunuldu. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“Yatırım için tam zamanı”
  • 02.07.2019 10:40

“Yatırım için tam zamanı”

İmar barışının yılsonuna kadar uzatılmasını değerlendiren Huzurlu İnşaat Yönetim ...

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!
  • 16.01.2016 16:57

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!

27 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilmekte olan Huzurlu Marmara projesinde te ...

Form Endüstri'den Bitlis'teki külliyeye dev imza
  • 07.09.2020 11:09

Form Endüstri'den Bitlis'teki külliyeye dev imza

Form Endüstri Ürünleri, Bitlis Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Gençlik Merk ...

Huzurlu İnşaat, yeni yatırımlara odaklandı
  • 27.11.2017 14:15

Huzurlu İnşaat, yeni yatırımlara odaklandı

Huzurlu İnşaat, Anadolu’da ve İstanbul’da devam eden 5 şantiyede yatırımlarına t ...

Huzurlu Marmara'nın yüzde 80'i tamamlandı
  • 28.06.2017 13:18

Huzurlu Marmara'nın yüzde 80'i tamamlandı

Huzurlu İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve yüzde 80'i tamamlan ...

Huzurlu Marmara’da dolar bozdurana yüzde 10 indirim!
  • 06.12.2016 16:35

Huzurlu Marmara’da dolar bozdurana yüzde 10 indirim!

Huzurlu Marmara projesine imza atan Huzurlu İnşaat A.Ş. da dolarını bozduranlar ...