maritbet girişmaritbet
Helenium Sky Suite'te farklı ödeme seçenekleri!

Helenium Sky Suite'te farklı ödeme seçenekleri!

Satışlarına başlanan Helenium Sky Suite projesinde 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Helenium markalı konut projelerine imza atan Başarır İnşaat'ın son projesi Helenium Sky Suite satışa sunuldu. 85 milyon TL yatırım değerine sahip olan Helenium Sky Suite, 214 konuttan meydana geliyor. 

Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, "Projemiz Kartal'da 5 bin 500 metrekare arsa üzerinde, 30 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Bir tarafı Aydos Ormanları'na bakarken bir tarafı da Marmara Denizi ve adalara komşu" dedi. 

Helenium Sky Suite

Kartal'da konumlandırılan Helenium Sky Suite projesinde konut fiyatları lansmana özel 239 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatiflerinin bulunduğu sitede teslimler 2018 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Helenium Sky Suite tek blok halinde yükseliyor. 

Helenium Sky Suite

Helenium Sky Suites ödeme seçenekleri  

Projede 4 farklı ödeme seçeneği yer alıyor. Bunlardan ilkinde yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi sağlanıyor. İkinci ödeme seçeneğinde ise yüzde 50'si peşin, geriye kalan ise sıfır faizle 30 ay vadeleniyor. Üçüncü ödeme planında yüzde 40'ı peşin teslime kadar düzenli aylık ödemelerde kalan bakiye ise teslimde tamamlanıyor. Son seçenekte ise yüzde 75 banka kredisinin yanı sıra yüzde 25 ise teslimde ödeme kolaylığı sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Helenium Sky Suite'te farklı ödeme seçenekleri!
  • 14.10.2016 14:47

Helenium Sky Suite'te farklı ödeme seçenekleri!

Satışlarına başlanan Helenium Sky Suite projesinde 4 farklı ödeme seçeneği sunul ...