maritbet girişmaritbet
Hane’m Güneşli’de lansman fiyatlarını kaçırmayın!

Hane’m Güneşli’de lansman fiyatlarını kaçırmayın!

Huma Yapı ve Mar Tur tarafından hayata geçirilen 44 konut, 4 ticari birimden meydana gelen Hane’m Güneşli projesi görücüye çıktı.

Tek bloktan oluşan ve Güneşli bölgesinin gözbebeği olmaya aday Hane'm Güneşli, göz alıcı mimarisiyle ve çevre düzenlemesiyle yaşamınıza huzur katacak… 

Huma Yapı ve Mar Tur'un İstanbul Güneşli'de hayata geçirdiği Hane'm Güneşli projesi  2+1 dairelerde 400 bin TL'den, 3+1 dairelerde ise 550 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Hane'm Güneşli, hayatınızın her anını eşsiz kılacak...

Tek blokta 1+1 ve 1+0 daire seçeneklerinin olmadığı ailelerin rahat ve konforlu şekilde yaşaması için geniş  balkonlu tasarlandığı 2+1 ve 3+1 daire seçeneği ile toplam 44 daireden oluşan Hane'm Güneşli, kapalı yüzme havuzu, kadınlar ve erkekler için ayrı fitness salonu, buhar odası, sauna, vitamin bar, kapalı ve açık otoparkları ile ailece mutlu huzurlu yaşamanız için özenle tasarlanmış yaşam alanları, yeşili doyasıya hissedeceğiniz bir peyzaj, çocukların doyasıya oynayabileceği kapalı ve açık oyun alanları ile günün yorgunluğunu atabileceğiniz kameriyeler inşa ediliyor. 

Hane'm Güneşli, estetik mimarisiyle Güneşli'nin nadir yapılarından biri olacak...

İç mimarisinde de doğal ve minimal çizgiler taşıyan projede yüksek kalite kendini gündelik hayatınızın her anında gösterecek. Hane'm Güneşli projesi, toplu taşımaya 5 dakika, 212 İstanbul Power Outlet AVM'ye 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika,TEM ve E-5 Trafik akslarına 10 dakika, 7/24 güvenliği sağlanacak projede, her daireye modern donanımları ile tasarlanmış, kapalı otopark yeri tahsis ediliyor. Projede teslimler Mayıs 2016'de yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hane'm Güneşli halka sunuluyor
  • 21.11.2015 14:38

Hane'm Güneşli halka sunuluyor

Huma Yapı ve Mar Tur işbirliğinde hayata geçirilen Hane'm Güneşli projesinin 22 ...

Hane’m Güneşli’de lansman fiyatlarını kaçırmayın!
  • 13.04.2015 16:14

Hane’m Güneşli’de lansman fiyatlarını kaçırmayın!

Huma Yapı ve Mar Tur tarafından hayata geçirilen 44 konut, 4 ticari birimden mey ...