maritbet girişmaritbet
Hasanoğlu Şirketler grubu yatırımlarına devam ediyor

Hasanoğlu Şirketler grubu yatırımlarına devam ediyor

Banu Evleri Ispartakule projelerini zamanında tamamlayan Hasanoğlu Şirketler Grubu, yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor.

İnşaat sektöründe yaşanan sıkıntılara rağmen Banu Evleri Ispartakule projelerini zamanında tamamlayan Hasanoğlu Şirketler Grubu, yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor. Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “İnşaat sektörünün zorlu bir süreçten geçtiği bu dönemde tüm projelerimizi teslim etmenin ve yeni projelere başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılara rağmen projelerini zamanında tamamlamaya ve yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor. Banu Evleri Ispartakule projelerini zamanında teslim eden şirket, yeni projeleriyle adından sıkça söz ettirecek. Konuya ilişkin konuşan Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “İnşaat sektörünün zorlu bir süreçten geçtiği bu dönemde tüm projelerimizi teslim etmenin ve yeni projelere başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Son dönemde ülkemiz ve sektörümüz zor zamanlar geçirmekte. Biz sektör paydaşları olarak içinden geçtiğimiz şu günleri iyi analiz edip, doğru hamleler yapmalıyız. Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak zorlu piyasa koşullarına rağmen inşaata başladığımız gün belirtilen tarihte projelerimizi teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

255 milyon TL'lik yeni yatırım!

Gelecek yatırımlarında Ispartakule'de iki, Bahçekent'te iki olmak üzere toplamda dört yeni projeye imza atmaya hazırlandıklarını ifade eden Hasanoğlu, “155 milyon TL'lik arsa yatırımı ile gerçekleştireceğimiz projelerimizde toplamda 110 bin metrekare inşaat alanı ve 75 bin metrekare satılabilir alandan oluşacak. Dört yeni projemizin toplam inşaat yatırım bedeli ise 255 milyon TL tutarında olacak” dedi.

Banu Evleri Ispartakule 1'de ikinci etap start alıyor

Gelecek yatırım planları dahilinde hayata geçecek BANU EVLERİ Ispartakule 1'in ikinci etap projesi 30 bin metrekare inşaat alanına sahip, iki ana blok ve üç kent villasından oluşacak. Aile odaklı olarak hayata geçirilen 140 adet konutun yer alacağı proje; 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler ile 20 adet kent villa dairesinden oluşacak.

BANU EVLERİ Ispartakule 4 projesi yeşil alanlarıyla öne plana çıkacak

15 bin metrekare inşaat alanına sahip Banu Evleri Ispartakule 4 projesi ise 2+1 ve 3+1 tipinde 70 daire yer alacak. 135 ve 166 metrekare arasında değişen büyüklüklerde bulunacak daireler aile odaklı olarak inşa edilecek. 3 bin metrekare yeşil alana sahip olacak projede, 2 bin metrekare ticari alan da yer alacak.

Bahçekent projeleri hayata geçiriliyor

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun yatırım planları dahilinde gelecek yıllarda Bahçekent'te, Banu Evleri markalı projelerine start verecek. Banu Evleri Bahçekent 1 ve 2 projelerini hayata geçirecek olan Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Bahçekent 1 projesi 25 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak. Proje bir ana bloktan oluşacak. Aile odaklı olarak hayata geçirilen 48 adet konutun yer alacağı proje; 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşacak. 9 bin 350 metrekarelik ticari alanının ve 6 bin 500 metrekare yeşil alanı bulunan projede, doğa manzaralı olarak konumlanan konutlar 2 bin metrekarelik alanda sunduğu sosyal alanlarla fark oluşturacak.

Banu Evleri Bahçekent 2 projesi ise 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak. Projede 115 ve 159 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 tipinde toplamda 72 daire yer alacak. 9 bin 750 metrekare yeşil alana sahip olacak projede, 14 bin 950 metrekare ticari alan da olacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz