maritbet girişmaritbet
hi-Fit'te daire sahiplerinin kiracısı Dumankaya oluyor!

hi-Fit'te daire sahiplerinin kiracısı Dumankaya oluyor!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği hi-Fit projesinde daire sahiplerine kira garantisi sunuyor.

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, Avrupa Yakası'nın gözbebeği Bahçeşehir'de sıra dışı ve ayrıcalıklı bir ev konsepti ile hayata geçirdiği hi-Fit projesinde, daire sahiplerine kira garantisi sunuyor.

Kendini geliştirmeye ve ruhunu zenginleştirmeye ihtiyaç duyan, spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş, sağlıklı beslenen ve fit kalmaya özen gösteren bireylerin ihtiyaçlarına yönelik bir proje olarak tasarlanan ve Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen hi-Fit projesinde daire sahibi olanlar, Dumankaya İnşaat'ın sunduğu teslim tarihinden itibaren 3 yıl kira garantisi avantajından yararlanabilecekler.  

Dumankaya İnşaat tarafından, stüdyo dairelerde 1.000 TL, 1+1 dairelerde 1.800 TL ve 2+1 dairelerde 2.700 TL'ye varan seviyelerde kira garantisi sağlanacak sıra dışı konseptli proje içerisinde bulunan 17 kat bahçesinde yogadan, golfe, satrançtan açık hava fitness aletlerine ve gözlem kulesine kadar pek çok spor aktivitesi daire sahiplerinin hizmetine sunuluyor.

Türkiye'nin, sporu ve sağlıklı yaşamı, teknoloji ile bir araya getiren ilk projesi olan hi-Fit'te yaşayan bireylerin atacağı her adım, onları sağlıklı yaşama bir adım daha yaklaştırıyor.

Kısa bir süre için geçerli olacak bu çok özel fırsatlardan yararlanmak için daha detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya www.dumankaya.com adresinden ulaşılabilir. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

hi-Fit'te daire sahiplerinin kiracısı Dumankaya oluyor!
  • 05.09.2014 13:22

hi-Fit'te daire sahiplerinin kiracısı Dumankaya oluyor!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği hi-Fit projesinde daire sahiple ...