maritbet girişmaritbet
Halkalı’nın markalı konutlarında kiralar ne kadar?

Halkalı’nın markalı konutlarında kiralar ne kadar?

Markalı konut projelerinin yoğun olduğu Avrupa Yakası'nın parlayan yıldızı Halkalı, ev arayanların tercihi oluyor.

Özellikle markalı konut projelerinden ister yatırım ister oturum amaçlı ev alanlar gayrimenkullerinden yüksek kazanç sağlıyor. Ancak yüksek daire fiyatlarını göz önüne aldığımızda ev almak zorlaşırken markalı kiralık projelere olan ilgi artıyor. Özellikle güvenlik, sosyal donatı alanlarının zenginliği, lokasyon gibi faktörler gözönüne alındığında Halkalı bölgesi büyük önem taşıyor. Markalı ve hemen teslim konut projelerinin yoğun olduğu Halkalı'da büyük firmalar hemen her ihtiyaca cevap veriyor. 

İşte Halkalı'da yer alan hemen teslim projelerin kiraları: 

MNG BLUE BOUTIQUE

MNG Holding tarafından Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçirilen MNG Blue Boutique, 259 konut ve 6 ticari üniteden meydana geliyor. 1+0'dan 4+1 konut tipine kadar farklı daire seçenekleri bulunan proje tek blok olarak yükseliyor. 

Teslim aşamasında olan projede 1+0 dairelerin kiralık fiyatları 700-800 TL seviyelerinden başlıyor. 

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

METROPARK     

Teknik Yapı'nın 213 bin 800 metrekarelik arazi üzerinde inşa ettiği Metropark, yatay ve dikey bloklardan oluşuyor. Toplam 12 bloktan meydana gelen proje 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerden oluşuyor. 
1.272 konut ve 30 ticari birimden meydana gelen hemen teslim projede 1+0 daireler 750-900 TL'den kiracı buluyor. 

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

BOSPHORUS CITY     

Sinpaş GYO'nun Halkalı'da hayata geçirdiği proje Bosphorus City, 62 bloktan meydana geliyor. 2 bin 796 konuttan oluşan proje 1+1'den 5+2'ye kadar değişen daireleri ile her ihtiyaca cevap veriyor. 246 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen Bosphorus City, zengin sosyal donatı alanları ile dikkat çekiyor. 

Hemen teslim fırsatı sunan projede dairelerin başlangıç aylık kiraları ise 850 TL. 

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ELITE CITY 

Estetik mimarisi ve porselen kaplı dış cephesiyle beğeni toplayan Elite City, Şua İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan proje, 37 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 590 daireden meydana gelen projede 1+1 kiralık daire fiyatları 1.250 liradan başlangıç gösteriyor.   

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ASUDE YAŞAM

Aykar İnşaat - Nrn Yapı işbirliğinde Halkalı merkezde hayata geçirilen Asude Yaşam projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipinden oluşuyor. 9 katlı tek blok olarak inşa edilen proje 51 daireden meydana geliyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Asude Yaşam'da kiralık daire fiyatlar 2+1 daireler için 1.800 liradan başlıyor.

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

İSTANBUL LOUNGE 

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Halkalı'da inşa edilen İstanbul Lounge , Mimar Bünyamin Derman tarafından tasarlandı. Küçükçekmece Gölü'nün yanı başında yükselen proje 757 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konutlardan oluşan proje, sosyal donatıları ve yeşil alanları ile dikkat çekiyor.

Projede kiralık daire fiyatları 950 liradan başlangıç gösteriyor. 

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

TERRACE TEMA

Halkalı Atakent'te Tema Park projesinin hemen yanında bulunan Terrace Tema projesi, İnanlar İnşaat imzası taşıyor. 30 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen proje 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Farklı mimari ile beğeni toplayan Terrace Tema, 416 daireden oluşuyor. Sosyal alanları bakımından zengin olan proje, 30 ve 40 katlı olmak üzere 2 kuleden meydana geliyor. Projede kira fiyatları ise 1.400 liradan başlıyor. 

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ASTERA PARK 

Halkalı'da geniş ve ferah daire seçenekleri sunan Astera Park'ta 1+1'den 3+1'e kadar farklı alternatifler bulunuyor. 7 bin 638 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen proje, toplam 112 daireden oluşuyor. 

Büyüklükleri 90 metrekare ile 155 metrekare arasında değişen Astera Park iki blok olarak yükseliyor. Projede daire fiyatları 420 bin liradan başlarken aylık daire kiraları ise 1.350 liradan başlıyor.

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SERENITY HALKALI 

Bakırcı Yapı'nın Halkalı projesi Serenity Halkalı, 216 konuttan oluşuyor. Kuyumcukent, Metro Grosmarket, 212 AVM, Armoni Park AVM, İstanbul Forum, IKEA, Marmara Park, Fly Inn AVM gibi merkezlere yakın konumda bulunan proje 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Projede daire büyüklükleri 72 metrekare ile 133 metrekare arasında değişiyor. 

4 blok olarak tasarlanan Serenity Halkalı'da kiralık daire fiyatları ise 1.500 liradan başlıyor. 

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SOYAK EVOSTAR     

Küçükçekmece Halkalı'da Soyak tarafından hayata geçirilen Soyak Evostar, 40 bin metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan proje hemen teslim avantajı sunuyor. Daire büyüklükleri 31 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen Soyak Evostar'da stüdyo dairelerin kiraları 650 lira seviyelerinden başlıyor. İki etap olarak hayata geçirilen projede toplam 1.000 daire mevcut. 

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SOYAK PARK APARTS

İstanbul'un yükselen değeri Halkalı'da yükselen proje Soyak Park Aparts, 1121 konuttan oluşuyor. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan proje, bahçeli ve dubleks ev seçenekleri ile her zevke hitap ediyor. 123 bin 142 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen proje, az katlı bina yaklaşımı ile planlanıyor. 

Projede daire kiraları 650 liradan başlangıç gösteriyor. 

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

HALKALI HAYATPARK İSTANBUL

Merkezi konumu ve sosyal alanları ile ailelerin ve yatırım yapmak isteyenlerin tercihi olan Hayat Park İstanbul, Basın Ekspres Yolu'nun yanı başında bulunuyor. Geniş ve ferah daire seçenekleri ile dikkat çeken projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. 4 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen Halkalı Hayatpark İstanbul, 114 daireden oluşuyor.

Genellikle oturum amaçlı olarak tercih edilen projede 2+1 dairelerin kiraları ise 1.650 liradan başlıyor.

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

EGE YAKASI 

Eviya Gayrimenkul'ün Ege konseptinde hayata geçirdiği Ege Yakası projesi Halkalı Atakent bölgesinde yükseliyor. Avantajlı konumu ve özgün mimarisi ile dikkat çeken proje, 3. havalimanı ve 3. köprü bağlantı yollarına yakın konumda bulunuyor. 378 konuttan meydana gelen proje 1+0'dan 4+1'e kadar her ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunuyor. 

Ege Yakası'nda 1+0 daireler 1.200 liradan başlayan fiyatlarla kiracı buluyor. 

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

DUMANKAYA KONSEPT HALKALI

Halkalı'da hayata geçirdiği yatay konseptli projeye imza atan Dumankaya İnşaat, Dumankaya Konsept Halkalı toplam 812 daire ve 21 villadan oluşuyor. Akıllı ev teknolojileri donatılan proje 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor. Proje 3 adet konut bloğu, 3 adet müstakil bahçeli ve gölet manzaralı kent villası bloğu, 1 adet ticari blok olmak üzere toplam 7 adet bloktan oluşuyor. 59 dönümlük alan üzerinde yükselen projede kiralık daire fiyatları 600 lira seviyelerinden başlıyor.

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

İSTANBUL SARAYLARI 

Sinpaş GYO tarafından Halkalı'da inşa edilen İstanbul Sarayları, daire ve rezidands konseptinde inşa edildi. 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan proje, ihtişamlı sarayları modern mimari ile yeniden yorumluyor. 

119 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde yükselen İstanbul Sarayları'nda kiralık daire fiyatları 850 liradan başlıyor. 

PROJENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Halkalı’nın markalı konutlarında kiralar ne kadar?
  • 09.08.2016 12:03

Halkalı’nın markalı konutlarında kiralar ne kadar?

Markalı konut projelerinin yoğun olduğu Avrupa Yakası'nın parlayan yıldızı Halka ...

Markalı konut projeleri Halkalı’yı sevdi
  • 15.07.2016 16:16

Markalı konut projeleri Halkalı’yı sevdi

İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Halkalı, yatırımcıların gözde lokasyon ...

Soyak Evostar’da daire fiyatları 214 bin liradan başlıyor
  • 04.01.2015 09:36

Soyak Evostar’da daire fiyatları 214 bin liradan başlıyor

Soyak tarafından Halkalı’da inşa edilen Soyak Evostar’da 1+1 daireler 214 bin 50 ...