maritbet girişmaritbet
Hakim Konakları, 30 Haziran'da teslim! 240 bin TL'ye 3+1!

Hakim Konakları, 30 Haziran'da teslim! 240 bin TL'ye 3+1!

Okkalar İnşaat tarafından en ileri akıllı ev teknolojisi ile yapımı devam eden Konya Hakim Konakları’nda Haziran ayında yaşam başlayacak. Projenin yaklaşık yüzde 80’inin tamamlandığı, yüzde 50’inden fazlasının satıldığı 378 konutluk Hakim Konakları’nda konut sahipleri 5 ay sonra anahtarlarına kavuşuyor. Projede fiyatlar 240-325 bin lira arasında

 

İnşaat sektöründe 35 yıllık geçmişi bulunan Okkalar İnşaat'ın, Konya Selçuklu'da lüks segmentte yapımını gerçekleştirdiği 378 konutluk Hakim Konakları projesinin teslimatında son aşamaya geliniyor. İnşaatının yaklaşık yüzde 80'inin tamamlandığı Konya'nın bu en prestijli konut projesinde konutlar 30 Haziran 2013 tarihine kadar sahiplerine teslim edilecek. İleri teknolojik platformlar üzerinde akıllı ev konseptiyle geliştirilen projede konutların yüzde 50'sinden fazlası satılmış durumda.
 
Okkalar İnşaat 29 bloktan oluşan Hakim Konakları'nda 64 dairesi 3+1 (172 m2), 314 dairesi 4+1 (200 m2) olmak üzere toplam 378 daire bulunuyor. Hakim Konakları'nda 3+1 daireler 240 bin ile 260 bin TL, 4+1 daireler ise 290 bin ile 325 bin TL arasında satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor.
 
 
Mali gücü ve köklü geçmişiyle projeler tam zamanında teslim
 
İstanbul'da Arma Rezidans ve Konya'da dört proje olmak üzere halen 5 ayrı konut projesinin inşaatını aynı anda sürdüren Okkalar İnşaat, 2012 yılı Aralık ayında Samira Evleri projesini tam zamanında konut sahiplerine teslim etti. 
Türkiye'de çok sayıda konut projesini aynı anda gerçekleştirebilme yetenek ve kapasitesine sahip nadir şirketler arasına yer alan Okkalar İnşaat, Türkiye'nin en akıllı evleri Hakim Konakları projesini de 35 yıllık birikim ve güvencesi ile tam zamanında, 30 Haziran 2013 tarihine kadar teslim edecek.
 
Hakim Konakları, güvenlik, konfor ve en son teknolojiyi hayata taşıyan bir proje. Tüm daireler, konut sahiplerinin birçok kolaylığı bir arada bulabileceği ve yaşamı kolaylaştıran akıllı daireler olarak planlanmış durumda.
 
Akıllı ev teknolojisi sınırsız senaryo imkanı veriyor
 
Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Hakim Konakları ile Konya'nın en prestijli, Türkiye'nin ise en akıllı evlerini yaptıklarını söyledi. Okka, “Hakim Konakları'nda kullanılan teknoloji, standart akıllı ev teknolojisinden çok farklı. Size yüzlerce senaryo oluşturabilme imkanı veriyor” dedi. Okka, projenin akıllı bina altyapısı ile ilgili şunları söyledi:“Örneğin akşam 8'de ışıklar yansın, 12'de kapansın. Işıklar yanınca odanın sıcaklığı 23 derece olsun. Sabah 8 olunca da sıcaklık 18 dereceye düşsün diyebilirsiniz. Ya da kapıya parmak izi okuyucusu koyuyorsunuz; kapıyı parmak iziyle çocuğunuz açıp içeri girdiğinde ışıklar gece saat 11.00'de sönsün, TV'lerde sadece belirlediğiniz kanallar, belirlediğiniz saatlerle sınırlı olmak üzere açılabilsin, mutfaktaki doğalgaz kapalı olsun, internette izin verdiğiniz haricindeki yerlere giremesin diyebiliyorsunuz. Siz neye müsaade ederseniz çocuk onu kullanabiliyor. İklim sensörü sayesinde hava durumuna göre evinize otomatik komutlar verebileceksiniz. Yani, ‘yağmur yağdığında ya da yoğun güneş ışığı vurduğunda panjurların kapanmasını, hava normale döndüğünde tekrar açılmasını' kodlayabileceksiniz. Kendi alanında dünya lideri olan bir şirketle işbirliğiyle öyle bir teknolojik altyapı kurduk ki, neredeyse sınırı yok, istediğinizi yapıyorsunuz.”
 
 
5 yıldızlı otel konforu yaşatacak…
 
Hakim Konakları, Konya'nın en kapsamlı ve en büyük yaşam alanlarından biri olarak ayrıcalıklı ve modern bir yaşam vaadiyle yükseliyor. Konya'nın her geçen gün gelişerek bir cazibe merkezi durumuna gelen, seçkin bölgelerinden Selçuklu'da kusursuz bir dünya yeni sahiplerini bekliyor.
 
İnsanlar artık yeşil ile iç içe, geniş ve daha güvenli kullanım alanları ile birlikte şehrin gürültüsünden ve stresli yaşam koşullarından uzakta, daha sakin doğayla baş başa kalabileceği mekanları tercih ediyor. Bu beklentiler doğrultusunda yapılan düzenlemelerle Hakim Konakları yepyeni bir yaşam konsepti oluşturuluyor. 
 
Yüzde 80'i yeşil alan olarak projelendirilen Hakim Konakları, 5 yıldızlı otellerde ve tatil köylerinde görmeye alışık olduğunuz hizmet kalitesini daha fazlasıyla yaşam alanınıza taşıyor. Site içerisinde tüm daire sahiplerinin kullanımına açık olacak şekilde açık spor alanları, çocuk parkları, yürüyüş parkurları, kamelyalar, şelale ve süs havuzu, kamelyalar bulunuyor. Bina lobi katlarında tüm daire sahiplerine ait sosyal alanlar oluşturuluyor; fitness center, oyun salonu, çocuk kulübü, hobi atölyesi, okuma salonu, dinlenme salonu, sinema salonu, bay ve bayanlar için mescid, yönetim ve site toplantı odaları bulunuyor. Site bahçesinde tüm daire sahiplerinin kullanımına açık olacak şekilde, kapalı yüzme havuzu, kadın ve erkekler için ayrı olmak üzere hamam, sauna ve buhar odası Hakim Konakları sakinlerini bekliyor olacak. Tüm bu özellikleriyle Hakim Konakları, Konyalılara 365 gün, 5 yıldızlı otel konforunun yanı sıra mahalle komşuluğu sıcaklığında bir yaşam imkanı vaat ediyor Konyalılara.
 
Hakim Konakları İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0332 236 50 60
0216 378 14 80

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hakim Konakları sahiplerine teslim ediliyor
  • 21.11.2013 08:38

Hakim Konakları sahiplerine teslim ediliyor

Okkalar İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka ve Yönetim Kurulu Üyeleri ...

Okkalar İnşaat Konya Hakim Konakları’nı 3 ay sonra teslim edecek!
  • 31.03.2013 14:53

Okkalar İnşaat Konya Hakim Konakları’nı 3 ay sonra teslim edecek!

İnşaat sektöründe 35 yıllık geçmişi bulunan Okkalar İnşaat'ın, Konya Selçuklu'da ...

Hakim Konakları, 30 Haziran'da teslim! 240 bin TL'ye 3+1!
  • 30.01.2013 12:59

Hakim Konakları, 30 Haziran'da teslim! 240 bin TL'ye 3+1!

Okkalar İnşaat tarafından en ileri akıllı ev teknolojisi ile yapımı devam eden K ...

Okkalar İnşaat Konya'da 3 yeni proje daha başladı!
  • 09.01.2013 12:37

Okkalar İnşaat Konya'da 3 yeni proje daha başladı!

İstanbul’da Arma Rezidans ve Konya’da Hakim Konakları projeleri ile markalı konu ...

Mahmut Okka: 2013’de inşaatta yeni şeyler söylemek lazım!
  • 10.12.2012 12:27

Mahmut Okka: 2013’de inşaatta yeni şeyler söylemek lazım!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, 2012 yılını geride bırakırken, ...

Okkalar Hakim Konakları Konya'da 241 bin TL'ye 2+1!
  • 30.10.2012 17:01

Okkalar Hakim Konakları Konya'da 241 bin TL'ye 2+1!

Belirlenen sosyal ihtiyaçlar doğrultusunda tasarlanan ve aralarında denge kurula ...