maritbet girişmaritbet
Hayat Park’taki 'lezzet festivali' ile eğlenceli bir hafta sonu!

Hayat Park’taki 'lezzet festivali' ile eğlenceli bir hafta sonu!

Başakşehir-Bahçekent’e nefes aldıran projesi Hayat Park’ta düzenlenen “Sokak Lezzetleri Festivali” Bahçekentlilere keyifli bir hafta sonu yaşattı.

Bugüne kadar yaklaşık 9 bin bağımsız bölüm ile Bahçekent bölgesine değer katan Emlak Konut düzenlediği sosyal etkinliklerle de bölge sakinlerinin keyifli zaman geçirebileceği alternatifler sunuyor. Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı'nın 26 Kasım 2017 Pazar günü Hayat Park'ta düzenlediği “Sokak Lezzetleri Festivali” Başakşehirlilerin damaklarında unutulmaz tatlar bıraktı.

Hayat Park Bahçekent bölgesi için bir parktan daha fazlası olacak

“Sokak Lezzetleri Festivali” ve Başakşehir-Bahçekent bölgesindeki faaliyetleri hakkında bilgiler veren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum: “Bugüne kadar Bahçekent bölgesindeki projelerimizle beraber yaklaşık 9 bin bağımsız bölüm, 2 lise, 5 ilk-orta okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 3 cami inşasını geliştirdik. Tüm bu donatıların yanında 142 bin metrekarelik bölge parkımız Hayat Park'ı da bölgeye kazandırdık. Bugün Hayat Park'ta gerçekleştirdiğimiz “Sokak Lezzetleri Festivali” ile sokağın lezzetlerini, müziğini, eğlencesini çocuklarımıza ve ailelerine yaşatmak ve Bahçekent halkının hep beraber keyifli dakikalar geçirmesini amaçladık. İnşallah bugün ilkini geçirdiğimiz festivalimiz gibi daha birçok etkinliği ilerleyen zamanlarda Hayat Park'ta hayata geçirmeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki Hayat Park bu bölge için bir parktan daha fazlası olacak. Bu vesileyle Hayat Park'ta gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde beraber hareket ettiğimiz yüklenicilerimiz Cihan İnşaat- Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı'ya teşekkür ediyorum. Emlak Konut olarak gerçekleştirdiğimiz projelerle şehircilik anlayışına uygun bir çehreye kavuşturduğumuz Bahçekent'te yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Köfteden sucuk ekmeğe tüm sokak lezzetleri burada

Kentin yaşayan yüzünü yansıtan sokak lezzetleri Bahçekent sakinleri ile buluştu. Köfteden sucuk ekmeğe, kestaneden mısıra, pilavdan lokmaya, salepten şalgama, pamuk şekerden Osmanlı macununa birçok sokak lezzeti vatandaşlardan tam not aldı. Festivale katılanların kimisi lezzetleri tadarken kimisi de sokak sanatçıları ile müzik eşliğinde danslar etti. Tatil gününü aileleriyle Hayat Park'ta geçiren çocuklar ise çeşitli oyunlar ve aktivitelerle gönüllerince eğlendi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bahçekent Hayat Park'ın havadan görüntüleri!
  • 25.11.2017 13:55

Bahçekent Hayat Park'ın havadan görüntüleri!

Emlak Konut GYO projelerinden 122 bin dönümlük Hayat Park'ın inşaat çalışmaları ...

Tual Bahçekent'in 3+1 örnek daire videosu
  • 22.07.2016 16:59

Tual Bahçekent'in 3+1 örnek daire videosu

Dağ Mühendislik'in Tual Bahçekent projesinde bulunan 3+1 örnek dairesinin videos ...

'Tual' markalı projelere yenileri geliyor
  • 26.11.2015 13:25

'Tual' markalı projelere yenileri geliyor

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, düzenlediği basın to ...

Dağ Mühendislik, Hoşdere 4. Etap'ı değerlendirdi!
  • 27.03.2015 14:29

Dağ Mühendislik, Hoşdere 4. Etap'ı değerlendirdi!

Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı Hoşdere 4. Etap arsasını Dağ Mühendislik ka ...

Mehmet Dağ ve Doğan Dağ, ihale sürecini anlattı!
  • 01.11.2014 15:44

Mehmet Dağ ve Doğan Dağ, ihale sürecini anlattı!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ ve Dağ Mühendislik Yönetim Kur ...

Tual Bahçekent projesi daire görselleri!
  • 21.07.2016 14:54

Tual Bahçekent projesi daire görselleri!

Dağ Mühendislik, inşa ettiği Tual Bahçekent projesi daire görselleri. ...