maritbet girişmaritbet
HerDem’in konakları Türkiye’nin yedi bölgesinden ilham aldı

HerDem’in konakları Türkiye’nin yedi bölgesinden ilham aldı

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, 55 yaş ve üstü büyüklerimizin aktif, doğal ve sosyal bir hayat yaşamalarını sağlayacak.

İstanbul Selimpaşa'da yapımı büyük bir hızla devam eden ve örnek konağı tamamlanarak ziyarete açılan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, sunduğu benzersiz olanaklar kadar mimarisi ile de dikkat çekiyor. 55 yaş ve üstü büyüklerimizin aktif, doğal ve sosyal bir hayat yaşamalarını sağlayacak modern bir sağlıklı yaşam köyü olan HerDem'de iki katlı 45 konak bulunuyor. 

Toplam 614 hanenin yer aldığı konakların dış cephesi, Türkiye'nin yedi bölgesindeki yöresel konaklardan ilham alınarak tasarlandı. Bu sayede, HerDem sakinleri köyün içinde keyifle dolaşırken, ülkemizin her bölgesinden esintiler hissederek dingin ve huzurlu bir yaşam sürecekler. Akdeniz, Ege, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun mimari tarzını yansıtan konaklarıyla HerDem yalnızca ülkemizde değil, dünyada da kendi alanında benzersiz bir konsept olarak öne çıkıyor.

Tüm konaklarda üstü açılır iç avlu bulunuyor

10 veya 14 bağımsız haneden oluşan konakların içindeki hanelerin salonu, banyosu, yatak odası, balkonu, mutfağı ve bir de hobi bahçesi bulunuyor. Tüm konakların iç kısmında ise yaz - kış üstü açılabilen, cam tavanlı, havadar bir iç avlu yer alıyor. İç avlular mobilyalı ve televizyonlu şekilde kullanıma hazır olarak teslim edilecek. Tüm hanelerin kapıları bu avluya açılacak, konak sakinleri bahçeden dışarı adım atmadan avlularda toplanabilecek ve böylece keyifli sohbetler, HerDem konaklarından hiç eksik olmayacak. 

HerDem, doğayla iç içe olmak, doğayı ve yaşamı hissedebilmek için her türlü olanağı sunuyor. Geniş piknik alanları, uzun yürüyüş parkurları, meyve ağacı bahçeleri, tarlaları, doğal göletleri, farklı canlı türlerinin yaşamasına imkan veren ekosistemi, geleneksel tandır ve ekmek fırınlarıyla modern ve gelenekseli buluşturan bir köy yaşantısı HerDem sakinlerini bekliyor. 

Büyüklerimiz için sağlık hizmetlerinden spora, kültür etkinliklerinden farklı atölye çalışmalarına kadar her türlü detayın düşünüldüğü HerDem'de hayat yaşamın tüm renklerini kapsıyor. Akıllı sağlık sistemi donanımına sahip HerDem'de tüm sağlık hizmetleri Acıbadem Sağlık Grubu tarafından sunulacak.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri ile ilgili ayrıntılı bilgi www.herdemsyk.com adresinden alınabiliyor.

HerDem'de fiyatlar 337 bin TL'den başlıyor

Etra Holding'in tarafından hayata geçirilen ve İstanbul Selimpaşa'da kapılarını açmaya hazırlanan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü'nde her konakta 10 veya 14 bağımsız hane ve 100 metrekare iç avlu bulunuyor. Brüt 60 metrekare olan 1+1 bağımsız haneler 1 oda, 1 yaşam alanı (salon + mutfak), 1 banyodan ve 1 balkon / terastan oluşuyor. 2+1 daireler ise 86 metrekare olarak sunuluyor.  

Satın alma fiyatları 1+1 dairelerde 337 bin TL'den (KDV dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlıyor ve şerefiyesine göre değişiklik gösteriyor. Her hane 7/24 sağlık hizmetinden ve genel ev temizliği paketinden aylık 550 TL (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) karşılığında faydalanabilecek.

Satın almadan konaklama yapmak isteyenler ise yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, kişi başı aylık 4.500 TL + KDV (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) ücretle HerDem'de konaklayabilecekler. 

Evler eksiksiz mobilyalı ve aksesuarlı teslim edilecek.

· Her hanenin tahsisli kendine ait hobi bahçesi bulunuyor.

· Evler akıllı sistem sağlık donanımına sahip. (Salon, banyo ve yatak odasında doktor çağrı sistemi, güvenlik, vb)

· Her konak yaz kış üstü açılır cam tavanlı iç avluya sahip. İç avlular mobilyalı ve televizyonlu olarak kullanıma hazır olarak sunulacak.

 

 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

HerDem’in konakları Türkiye’nin yedi bölgesinden ilham aldı
  • 15.09.2018 13:25

HerDem’in konakları Türkiye’nin yedi bölgesinden ilham aldı

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, 55 yaş ve üstü büyüklerimizin aktif, doğal ve sos ...

HerDem konaklarından ilkinin açılışı 11 Ağustos'ta yapılacak
  • 08.08.2018 17:30

HerDem konaklarından ilkinin açılışı 11 Ağustos'ta yapılacak

Büyüklerimizi hep arzu ettikleri yepyeni bir emeklilik yaşamıyla buluşturacak ol ...

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam köyleri kuruluyor
  • 07.03.2018 09:20

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam köyleri kuruluyor

Etra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’ni ...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri basına tanıtılıyor
  • 06.03.2018 09:08

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri basına tanıtılıyor

“En güzel yaşamı büyüklerimiz hak ediyor” düşüncesiyle yola çıkan HerDem Sağlıkl ...